Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 december 2020

Coronavirus en schending mensenrechten

Hoorde gistermorgen een inbelprogramma op BBC Scotland (radio), onderwerp het vereenzamen van ouderen en de ronduit schending van mensenrechten door gevoerd Coronabeleid in dat deel van Groot-Brittannië. 

Kinderen mogen hun ouders niet meer opzoeken in verzorgings- en verpleegtehuizen, met één uitzondering: als zo'n oudere op sterven ligt. Op dat moment mogen een paar verwanten deze mensen apart van elkaar bezoeken, er zit dan een personeelslid van het ziekenhuis bij, die je in de gaten houdt, daar je de hand van de stervende niet mag vasthouden......... 

Schande!!!

Gelukkig schijnt men niet overal in Schotland zo streng te zijn, aldus een paar inbellers. 

Verzorgingstehuizen, zorg dat je er nooit inkomt,want je gaat er alleen horizontaal uit......

Wat een belachelijke hysterie mensen en vergeet niet: met het gevoerde beleid houdt men het virus juist levend (zodat we straks wel een vaccinatie moeten nemen, daar je anders op veel plekken niet langer welkom bent >> ping ping kassa voor de farmaceuten en dan moet die vaccinatie waarschijnlijk jaar na jaar herhaald worden......) 

Te ziek voor woorden!!!

Voor meer berichten over het Coronavirus, mensenrechten, verzorgingstehuizen, verpleegtehuizen, farmaceuten, vaccins en/of vaccinatiepaspoort, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten