Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 oktober 2013

Muzikaal recept voor het strafrechterlijk vervolgen van de bankentop, die smerig heeft gehandeld, niet alleen wat betreft de crisis die door hen werd veroorzaakt, maar ook i.z. het Libor schandaal

Begin je dag, middag, avond of nacht met de geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser, na een aantal sessies gegarandeerde geestverruiming, met plek voor een extra koelkast en wijnrek! (mocht dat nodig zijn). Verruim je geest, bekijk de wereld, zie wie deze naar de gallemiezen helpt en verzet je tegen het wereldwijde gekkenhuis, dat zich met neoliberalisme bezig houdt, er zijn ook nog wat zwaar verrotte plekken, waar het conservatisme en religie welig tiert. Met de recepten van dr. Pisser, naar een mooie wereld, die we echt zouden missen!

De dokter kwam duidelijk wat minder enthousiast mijn straat in fietsen vanmiddag, de oude toverkol is verkouden, met een grote druppel aan z'n neus overhandigde hij mij het volgende recept, ben benieuwd! Ingrediënt 1: Billie Holiday met 'Lady sings the Blues', een mooi compilatiealbum van deze godinzangeres van  jazz'n blues!!!! kijk daar past een volgend compilatie album mooi achteraan: T-Bone Walker met 'LA-Days', godverdikkie is dit ff sterk, jezus! Overtreffende trap: Koko Taylor met alweer een compilatiealbum (kan iemand zorgen, dat die ouwe zak wat originelen krijgt? Let op, hij heeft geld zat!), het album: 'The Blues Collection' van een fout Italiaans label, maar die verdomd mooie blues uitbrachten in de 80er jaren, dit is meesterlijk, maar dat is alles van Taylor!!! Overtreffende trap? nee! Een evenknie van Koko Taylor: Howlin Wolf één van de bluesgoden, al net zo'n legende als de vorige 3 artiesten, jezus wat een stem, van zijn 3 delig compilatie album, deel 3 van 'Portrait In Blues', prima werk, wat zeg ik, waanzinnig goed, ogen dicht, stel je een rokerige kroeg voor, waarin je de reus Howlin Wolf ziet staan, 'de microfoon tot wanhoop drijvend', jezus wat godvergeten goed!!! Even een overstap naar bluesrock 1968 Fleetwood Mac met Mr. Wonderful, veel Elmore James 'dust my blues broom', maar godver wat een band, dit staat nog als een bunker van het varken Hitler, door van Eck gebouwd (met excuus aan dit, met de nazi's vergeleken, edel dier!). Tijd voor wat lol en het is 2013 dus..... Beck met 'Midnite Vultures', een hele grote snier naar Prince, maar geniaal mooi en een grote bak lol, meer soul dan blues, maar wat maakt 't uit, met die lekkere psychedelische ondertoon, mooi!!!! Tot slot de schitterende jazzblues'n rock van Mark Sandman en zijn maten, Morphine met 'Good' en dat is eigenlijk niet wat het is, dit is legendarisch groots!!!!

Je weet het alles afspelen en op ABN (met compassie voor de buren), veel plezier!

                                                                                                                                          BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten