Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 28 oktober 2013

Zwarte piet demonstranten ordinaire racisten, eens te meer het bewijs om te kappen met dit achterlijk gebruik

Afgelopen zaterdag vond op het Malieveld in Den Haag een 'pro zwarte piet demonstratie' plaats. Een vrouw, die in haar eentje demonstreerde, tegen de lauwe houding van de VN, op de schandalige moordpartij, die het Indonesisch regime uitvoerde op de oorspronkelijke bevolking van West-Papoea, na de annexatie door Indonesië, De vrouw vond, dat de VN zich beter met de problemen van West-Papoea kan bemoeien, dan met zwarte piet. Daarmee gaf die vrouw, veel van de totaal geflipte volwassenen gelijk, volwassenen die zich druk maken over de kritiek op zwarte piet. Dat drong natuurlijk niet door tot die volwassen-infantielen, die zagen bij hun demonstratie, een gekleurde vrouw (volgens mij ook nog met kroeshaar), dus dan kan niet anders dan een tegenstander zijn. Onthutsend te zien hoe racistisch dat geteisem was, geschreeuw dat ze moest oprotten naar haar eigen land en een fotograaf kon een man weerhouden, de vrouw daadwerkelijk beet te pakken, uiteindelijk voerde een agent de vrouw af in een busje, 'om haar te laten kalmeren....'
De Haagse politie durfde naderhand te twitteren, dat de demonstratie een feest was en dat politie inzet niet nodig was geweest........... excuseer: godgloeiendegodverdomme!!!!

Met deze actie, hebben de racistische pro-zwarte piet demonstranten (PVV sympathisanten) zelf aangegeven, dat het de hoogste tijd is, dit hele achterlijke en beledigende feest voor gekleurde landgenoten, af te schaffen!!!

Vol-idioot (mooi germanisme) Bert van der Veer, was vanmiddag te horen in het onnozele Mediaforum van de NCRV (Radio1 na 12.30 u.). Deze durfde, zoals gewoonlijk murmelend met meel in z'n vieze bek, zonder enige kennis van zaken, de fotograaf te bekritiseren, die wist te voorkomen, dat de demonstrante, door één van de fascisten werd beetgepakt. Volgens van der Veer, had hij eerst foto's moeten maken, i.p.v. deze vrouw te ontzetten....... De fotograaf had echter al heel veel foto's gemaakt, bovendien, heb je ook nog een burgerplicht, mensen te helpen, die worden belaagd door een meerderheid, als er niet door politie wordt ingegrepen. Als u morgen in het water sodemietert en van der Veer loopt voorbij, dan weet u in ieder geval, dat hij uw doodsstrijd zal fotograferen of filmen met zijn mobiel, op hulp van hem moet u echter niet rekenen........ Let wel, deze over een enorme keutel getilde zak, heeft wel commentaar, als er op straat iemand wordt belaagd en er niemand ingrijpt, wat hij zelf overigens ook niet zou doen, daar is hij te laf voor!
Wat is dit voor een achterlijke imbeciel?!!!

Ik hoop dat dit het laatste is, dit jaar over deze hele, door 'volwassenen' opgepepte hype, rond een belachelijk kinderfeest, in de media komt, je wordt er schijtziek van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten