Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 september 2020

Ook staatssecretaris Broekers-Knol heeft het volste recht op een strafblad, aftreden dus!!

Heb me niet zo beziggehouden met alle ophef rond het huwelijk van Grapperhaus en plaatste daar vanmiddag een bericht over, echter hoorde zojuist op BNR dat hare schunnige VVD inhumaniteit Broekers-Knol, die zelfs geen vluchtelingen weeskinderen van onder de 14 wenst op te nemen, het huwelijk van Justitie minister Grapperhaus heeft voltrokken....... 

John Körver on Twitter: "geluisterd naar het schrijnende verhaal van het  plan voor de ama's op Griekenland door staatssecretaris Broekers-Knol.  verteld door journalist Ingeborg Beugel (die is goed!) en Sp-kamerlid  Jasper van

Knol heeft haar excuses aangeboden voor het niet in acht nemen van de afstandsregels behorend tot het 'Coronaprotocol', maar helaas speculaas zij heeft het volste recht op een boete en een strafblad!!

Kortom ook B-Knol moet aftreden en dat per direct! 

Laat het hele waardeloze kabinet Rutte 3 maar aftreden, wat men daar in negatieve zin heeft 'gepresteerd' op het dossier COVID-19 is niet met een pen te beschrijven, weg met dat geteisem!!

Zie ook: 'Grapperhaus (CDA minister Justitie) overtreding Coronaregels: boete en strafblad ofwel hij dient per direct op te stappen!!' (in dat bericht meer over de wanprestaties van Rutte 3 op het Coronadossier)

'Update': in de kop stond eerder minister B-Knol, dit moet uiteraard staatssecretaris B-Knol zijn, mijn excuus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten