Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 6 oktober 2013

Muzikaal recept voor autoluwe steden, maar tegen positivistische (politieke) leugens

Verruim je geest met de geneeskrachtige muzikale recepten van muziekdruïde en blogdokter Pietje Pisser. Je zal na een aantal sessies merken, dat je de, zo door de politiek geprezen, transparantie, die zij vervolgens nooit doorvoeren, niet meer nodig hebt. Met een aantal sessies van de dr. doorzie je zelf de ellende en leugenachtige bagger, die de politici dagelijks over je uitstorten. Kennis die je natuurlijk wel met anderen zou moeten delen, gelukkig zijn er al velen, die deze kennis bezitten, je bent dus allesbehalve alleen. Bovendien: veel meer plezier met de recepten van jouw eigen blogdokter.

Geheel in stijl, exotisch gekleed en hard toeterend op zijn pijporgelfiets, inclusief brandende waterpijp, bezorgde de dr. het volgende recept:
Als eerste deze dag: Die Dissidenten Und Das Karnatago College Of Percussion met 'Germanistan - I Wish I Could Stay Far Away', oude school wereldmuziek van grote hoogte, schitterend!!! Nog zo een, maar dan van recenter datum: Radha met gelijknamig album, grootse muziek, ook wel aangeduid als ethno-trance, genieten piepelzzz!! Aansluitend Tabla Beat Science met 'Tala Matrix', een van de vele mooie projecten van Bill Laswell met top-artiesten uit India en omgeving, mooi? Jezus christus, godvergeten achterlijk mooi!!! De hoogste tijd voor Transglobal Underground met 'Impossible Broadcasting', meer dan waanzinnige wereldcrossovertrance, potverdepieleklatscher groots! We gingen al even een aardig stuk over de aarde, maar nu in een baan om de aarde met 'Wonky' van Orbital, top psychedelische elektronica, genieten mensen!!! We dalen voor het laatste onderdeel af naar Egypte met: 'Egypt African Lghtness' van Nick Straybizer Serena, een trip in een trip, prachtig, soms wat te kitsch, maar dat wordt onmiddellijk weer goed gemaakt, een uitstekend album!
Dat was het mensen, veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten