Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 27 oktober 2013

Muzikaal recept voor het invoeren van menselijkheid in de poltiek en het afvloeien van de volledige huidige 'generatie' egoistische, machtswellustige, lobbypolitici!

Blogdokter P. Pisser biedt de wereld met grote regelmaat, uiterst geneeskrachtige muzikale recepten aan, recepten die je geest zullen verruimen, recepten die je leiden naar een andere wereld, een wereld waar plek is voor geluk, i.p.v. de jacht op geld, meer en beter. Met de recepten van de dr. naar een wereld, waar met zorg wordt omgegaan met natuur en milieu, een wereld met oog, niet alleen voor de mens, maar ook voor dieren, of die nu in het water, de lucht, of op de grond leven. We moeten het hier maken, god bestaat niet en de hemel is een sprookje, dat wordt gebruikt om de mens, die in ellende leeft, te laten geloven, dat ze ooit beloond zullen worden met het echte leven in de hemel...... ha! ha! ha! ha! Volg de sessies van de dokter en laten we met z'n allen hier een hemel creëren!

Geheel in hipperdiehop stijl, kwam onze dokter Pietje tot stilstand voor mijn deur, nog net de laatste tonen uit zijn pijporgelfiets pompend. Met zijn markante kop, gehuld in nevelen, waar zo leek het wel, planeten en sterren in te zien waren. Redelijk vrolijk overhandigde hij mij het volgende recept, waarna hij nog wel even te keer ging over CDA kakzever Nout Wellink, die voor straf, wat de dr. betreft, tot zijn dood, 8 uur per dag, cent voor cent, het hele bedrag zou moeten noemen, oplopend tot het totale bedrag, dat wij met z'n allen zijn kwijtgeraakt en nog kwijt zullen raken (bijv. als de Rabo hypotheekportefeuille inklapt) aan belasting, om zijn wanprestaties bij DNB, als toezichthouder nog enigszins goed te kunnen maken......
Als eerste Tangerine Dream, uit de box 'Electric Journey' het 2de deel 'Starbound Collection' (gerestaureerd), niets te veel mee gezegd, met dat 'Electric Journey' en 'Starbound', prachtig, al kent het begin een paar wat minder goede nummers, maakt niet uit, mooi! Aansluitend Wild Strawberries met 'Quiver', prachtige psychedelische rockpop, of poprock, zie maar!! Vervolgens Laurie Andersom met 'Strange Angels', godvergeten, wat is dit mens toch wahaanzinnig goed, jezus pielemous!!! De hoogste tijd voor Spylab en hun album 'This Utopia' (je weet wel, die van het fascistisch varken Mussolini, met excuus aan deze, bij Mussolini vergeleken, edele dieren), psychedelica-electronicahaha práááááktiek!!! Hier sluit Hooverphonic mooi op aan, met 'No More Sweet Music' en wat een groots psychedelisch album!!! Tot slot, twee goden van absolute psychedelische topmuziek, Yello met 'One Second', wel de remix met prima bonus materiaal, genieten mensen!!
Tot de volgende keer, of die daarna, we zien wel, veel plezier!

                                                                          BRAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten