Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 7 augustus 2021

Vaccinatie tegen Spaanse Griep: miljoenen doden

Kwam de hieronder opgenomen prent tegen op Linkedin, hieruit blijkt eens te meer dat ook in de strijd tegen de Spaanse Griep een experimenteel vaccin werd gebruikt, gemaakt door het bedrijf van John Davison Rockefeller, die ook de grote promotor was van dit vaccin. 

The Rockefeller Institute gebruikte een anti-meningokokken serum, gewonnen uit paarden waarmee men mensen  injecteerde die griepachtige verschijnselen vertoonden. De bacterie-infectie die daardoor ontstond zorgde ervoor dat mensen een bacteriële longontsteking opliepen, waaraan miljoenen zijn overleden en niet zozeer aan de gevolgen van de griep..... (al kan je van griep ook een longontsteking ontwikkelen, een gegeven dat men destijds onder druk van Rockefeller 'uiteraard' flink misbruikte....)

 

--------------------------------------------------

Zie aangaande Coronavaccins: 'Plastic gebruik verminderen: niet als het aan de farmaceutische industrie ligt'

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten' (en zie de links in dat bericht)

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......'

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......'

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (en zie ook de reactie onder dat bericht)

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' zie wat betreft Australië en de Coronamaatregelen ook:

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen'

'Premier Rutte, minister de Jonge, OMT en andere 'deskundigen' bezig met omzichtige voorlichting dat gevaccineerden besmettelijk blijven'

'COVID-19 vaccinaties: Hugo de Jonge met 10 km/u. uit de bocht, plus EU besluit: gedwongen vaccineren en discriminatie verboden'

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (en zie de links in dat bericht!!) (!!!!)

'Coronavaccinaties: de staf van ziekenhuizen wil deze bij verpleegkundigen verplicht stellen' (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronavirus: Duitse overheid adviseert één vaccin AstraZeneca en de tweede van Pfizer/BioNTech of Moderna, maarrr.....'

'Coronavaccinaties van Pfizer hebben geleid tot hartproblemen bij mannen onder de 30, waarvan er een paar zelfs overleden.....'

'Coronavirus: Diederik Gommers (IC arts) zou het mooi vinden dat mensen worden ingeënt met het AZ vaccin nadat ze tekenden voor het risico dat ze lopen.....' (ik bedoel maar.... ha! ha! ha! ha!)

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19'

COVID-19 vaccins en de bijwerkingen 'die zijn te verwaarlozen': een les van Pierre Capel, emeritus hoogleraar besmettingsleer en immunologie' (!!!!)

'COVID-19: gezonde mensen maken elkaar niet ziek'

'Coronabeslommeringen: AstraZeneca vaccin onder vuur >> universiteit van Oxford start opnieuw met angstzaaien voor het virus'

'Astra Zeneca volkomen veilig, uh nee niet voor ouderen, uh oh toch veilig voor ouderen, uh maar niet voor vrouwen onder de 60, uh ho even: toch wel, uhhhh.....'

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge' (het na dit bericht gebrachte nieuws dat je niet besmettelijk bent na vaccinatie, schijnt grote onzin te zijn en zou gebaseerd zijn op een foute interpretatie van een bericht uit de VS, lijkt me ook logisch daar dr Fauci eerder al meldde dat gevaccineerden nog lang besmettelijk blijven en zich aan de Coronamaatregelen dienen te houden.....)

'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin' (een artikel van Mario Ortiz Buijsse)

'Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'' (!!!!)

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19'

'Vaccin AstraZeneca in twee delen voor 90% beschermend tegen COVID-19 en de bijwerkingen...... (?)'

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden'

'Coronavirus: opmerking bij vaccins' (weggecensureerd, zie het bericht voor verdere info)

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus' (o.a. over het eerste bedrijf dat bezig is met het ontwikkelen van zo'n pas......)

'Remdesivir: een amper werkend medicijn voor 1,6 miljard dollar: per patiënt $ 3,200.--, echte kosten $ 10.-- per persoon......' (ook Fauci was aanvankelijk voor behandeling met dit middel.....)

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort'' (zie ook de video's in dat bericht, waarvan de hieronder getoonde er één is)

Forced vaccinations for all. And that means you. A triumph for authoritarians (een video uit 2018, zeker zien mensen!): 


'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen'

'VS geeft 1 miljard dollar voor vaccin tegen COVID-19 aan Britse farmaceut' (een bericht van 25 mei 2020!!!!)

'GSK koopt belang in Duitse ontwikkelaar Coronavaccin CureVac, terwijl minister de Jonge waarschijnlijk alweer een bok heeft geschoten' (en zie de links in dat bericht) 

'De WHO is bijkans overgenomen door de grote farmaceuten; juist van groot belang door de Coronacrisis'

'Artsen en andere medici krijgen steeds meer weerstand voor kritiek op vaccinatieprogramma's: 'leve de lobby' voor de farmaceutische industrie'

'COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!'

'Een vaccin tegen COVID-19 voor iedere VS burger zou onhaalbaar zijn en het vaccineren van de hele wereldbevolking zou minstens 3 jaar tijd in beslag nemen'

'Coronavirus: farmaceuten zijn nu al doende de prijs voor een vaccin op te drijven' (bericht van maart dit jaar)

'Coronavirus: Roche laat zien waar farmaceuten voor staan: inhumaniteit, zelfzucht en bakken geld verdienen'

'Janssen (farmaceut) werkt aan een toekomst 'waarin ziektes tot het verleden behoren.....' ha! ha! ha! ha! ha!

'Judy Mikovits, biochemicus in microbiologie, gevangengezet op aanwijzing van de farmaceuten' (!!!!) (een bericht uit 2019 dat over het griepvirus gaat en waarvan je de haren te berge zullen rijzen.....)

'Farmaceuten moeten door het Internationaal Strafhof (ICC) worden berecht voor massamoord, chantage en machtsmisbruik'

-----------------------------------------------------

Wat betreft Rockefeller zie de berichten onder de volgende links: 'Eugenetica en genetische manipulatie gaan hand in hand......

'Gates Foundation nu ook betrokken bij grove oplichting Afrikaanse boeren' (met een 'mooie bijrol' voor de Rockefeller Foundation)

''Great re-sets', ofwel zaken die tot een onlogische gevolg hebben geleid: neem de hennepauto' (o.a. over de bemoeienissen van Rockefeller met de OSS, de voorloper van terreurorganisatie CIA; zie wat dat betreft ook:)

'CIA een creatie van de Rockefellers, ten dienste van oliemaatschappijen, banken en grote bedrijven'

'De mislukte fascistische coup in de VS, een onbekend verhaal, 'zelfs' in geschiedenisboeken voor onderwijs'

Overigens het label 'griepprik', direct onder dit bericht, heeft niets te maken met de vaccinatie tegen de Spaanse Griep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten