Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 oktober 2013

Muzikaal recept voor echte bescherming van de privacy en onmiddellijke stappen tegen de onbeschofte manier van handelen, door de VS en....... voor EU asiel t.b.v. Snowden!

Hier weer je regelmatig terugkerend geneeskrachtig recept, van jouw eigen blogdokter en muziekdruïde P. Pisser. Met de sessies van de dokter, zullen snel de 'schellen; van je ogen vallen, en zal je doorzien, hoe georganiseerd het grootkapitaal, inclusief politiek en gesteund door een groot deel van de media, onze mooie wereld naar de kloten helpen, schijt hebben aan het voorbestaan van de mens, diezelfde mens uitbuiten en mocht dat nodig zijn, gewoon vermoorden op de vreselijkste manieren en tot slot de dieren misbruiken, door ze groot- en dood te martelen. Pik het niet langer, trek je mond open, organiseer je, maar kijk uit voor zogenaamde leiders, figuren die al vroeg te herkennen zijn, aan hun wil zoveel mogelijk te vergaderen, dat zijn veelal de politici van morgen, die alleen baat hebben, bij het handhaven van de huidige gore stand van zaken.

De dokter was enigszins knorrig vandaag, niet zo zeer, door hypocriete politici, hoewel het hele Binnenhof daarvan vergeven is, volgens hem en daar sluit ik me graag bij aan (AP), nee onze druïde is enigszins verkouden, hij is dan ook vooral knorrig op zichzelf, dat hij het niet zag aankomen, en wat van z'n middeltjes ter voorkoming had genomen..... ha! ha! ha! ha! ha! Hier z'n recept:
Voorgerecht: Goodbye Mr. Mackenzie van 'The River Side Sessions', 'The Day Of Storms', alvast voor de dag van morgen, zo een beetje opgewarmd, goed is dit hè, jezus!! Zal die ouwe vragen wat meer van Martin Metcalfe en z'n maten op te nemen. Door met Screaming Blue Messiahs en 'Bikini Red', jezus wat een band en wat een energie, prachtig!! Vervolgens Kurt C: Nirvana met 'In Utero', dat dit mooi is, hoef ik hopelijk niet te zeggen..... Wel? Ok mohohóóóóóói!!!! Daar past Nini Inch Nails mooi achter, met 'Hesitation Marks', godverdegodverdegodverdegodver, wat is dit sterk mensen!!!! Al in beetje in sfeer? Sleep Chamber met 'Sentinel Serenade' en compilatie album van deze psychedelische sm dubrock band, iets explicieter dan DAF, niet eng, geniet van de muziek, en die is 'gewoon' fantahastisch goed!!! Dan door naar hoofdgerecht, met de zwaar psychedelische elektronica van Hallucinogen en het album 'In Dub' gemixt door OTT en waháááááá'nzinnig sterk!!! Om het geheel af te blussen: Tom Mega met 'Backyards Of Pleasure', even wat anders, maar het is dan ook om af te blussen, best mooie vervreemdende rock met jazz ondertoon.
Tot de volgende sessie, of die daarna, of die daarna, of die daarna, of die daarna, zie maar!
Veel plezier!

Brap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten