Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 oktober 2013

Dijsselbloem participeert zich een ongeluk........

Het is alweer even terug, maar 23 september jl. zat PvdA onbenul en zwaar disfunctionerend minister van Financiën, Dijsselbloem, bij slijmkwijl van Liempt op BNR (van 9.30- rond 10.08 u.). Die participatiemaatschappij, opgelepeld van een door Rutte geschreven briefje, dat ons nationaal waterhoofd W.A. op prinsjesdag uitsprak, is niet alleen voor de zorg bedoelt, zo stemkraakte Dijsselbloem.

Dit 'nieuwe' verschijnsel, dat wat hem betreft niet meer vrijblijvend is: bijdragen aan de zorg, zowel fysiek als financieel, al noemde hij dat laatste niet, maar 't is duidelijk: het gelul dat niemand gedwongen zal worden, is een leugen, om eerst iedereen in de juiste stand te manipuleren, waarna men over een paar jaar de (financiële) balans op zal maken en men bij onvoldoende fysieke inzet t.b.v. de zorg voor vader/moeder, bijvoorbeeld door het kind dat door haar/zijn moeder is mishandeld, zal dwingen een financiële bijdrage, voor die zorg te betalen

Van Liempt: "doet u zelf iets?" Dijsselbloem: 'wij wonen met wat anderen aan de rand van een natuurgebied', opvallend hè? Al dit geteisem woont op de mooiste plekken in Nederland, zo ook het domme dikkerdje van de PvdA, staatssecretaris Dijksma, die dat al eens aangaf bij vroege Vogels. Maar 'goed' Dijsselbloem, de hufter antwoordde, dat hij en zijn buren, zelf het hout wegsnoeien, in de buurt van hun huis (blijkbaar op het terrein van Staatsbosbeheer). Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!! Deze enorme eikel, durft de zorg voor zijn eigen uitzicht te vergelijken, met het zorg dragen voor een behoeftig familielid, of bekende (of buur), werkelijk van een ongehoorde onbeschoftheid, waar haalt deze slappe lul het gore lef vandaan?!!!

Lekker in de natuur wonen en dan het plebs laten barsten, plebs dat langs de snelwegen woont, waar de luchtvervuiling gigantisch is toegenomen, omdat de PvdA het goed vindt, dat de bewoners daar, op de gebod van de VVD, vergast mogen worden, met 20 km. per uur meer......

Dit nog naast het feit, dat kwast Dijsselbloem, van datzelfde plebs verwacht, dat ze zorg dragen voor hulpbehoevende familie, of buren (en dat vervolgens vergelijkt met zijn werk voor zijn uitzicht op de natuur....). Voor de vroegtijdige dood van velen, naast een gigantisch aantal luchtwegklachten bij kinderen door het autoverkeer, is intussen een heel leger PvdA politici en ambtenaren verantwoordelijk. Kunnen ze later, in hun woning, middenin de natuur, mooi en trots aan hun kleinkinderen vertellen, wat een geweldig werk zij hebben verricht, tijdens hun werkzame leven......, gadverdamme wat een schoftentuig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten