Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 oktober 2013

Muzikaal recept voor een fikse loosverhoging tbv winkelpersoneel en het behoud van vergoedingen voor overwerk (óók 's avonds, weekeinden en feestdagen), plus een pleidooi voor echte journalistiek

Hier weer één van de regelmatig terugkerende geneeskrachtige recepten van jouw eigen blogdokter P. Pisser, recepten die niet vergoed hoeven te worden, door de oplichters zorgverzekeraars, daar ze gratis worden aangeboden, recepten die niet conflicteren met andere medicijnen, recepten zonder bijwerkingen. Hoewel, de enige bijwerking is, dat je de wereld anders zal gaan zien, waardoor het je duidelijk zal worden, dat je niet over je heen hoeft te laten lopen, sterker nog, ze geven je de kracht je te verzetten tegen het koeioneren door anderen, of dat nu je partner, je baas, de regering of de grote bedrijven betreft. Doe er je voordeel mee en zegt het voort!!

Weer geheel in hippiestijl, gehuld in geheimzinnige nevelen, bezorgde de dr. het volgende recept:
Voorgerecht: Frank Zappa met deel 1 en 2 van 'Shut Up And Play Yer Guitar', geweldige muziek, om eens even een dag van hardwerken, of gewoon een klotedag, met grote kracht uit je brein te blazen en jezus wat een gitarist was Zappa en wat een groots album!!! Meer vreemde maar prachtige muziek met de gitaargod Jerry Garcia en zijn band The Grateful Dead, uit 1969 het album 'Aoxomoxoa' genieten mensen!! Tijd voor een bats lol en psychedelica met The Fugs en hun album 'It crawled into my hand, honest', jezus wat waren deze mensen hun tijd ver vooruit in 1968, ongelofelijk en dus ook ongelofelijk goed!! Het nummer 'Wide Wide River' speciaal voor de politici in Nederland, die niet willen begrijpen, dat er in een democratische staat als Nederland, nu nieuwe verkiezingen moeten worden gehouden, na het jammerlijk falen van het bijzonder onbekwame afbraakkabinet Rutte 2 en het nummer 'Johnny Pissoff Meets The Red Angel' voor alle vuurwapengekken in de VS en daarbuiten, ook ten tijde van het verschijnen van dit album, was het vuurwapenbezit al een gigantisch probleem...... Met een fikse stap door naar King Crimson en het album 'Three Of A Perfect Pair', waanzinnig mooie psychedelische rock van een band, die op tijd John Wetton aan de kant zette, zijn stem werd met het verstrijken van de jaren een steeds vervelender factor in de muziek van Crimson, dit album is meesterlijk!! Iets geheel anders: psychedelische drum 'n bass van Twintone met 'The World Domination Enterprises', schitterend mensen!! Aansluitend de psychedelische elektronica van Kinder Atom en 'Atomika', sluit je ogen en ga mee op reis!! Tot slot vandaag het bijzondere album 'Brazilian Rites' van Ewuare, hypnotiserende ritmes op een zwaar elektronische ondergrond, groots!!!
Alles geheel afspelen op ABN en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten