Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 28 december 2020

Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?

Ik word letterlijk poepziek (toch geen Coronasymptoom hoop ik) van al het geouwehoer op de landelijke radiozenders in ons land, Duitsland, België Engeland en Schotland over het vaccineren en hoe graag men dit zo snel mogelijk wil hebben ingespoten........ 

Uiteraard niets op die zenders over het feit dat de farmaceuten die het vaccin maken met verschillende regeringen hebben bedongen niet aansprakelijk te zijn voor ernstige bijwerkingen..... Op deze plek al vaker gesteld, maar zal het nog eens op een andere manier wat simpeler verwoorden: de makers van het vaccin zijn niet aansprakelijk voor ernstige bijwerkingen, dit hebben ze van te voren afgesproken met de regeringen waar dit vaccin wordt verspreid....... (in feite vertrouwen de makers hun eigen vaccin niet, immers ze kunnen ernstige bijwerkingen niet uitsluiten, al doen ze op radio en tv alsof er niets mis kan gaan met gevaccineerden......)

Zou jij je laten vaccineren door de kwast hieronder, wiens broer indirect ook nog eens werkt voor AstraZeneca, bij wie de Jonge een bestelling plaatste van maar liefst 750 miljoen euro?

De meest belachelijke uitlating over het vaccineren kwam weer eens (en wie zou zich daarover nog verwonderen) van CDA fratsenmaker en godbetert minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. Deze blunderkoning liet weten dat het vaccineren waar men vandaag mee begint in een aantal EU landen niets anders is dan symboolpolitiek........ ha! ha! ha! ha! ha! Terwijl men in die landen al eind november bezig was met infrastructuur aan te leggen voor het moment waarop vaccins voorradig zouden zijn, waar je bij infrastructuur moet denken aan bijvoorbeeld een vaccinatiestraat, zoals we ook teststraten hebben. Het zou me niet verbazen als men in Nederland pas vorige week met de voorbereidingen is gestart......

Symboolpolitiek? Als je werkelijk gelooft in het vaccin en dit zodanig vertrouwt dat je de bevolking zo snel mogelijk wilt laten vaccineren, is het zaak om met de grootste spoed ervaring op te doen hoe e.e.a. gaat, immers de vaccins moeten ook nog eens diepgevroren blijven voordat ze worden verspreid naar voorzieningen waar gevaccineerd zal worden. Hoe eerder de fouten worden herkend in het systeem van verspreiden en vaccineren, hoe sneller je effectief kan inenten!! 

Ach ja, wat denk ik nu, dat de Jonge zijn verstand gebruikt?? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 

Zie ook: 'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!)' (en zie de links in dat bericht)

Voor meer fratsen van de Jonge, klik op het label met zijn naam, direct onder dit bericht, waar je ook kan klikken voor meer berichten over het Coronavirus, vaccins en vaccinatie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten