Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 december 2020

Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge

Volgens vaccinoloog Geert Leroux-Roels, op de site van Het Nieuwsblad (N) in België kunnen ook gevaccineerden het virus doorgeven..... Van belang daar men overal in de EU bezig is met de vraag of niet gevaccineerden zich nog wel in het openbare leven mogen begeven (volgens de meeste inbellers van radioprogramma's in ons land, Duitsland en Schotland moeten die mensen maar thuis blijven zitten, totdat ze ingeënt zijn...... (velen zijn zelfs agressief in hun bewoordingen.....)

Ofwel als je het risico neemt gevaccineerd te worden, met een vaccin waarvoor de makers, de grote farmaceuten, bij de verschillende regeringen hebben bedongen dat ze niet verantwoordelijk mogen worden gesteld voor ernstige bijwerkingen, kan je alsnog het virus doorgeven......

Weer is CDA fratsenmaker de Jonge, de minister van Volksgezondheid plat op de grijnzende bek gegaan. Volgens hem wist het ministerie niet dat het vaccin van Pfizer in verpakkingen van 1.000 stuks worden geleverd. Echter Pfizer heeft fijntjes laten weten dat het ministerie (en dus tevens de Jonge) al in oktober op de hoogte is gesteld van deze zaak.......

Ongelofelijk weer.........

We kunnen “mogelijk” zelfs na vaccinatie nog anderen besmetten: hoe kan dat? En waarom weten we dat niet zeker?

04/12/2020 om 11:34 door Paul Demeyer

 

Foto: Photo News 

Het was even schrikken, midden in de euforie over de vaccins: zelfs als we gevaccineerd zijn, zullen we ons mondmasker nog een tijdje moeten blijven dragen. Want we kunnen wel degelijk nog altijd anderen besmetten. Hoe kan dat? Vaccinoloog Geert Leroux-Roels geeft meer uitleg.

We kijken allemaal uit naar een terugkeer naar het normale leven, zónder mondmaskers dus. De enige weg daarnaartoe: de vaccins. En die zijn er bijna. Als alle goedkeuringen tijdig rondkomen, kunnen we vanaf 5 januari beginnen te vaccineren. En dan eindelijk verlost van die mondmaskers? Helaas, zo snel zal het niet gaan. Gisteren nog zei viroloog Steven Van Gucht dat we zelfs na de dubbele vaccinatie – het Pfizer-vaccin krijgen we tweemaal ingespoten – mogelijk nog besmettelijk zijn,en dat we dus een mondmasker moeten blijven dragen tot voldoende mensen gevaccineerd zijn.

Foto: Photo News

Maar hoe komt het dat we na een vaccinatie mogelijk toch nog anderen kunnen besmetten? En hoe komt het dat we dat nog niet met zekerheid weten?

LEES OOK. Vaccinatiestrategie van België: dit is beslist

Het vaccin zal een beschermend laagje leggen rond het coronavirus. Door dat beschermend laagje kan het virus niet meer in onze cellen binnendringen”, zegt vaccinoloog Geert Leroux-Roels (UGent). “Stel: jij bent gevaccineerd en gaat zonder mondmasker op café met een vriend die besmet is met corona. Hij niest en hoest en jouw bovenste luchtwegen – je neus, bijvoorbeeld – pikken het virus op en krijgen het binnen. Dankzij jouw vaccin gaan de eiwitten in jouw bloed meteen antistoffen produceren die zich als een schaal rond de coronavirusdeeltjes gaan leggen, waardoor ze jouw cellen niet kunnen binnendringen. Alleen: de vorming van dat beschermvliesje verloopt mogelijk niet altijd perfect en gaat mogelijk niet altijd even snel. Zo kan het gebeuren dat jij na je cafébezoek op je werk arriveert en jouw collega besmet met nog niet ingekapseld virus. Als jouw collega nog niet gevaccineerd is, dan kan hij wel degelijk ziek worden. Daarom moet je dus je mondkapje ophouden.”

Hoe het dan komt dat we nog niet met zekerheid weten of zo’n scenario zich al dan niet kan voordoen? “Dat is gewoon nog niet genoeg onderzocht”, zegt Leroux-Roels.

Griepvaccin

Maar dat er nog onzekerheid is over of we al dan niet nog besmettelijk zijn na vaccinatie, mag geen reden zijn om aan het coronavaccin te twijfelen. Ook andere vaccins bieden geen 100 procent garantie tegen besmettelijkheid en worden toch toegediend. “Kijk maar naar het griepvaccin”, zegt Leroux-Roels. “Dat biedt maar een bescherming van 40 tot 60 procent. Daar rest dus nog een heel grote groep viruspartikels die aan het vaccin ontsnappen en die we alsnog kunnen overdragen. Terwijl sommige coronavaccins tot 95 procent bescherming bieden

==================================================

Vergeten bij plaatsing: zoals je kon lezen, moet je dus ook na vaccinatie een mondmasker dragen dat ten eerste niet werkt en ten tweede slecht is voor je gezondheid......... Zelfs mensen met longklachten en die met zuurstof rondlopen moeten zo'n vreselijk onding dragen. Schande!!!!!

Zie ook: 'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!)

'Vaccin AstraZeneca in twee delen voor 90% beschermend tegen COVID-19 en de bijwerkingen...... (?)

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden'

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' 

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....

'COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!' (een bericht van 1 september dit jaar)

-------------------------------------------------------------

Voorts zie wat betreft de PCR test en test op antilichamen: 'Epidemioloog Rosendaal (LUMC) 40% van de sneltesten onbetrouwbaar en dat op basis van de al niet werkende PCR test!!'

 'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin'

'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test'

'Coronavirus: PCR-test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (in dat bericht zie je een groot aantal links naar oudere artikelen over het Coronavirus)

'CDC : COVID-19 testen kloppen in de helft van de gevallen niet: het virus is minder dodelijk dan gedacht ondanks de angszaaierij in de media' (!!!!)

Ook de test op antilichamen klopt niet, dit is een test voor mensen die het virus onder de leden hebben gehad(!!): 'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos'

'Coronavirus: opmerking bij vaccins' (deze post werd door Google gecensureerd, alle afbeeldingen, waarvan minstens één met tekst werd verwijderd, zodat je niets meer hebt aan dit bericht..... Het originele Facebook bericht van Marjolein Jansen werd in haar geheel verwijderd: censuur in Nederland, niet tijdens WOII maar anno 2020!!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten