Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 28 september 2020

Coronacrisis: cafés om 10 uur dicht...... ha! ha! ha! ha!

Het is de disfunctionerende VVD premier Rutte, z'n Coronataskforce, bestaande uit hemzelf, CDA plork en minister de Jonge, CDA misdadiger (immers een strafblad) en minister Grapperhaus, het OMT (Outbreak Managemant Team) en het RIVM weer eens geheel en al in de bol geslagen: Rutte en de Jonge gaan straks o.a. bekendmaken dat de cafés om 10 uur ('s avonds) moeten sluiten..... ha! ha! ha! ha! ha!

Dat wordt binge drinken tot 22.00 u. en dan als een balletje de straat op, feest in de stad!! En reken maar dat men dan thuis verder aan de zuip gaat, niet met 4 maar meer mensen, immers geen buur die zijn/haar buur gaat verklikken.... De politie mag wel een vloot aan drones inzetten omdat te kunnen controleren.......

Er is genoeg gewaarschuwd, Rutte en de Jonge moeten nu maar eens met echte  maatregelen komen | Opinie | destentor.nl
ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Waarschijnlijk wordt ook bekendgemaakt dat men niet langer met 100 personen tegelijk maar 'slechts' met 50 personen aan een evenement mag meedoen...... ha! ha! ha! ha! Zelfs als je gelooft dat dit zal werken is het belachelijk dat dan alsnog 50 mensen aan een evenement mogen meedoen, immers als er een paar personen besmettelijk zijn, kunnen deze een flink deel van de andere aanwezigen besmetten......

De zoveelste blunder van Rutte en z'n suffe maten op het Coronadossier, hoe is het toch mogelijk dat zoveel mensen Rutte zouden steunen?? (althans als je dat soort peilingen gelooft......)

Voor meer berichten over het Coronavirus, of de totaal ongeloofwaardige misdadiger Grapperhaus, Hugo de Jonge en/of topleugenaar Rutte, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten