Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 25 december 2020

Jozephine Trehy (NOS koningshuis verslaggever) in aanloop van kersttoepraak koning W.A. en commentaar op die toespraak

Vanmorgen op Radio1 na 8.30 u. een gesprek van NOS presentator van den Berg (een enorme kruk) met Jozephine Trehy die koningshuisverslaggever is voor de NOS en dat over de kersttoespraak van W.A. die vanmiddag zijn jaarlijkse kersttoespraak heeft gehouden. Volgens deze dame is de kersttoespraak het persoonlijkste wat we van de koning horen....... Op de vraag van van den Berg of W.A. zelf zijn toespraak schrijft antwoordde Trehy bevestigend...... ha! ha! ha! ha! ha! Volgens Trehy doet hij dit dan wel samen met een tekstschrijver, van wie ze als koningshuisverslaggever de naam blijkbaar niet wist...... 

Volgens Trehy moet die tekstschrijver de tekst wel helpen schrijven, daar Rutte de toespraak moet lezen omdat hij ministeriële verantwoordelijkheid draagt voor alles wat koning pils oplepelt (dat laatste zijn mijn woorden, Ap)....... (zo meer over die verantwoordelijkheid)

W.A. is simpelweg te dom om zelf een dergelijke tekst te schrijven, juist daarom heeft hij een tekstschrijver!! 

Wat betreft die ministeriële verantwoordelijkheid hebben de koning, zijn tekstschrijver en Rutte de plank weer eens volkomen misgeslagen, immers de koning heeft een paar keer de bijbel aangehaald, terwijl het grootste deel van Nederland ('godzijdank') niet meer in god en alle aanhangende onzin gelooft, daarnaast hebben we ook nog eens ongeveer een miljoen moslims die samen met de niet in een god gelovende medeburgers door het aanhalen van de bijbel buitenspel werden gezet...... Ach ja, wat moet je ook met zo'n hypocriete fluttoespraak, heb niet eens zin deze na te luisteren (dat van de bijbel hoorde ik later op Radio1)

W.A. in zijn peperdure paleis dat met een enorm kapitaal van ons belastinggeld werd opgeknapt

Trehy sprak nog even over de koninginnen Wilhelmina, Juliana en Beatrix, waar ze over de laatste stelde dat ze in 1988 een toespraak hield, waarin het milieu centraal stond en ze onder meer het volgende heeft gezegd: "Langzaam sterft de aarde, het onvoorstelbare, het einde van het leven voorstelbaar....." Ja mooie woorden hè en dat van de toenmalige grootaandeelhouder van Shell!!!! Beatrix heeft geheel hypocriet nog vaker haar kersttoespraak gehouden over het milieu, maar nooit de aandelen Shell van de hand gedaan....... Shell dat ten tijde van die eerste toespraak van Beatrix uit eigen onderzoek al wist dat de verbranding van fossiele brandstoffen verantwoordelijk is voor de ook toen al snelle klimaatverandering...... Vervolgens heeft Shell deze informatie nog even op het voorgezet onderwijs laten circuleren om het onderzoek en de uitkomsten daarna in een diepe kluis weg te stoppen...... Smerig genoeg heeft Shell daarna 'wetenschappers' aangesteld die de conclusie van haar eigen onderzoek hebben verloochend...... Je kan de top van Shell die dit hebben toegestaan, waaronder plorken van der Veer en van Beurden, dan ook beschuldigen van massamoord, gezien het enorme aantal doden die omkwamen door weergerelateerde rampen die overduidelijk het gevolg waren en zijn van de klimaatverandering...... 

De tekstschrijver van W.A. vond het blijkbaar nodig om de sociale media nog eens een trap na te geven door te spreken over een "manische meningenmachine", zonder te wijzen op de vele wetenschappelijke bijdragen op die media waarin bijvoorbeeld grote kritiek werd en wordt geuit op de aanpak van het Coronavirus, die zo ongelofelijk beroerd was en is, de schuld van VVD premier Rutte, CDA minister de Jonge en CDA 'Coronabestrijder Grapperhaus, de laatste die iedereen een strafblad gunde voor wat hij zelf fout deed, nadat velen inderdaad een strafblad hadden gekregen...... Ook de zachte stem mag gehoord worden aldus de tekstschrijver van W.A........ ha! ha! ha! ha! ha! Welnu de zachte stem en de harde veroordeling van de sociale media horen we dag in dag uit op de reguliere media, waar iedereen die een beetje nadenkt voor gek wordt versleten, zoals de critici van het vaccin, dit terwijl de grote farmaceuten hebben geëist dat zij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden als het mis gaat met de vaccinaties en er grote en ernstige bijwerkingen volgen..... Alsof dat normaal is!!! (degenen die dat laatste zeggen, waartoe ikzelf behoor, worden voor idioot uitgemaakt, dit terwijl e.e.a. een keihard feit is!!)

Moet je nagaan: zelf vond het koningshuis het geen probleem om tijdens de Coronaciris af te reizen naar Griekenland, waar 2 van de prinsessen nog een paar dagen mochten blijven......

Ach zoals gewoonlijk heeft W.A. een kersttoespraak gegeven die saamhorigheid zou moeten opwekken, maar dat allesbehalve doet!!! (en weer sprak W.A. niet over de klimaatverandering en de rampzalige gevolgen die al aan vele duizenden het leven hebben gekost, al is dat wel zo eerlijk als je grootaandeelhouder van Shell bent, maar wat je tegelijk tot mede-hoofdverantwoordelijke maakt!!)

Tot slot: op de NOS site heeft men het aanhalen van de bijbel door koning Willies tekstschrijver (weg-) gecensureerd!! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten