Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 6 oktober 2013

Florijn probeert een rood jasje, maar hij heeft niet door, dat het is afgezet met diamanten.......

De Rotterdamse PvdA wethouder Florijn, vooral bekend van zijn grote flaters en haatzaaierij, maakte afgelopen vrijdag bekend, dat hij de zorgbaasjes, die zichzelf een gouden inkomen hebben toegekend, gaat aanpakken. het gaat hier om de bestuurders van thuiszorgorganisaties, die gemeentelijke subsidie krijgen. Er zijn 32 bestuurders (!!!), die meer verdienen dan de Balkenende-norm. Deze mogen per 2015 (!!!!!) Nog maximaal het salaris van de minister-president verdienen, zo'n slordige € 185.000,-- per jaar !!!! Ha! ha! ha! ha! ha! ha! Daar durfde de kwast Florijn nog dapper aan toe te voegen, dat het niet kan, dat medewerksters die het zware schoonmaakwerk moeten doen, maar € 8,-- per uur verdienen, en deze bestuurders met zulke grote salarissen naar huis gaan.

Hé Florijn, weet je hoeveel zo'n bestuurder per uur verdient, als hij 'nog maar' het salaris van minister-president (dat overigens ruim een ton te hoog is) 'verdient?' Ha! ha! ha! ha!
En waarom pas vanaf 2015? Moeten de dik verdienende directeurtjes er langzaam aan wennen? Ha! ha! ha! ha! ha!
Voor de directeurtjes, die geen, mede met subsidie verkregen inkomen hebben en die boven die norm verdienen, gaat hij de contractonderhandelingen gebruiken............
Nee, echt een linkse politicus die Florijn..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten