Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 december 2020

Grapperhaus wijst benoeming af van zeer kundige rechter op gebied van euthanasie

De totaal ongeloofwaardige minister van Justitie en Veiligheid*, CDA hufter Grapperhaus, heeft de benoeming van mevrouw de Bontridder tot lid van één van de vijf toetsingscommissies voor euthanasie afgewezen...... Deze mafketel stelde eerder een boete in van € 390,-- voor iedereen die zich niet aan de 1,5 meter afstand Coronaregel hield, een boete zo hoog dat je automatisch een strafblad 'krijgt', echter een regel waar hij zichzelf niet aan hield..... Dit terwijl deze boete voor een groot deel van de bevolking eigenlijk niet is op te brengen, maar waar mensen met een fiks inkomen, zoals Grapperhaus zelf, lak aan hebben........ (zo bleek eens te meer)


Nu heeft dezelfde Grapperhaus zoals gezegd een zeer kundige rechter, mevrouw Miriam de Bontridder, afgewezen als lid van één van de vijf toetsingscommissies voor euthanasie en op vragen van D66 en de VVD stelde deze dolle autocraat plompverloren dat: "Over benoemingen leggen we geen verantwoording af aan de Kamer" 

Mevrouw de Bontridder heeft zich in het verleden ingezet voor stichting 'De Einder', die hulp biedt aan mensen die een eind aan hun leven willen maken. Je snapt het al: 1 + 1 + 1 = 3, ofwel mevrouw de Bontridder ligt niet lekker bij de ChristenUnie en de SGP, de eerste is regeringspartij en de SGP** is gedoogpartij voor Rutte 3, ofwel dat is de reden dat 10 andere kandidaten wel zijn aangenomen en mevrouw de Bontridder is afgewezen door de disfunctionerende christelijke CDA plork Grapperhaus......... 

Grapperhaus is een arrogante mislukte zakkenwasser die als hij ook maar een greintje ethisch besef in z'n donder zou hebben gehad, was afgetreden na de schaamteloze overtreding van zijn eigen belachelijke Coronaregels, maar ja dat besef mist hij ten enenmale........ De hufter heeft schijt aan het volk en aan de Kamer, hij moet zich doodschamen (maar ja ik heb al aangegeven dat hij dit nooit zal doen, hij vindt zichzelf een wel 'hééééél interessante figuur......) 

*  Ik blijf dit ministerie in de labels direct onder dit bericht gewoon ministerie van Veiligheid en Justitie noemen, deze meer dan overbodige en belachelijke verandering van naam heeft ons meer dan een miljoen euro gekost.......

** De SGP spreekt van een hellend vlak als het om euthanasie gaat >> ja je moet flink lijdend kapotgaan, maar deze hypocrieten hebben er geen probleem mee om Nederlandse kindsoldaten in te zetten in illegale oorlogen waar ze de kans lopen te worden doodgeschoten, of te worden opgeblazen met een bermbom...... Vandaar ook dat Grapperhaus niet wil zeggen waarom de Bontridder door hem werd afgewezen, immers zo zou hij alweer voor lul staan......

Zie ook: 'Grapperhaus, CDA minister Justitie, mist 'huilend' elk fatsoen om af te treden'

'Ook minister Broekers-Knol heeft het volste recht op een strafblad, aftreden dus!!'

'Grapperhaus (CDA minister Justitie) overtreding Coronaregels: boete en strafblad ofwel hij dient per direct op te stappen!!' (je mag immers geen strafblad hebben als minister!!)

'Coronavirus: Hugo de Jonge (CDA minister Volksgezondheid) moet per direct opstappen'

'Coronakort: Locoburgemeester Haarlemmermeer haalt nieuws met strenge Coronahandhaving en fikse HAP uit burgerrechten' 

Robert F. Kennedy sprak op anti-Coronamaatregelen demo in Berlijn, gecensureerd door veel van de reguliere westerse mediaorganen'  

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus' (o.a. over het eerste bedrijf dat bezig is met het ontwikkelen van zo'n pas......)

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet

Voor meer fratsen van Grapperhaus, het CDA, de Christen Unie en/of de SGP, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten