Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 december 2020

CDA Westland en Katwijk willen met oud & nieuw de kerkklokken luiden als teken van hoop en saamhorigheid...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

CDA Westland en Katwijk hebben het voorstel gedaan om met oud & nieuw de klokken te luiden, dit ook als teken van hoop en saamhorigheid, zo liet Radio1 een dag of toen geleden weten...... Tja en bij die saamhorigheid horen de moslims uiteraard niet, daar moet men niet veel van weten in het Westland waar men nu Oost-Europeanen uitbuit, nadat men dit in de 60er, 70er en 80er jaren van de vorige eeuw met vooral Marokkanen deed...... Minaretten zijn er niet te vinden in het Westland, daar houdt men niet van!!

Van het CDA mogen de mensen dan wel naar buiten (niets over moslims, 'maar goed') maar wel afstand bewaren tijdens het proosten met de harddrug alcohol, want kijk het CDA zou het liefst morgen nog alle koffieshops verbieden, terwijl men daar softdrugs verkoopt, terwijl het landelijke partijbureau in het verleden (en wie weet nog steeds) een eigen fles wijn met CDA label uitdeelde!!! ha! ha! ha! Vergeet niet dat alcohol wereldwijd de harddrug is die verreweg het grootste aantal doden maakt...... Cijfers daarover worden niet meer gepubliceerd maar in 2013 waren dat er alleen in Nederland al 12 per dag (over een epidemie gesproken....) Dit nog buiten de doden die door alcoholgebruik vallen, dus derden zoals bij auto ongelukken en geweldpleging..... (daarnaast vallen er door alcoholgebruik in het verkeer uiteraard ook een groot aantal [ernstig] gewonden.....)

Oh wat dom van mij, met z'n oproep tot proosten heeft het CDA wel degelijk indirect de moslims te verstaan gegeven binnen te blijven, die mogen immers geen alcohol gebruiken! Nee echt fijne saamhorigheid!!!

Hier nog een stukje uit het Katwijkse CDA sufferdblad dat meldt dat men ook daar de klokken wil luiden en wil proosten op straat: Het CDA heeft in het begrotingsdebat ingezet op solidariteit tussen generaties. Bezuinigen waar mogelijk, maatschappelijke functies behouden waar nodig. (Barend) Tensen: “Met die insteek hebben we meer balans in de bezuinigingsoperatie willen aanbrengen. We gaan náást de jongeren, ouderen en zwakkeren staan. Verantwoord bezuinigen op de gemeentelijke organisatie en op wegenonderhoud is een keuze die beter bij ons past.”

ha! ha! ha! ha! ha! ha! Solidariteit tussen generaties?? Hoe bedoelt het CDA dat, wat een gelul en dat nadat ook het CDA de ouderen uitermate vals de schuld gaf de pensioengelden op te vreten ten koste van jongeren!! Bezuinigen waar mogelijk, maatschappelijke functies behouden waar nodig..... ha! ha! ha! Ja daar kan je ook alle kanten mee op, maar vooral bezuinigen ten koste van de onderkant van de Kattukse gereformeerde maatschappij..... Vooral wegenonderhoudt moet het ontgelden, waar het CDA landelijk jaarlijks miljarden toekent voor het wegenonderhoud, houdt men op lokaal niveau de hand op de knip, fiets en voetpaden in het Westland zijn veelal meer dan waardeloos, ja of je moet in een wat betere buurt wonen, maar zelfs het centrum van bijvoorbeeld Naaldwijk is amper fatsoenlijk met een invalidenwagen te bereiken......   

Ik 'vrees' overigens dat het klokkenconcert zal verdrinken in het gigantische geknal van al het illegale vuurwerk, immers ook de jeugd van gemeenten als Katwijk en het Westland weten hoe je vuurwerk kan bestellen in het buitenland....... Je kan er dan ook donder (-slag) op zeggen dat de vuurwerkinzamelingsacties ('voor de derde wereld') in Rotterdam en elders veel te weinig zullen opleveren......... Niet voor niets dat een topgraaier van de politie waarschuwde dat met het gooien van vuurwerk naar de politie er op je kan worden geschoten (ach ja en tegen die tijd hebben we het bedrieglijke 'kerstgevoel' al weer afgeworpen......)

Gelukkig dat het CDA ten overvloede nog eens heeft bewezen een uiterst hypocriete partij te zien, zowel lokaal, regionaal als op landelijk niveau!!

'Vrede op aarde' (het zou een keer tijd worden) en in het CDA een vals welbehagen!!

(in Tilburg zal men niet blij zijn met het luiden van de klokken, als die al te horen zijn >> weet je nog een paar jaar geleden toen de omwonenden van een rk kerk naar de rechter gingen, daar één of andere pastoor veel te vroeg de kerkklokken luidde...???)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten