Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 21 oktober 2013

Muzikaal recept voor een totaal verbod op afluisteren, afkijken, klikken en ander bijzonder laag gedrag

Een nieuwe dag, een 'nieuw' uiterst geneeskrachtig recept van jouw eigen blogdokter en muziekdruïde Pietje Pisser. Recepten voor als je moedeloos wordt, van de vele leugens en het smerige beleid, dat de regering continu over je heen stort, met de recepten van de dokter verbreed je je horizon en verruim je je geest, waardoor je niet meer moedeloos wordt, maar op zoek gaat naar gelijkgestemden, die het hele gesodemieter en de vernieling van onze aarde, meer dan zat zijn. Geloof mij (Azijnpisser) maar, er zijn legio mensen als jij en velen hebben al virtuele en daadwerkelijke gemeenschappen gesticht, waar men echt als mens leeft, deelt en acties voorbereid en uitvoert tegen het algehele onrecht, waar we dagelijks tegen aanlopen. Mijdt de vergadertijgers en figuren, die zich als leider opwerpen, dat zijn figuren, die bij het kleinste beetje succes, hun ziel aan de duivel verkopen!

De dokter kwam 'enigszins' beneveld aan mijn deur, niet van de drank, maar van zijn volop dampende waterpijp, die hij op zijn pijporgelfiets heeft gemonteerd, duidelijk waren vloeiende kleuren in de nevel te zien, dat belooft veel psychedelica!
Als eerst op het recept voor deze dag (of een andere, wat je wilt): Laurie Anderson met 'Bright Red' één van haar vele geniale albums, jezus wat is dit mens goed (ook al kan het een uiterst vervelende yuppentrut zijn), een album met bijdragen van artiesten als Lou Reed (dat is ronduit een klootzak, maar ook hij heeft heel wat prachtige muziek gemaakt), schitterend!!! Anubian Lights neemt over, alweer met 'Let Not The Flame Die Out', mooie tranceworld psychedelica van de opperste plank!!!
Trance en world? Tranceglobal Underground met 'International Times', de oude bezetting met Natascha Atlas, een groots album en let op de teksten, nog even actueel, als bij het verschijnen van dit album, wahnsinnhaftfressengeschissen!!!! Dit album speciaal voor de slachtoffers van de internationale politiek, de Greenpeace bemensing van de Arctic Sunrise, wiens schip werd gekaapt door de Russen en die vanuit internationale wateren werden ontvoerd, van Nederlands grondgebied. Een zaak waar de zwaar disfunctionerende minister en happende vissenbek Timmermans onmiddellijk juridische stappen op had moeten ondernemen, hoe langer hij daar mee wacht, hoe ongeloofwaardiger een juridische klacht tegen Rusland wordt......... Het is intussen duidelijk, de PvdA en de VVD vinden het best, dat Greenpeace flink wordt aangepakt, deze partijen hadden nog wat appels te schillen met Greenpeace (moet je nagaan, PvdA volksverlakker Samsom was ooit werkzaam voor Greenpeace.....). Als voorhoofdgerecht een goudvis met hun gelijknamig album 'Goldfish', wat nog te zeggen dan: ongehoord schitterende psychedelica, genieten piepelzz!!! Als hoofdgerecht: twee van de oppergoden van de psychedelica: Yello met hun album 'Zebra', woorden zijn overbodig!!! Het nahoofdgerecht: een beetje vreemde keus van de dokter: Cornelius Claudio Kreutsch met 'Féfé ', een mooi mini-album van deze zeer veelzijdige Duitse jazzpianist en verdomd, er zit wel degelijk een psychedelische ondertoon in deze muziek, nogmaals een prachtig album!!!
Alles geheel afspelen, uiteraard op ABN!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten