Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 oktober 2013

Smeets over schaats kijkcijfers

Je wil het eigenlijk niet, nog meer aandacht besteden aan de totale onbenul Smeets, die zich sportjournalist durft te noemen, maar je ontkomt er niet aan, immers de lul is wekelijks in GMN te horen met een 'column'. Zo ook vandaag: 'we' keken afgelopen zondag met 1,5 miljoen kijkers naar het schaatsen, aldus Smeets. Als je stelt dat 'we' keken, bedoel je daar ofwel de hele meute luisteraars van GMN mee, of je bedoelt daar heel Nederland mee. Dat eerste, 'we' in het geval van GMN is kul, dik meer dan twee derde van die luisteraars, heeft niet naar dat schaatsen gekeken. Hoe ik dat weet, simpel volgens de kijkcijfers (voor war die waard zijn), keken zondag op het hoogtepunt 1,058 miljoen mensen naar het schaatsen, als je dat afzet op de luisteraars van GMN, betekent dit dat er nog geen 10% van het totale aantal luisteraars heeft gekeken, rekening houdend met kinderen onder de 12 jaar, die hoogstwaarschijnlijk niet kijken en een paar andere factoren, kom je op meer dan twee derde van het aantal luisteraars.
Voor het tweede, de totale bevolking, zit Smeets er natuurlijk helemaal naast, 10% van de bevolking is meer dan 1,6 miljoen, waarbij hij ook nog een te groot aantal noemt, het verschil tussen 1,5 miljoen en 1,058 miljoen is bijna 450.000 kijkers!

Natuurlijk veel gemaakte kakpropaganda voor die schaatswedstrijden door Smeets, opgelezen op een manier, alsof het hele land, na al zijn missers, nog zit te wachten op zijn vervelende gezever!

Hé Smeets, waar draag je je Armstrong polsbandje tegenwoordig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten