Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 september 2020

Grapperhaus, CDA minister Justitie, mist 'huilend' elk fatsoen om af te treden

Weer eens een staaltje hypocriete onbeschoftheid waar je koud van wordt: Grapperhaus die afgelopen woensdag in de Kamer huilend nog eens zijn verontschuldigingen uitsprak, maar desondanks weigerde af te treden...... Deze kwast maakte het zo bont dat hij de Kamer wel wilde beloven nog eens te kijken naar het strafblad dat men kreeg vanwege de belachelijk hoge boete op te weinig afstand bewaren i.h.k.v. de bestrijding van het Coronavirus...... 

Minister Grapperhaus zegt sorry en mag blijven | NUjunior - Het laatste  nieuws speciaal voor kinderen
Een hypocriet vals snotterende Grapperhaus

Grapperhaus en zijn VVD collega Broekers-Knol die zijn huwelijk voltrok, plus alle gasten, dienen als ieder ander een strafblad te krijgen en daarmee zouden deze 2 ministers moeten aftreden, immers je mag geen minister worden of zijn als (ook tijdens 'de wedstrijd') blijkt dat je een strafblad hebt!!!! Hoe kan dit allemaal? In wat voor bananenmonarchie zijn we beland?? 

Ongelofelijk hoe de zendgemachtigden BNR en Radio1 gistermorgen over deze zaak berichtten, alsof het een kleinigheid betreft en men verder niet moeilijk moet doen..... Ook de inbellers van Standpunt NL op Radio1 wilden het Grapperhaus wel vergeven, 'immers hij heeft zoveel goed werk geleverd met zijn rol in het bestrijden van het virus......' ha! ha! ha! ha! Ik zou wel eens willen weten wat er dan zo goed is aan dat functioneren..... 

Grapperhaus, Rutte en de Jonge hebben de ene blunder op de ander gestapeld en dat durft men af te doen als foutjes die men moet vergeven omdat dit zo'n uitzonderlijke situatie is..... Welnu: in 2016 heeft de AIVD Rutte 2 en daarmee ook Rutte 3 gewaarschuwd dat Nederland niet klaar was voor een pandemie en wat heeft men daarmee gedaan?? Juist, helemaal niets!!! Sterker nog ondanks dat de AIVD o.a. concludeerde dat er te weinig IC-bedden waren, heeft men daarna in die kabinetten zelfs niets ondernomen toen er ziekenhuizen werden gesloten, of failliet gingen, waardoor het aantal IC-bedden nog verder terugliep.....

Tijdens het debat in de Kamer werd een motie van afkeuring ingediend door de PvdA*, een motie van afkeuring? De slappe neoliberalen van de PvdA hadden uiteraard een motie van wantrouwen moeten indienen, hoe kan zo'n minister van Justitie nog verder functioneren, de zak staat voor eeuwig voor joker!!! Vergeet niet dat de maatregel en de straf op te weinig 'Corona-afstand' bewaren uit zijn eigen 'brein' voortkomen!!

Lilian Marijnissen was nog even in Standpunt NL te horen en ook zij was de slapheid zelve, ze gaf een paar keer aan dat de SP de boete op het niet bewaren van afstand al van meet af aan heeft bestreden, veel te hoog en ook het strafblad dat bij zo'n boete behoort heeft de SP meermaals afgekraakt**. Echter een keiharde veroordeling en de woorden: "Grapperhaus moet aftreden", kwam niet uit haar mond, nee ze heeft als de rest van de fractie braaf meegestemd met de slappe motie van afkeuring, terwijl iedereen wist dat die het niet zou halen, immers de coalitiepartijen zouden op zeker tegen stemmen en dat gesteund door de christenfundi's van de SGP, zodat een meerderheid tegen was....... Ach ja, de SP loopt zich weer warm voor regeringsdeelname en zal daardoor weer achter het net vissen, precies als in 2016!!!

Aartsleugebnaar en VVD premier Rutte gaf nog een advies voor de stemming: "Wees mild en heb genade (met Grapperhaus, Ap)..." ha! ha! ha! ha! ha! Ach en als deze fratsenmaker iets zegt dat op aanwezige emotie lijkt, krijgt een groot deel van Nederland volkomen onterecht een brok in de keel en een week hart, gadverdamme!!!

Grapperhaus is verstoken van enig ethisch en moreel besef en nogmaals als hij maar een greintje fatsoen in z'n donder zou hebben gehad was hij eergisteravond afgetreden!!!

Benieuwd wat de rechters doen als men in beroep gaat tegen boete en strafblad voor het niet bewaren van afstand.... (en dat raad ik iedereen aan die dit is overkomen ga in beroep (!!), immers hoe kan een rechter die zichzelf nog serieus neemt e.e.a. handhaven???)

*  De PvdA die niet teveel tegen schenen wil schoppen daar men na de verkiezingen in maart 2021 weer graag mee wil regeren en dan alle eerdere kritiek, in de oppositie geuit, als de bliksem begraaft) 

** Terwijl SP plork Roemer, nu burgemeester, verklaarde volkomen achter deze hoge boete te staan, terwijl deze voor bijstandsgerechtigden niet is te betalen en deze hoge boete tevens het 'recht geeft' op een strafblad!!! Zo zal de SP dus ook handelen mocht het ooit deelnemen aan een regeringscoalitie, overigens dat bleek al uit de slappe reactie van Marijnissen!!) Zie: 'Emile Roemer (SP burgemeester Heerlen) vindt de hoogte van de Coronaboete terecht'

Zie ook:
'Ook minister Broekers-Knol heeft het volste recht op een strafblad, aftreden dus!!'

'Grapperhaus (CDA minister Justitie) overtreding Coronaregels: boete en strafblad ofwel hij dient per direct op te stappen!!

Voor aantasting van onze burgerrechten door maatregelen tegen het Coronavirus, waar een strafblad voor het te weinig afstand bewaren, maar één van dit soort aantastingen is >> zie:
'Robert F. Kennedy sprak op anti-Coronamaatregelen demo in Berlijn, gecensureerd door veel van de reguliere westerse mediaorganen'  

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus' (o.a. over het eerste bedrijf dat bezig is met het ontwikkelen van zo'n pas......)

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet

'Transport nucleair afval via Amsterdam naar uitermate gevaarlijke opslag' (met aandacht voor de aantasting van burgerrechten tijdens de Coronacrisis, zo mochten in Duitsland maar 35 mensen protesteren tegen dit transport....)

'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten'

'Coronavirus: vluchtelingen zonder verblijfsvergunning blijven opgesloten ondanks grote kans op besmetting'  

'Privacy en vrijheid van meningsuiting slachtoffer van het Coronavirus: neem de verplichte volg-app' (waar intussen duidelijk is dat deze niet verplicht is, echter mocht er een tweede uitbraak komen, op basis van de niet werkende PCR-test, is de kans groot dat men deze app alsnog verplicht zal stellen, waarna je je telefoon beter thuis kan laten [wat dan wel weer 'een zegen is' als je het OV neemt].....)

'Trump vraagt om absolute macht tijdens de Coronacrisis
 
'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort'' (zie ook de video's in dat bericht, waarvan de hieronder getoonde er één is)

Forced vaccinations for all. And that means you. A triumph for authoritarians (een video uit 2018, zeker zien mensen!): 



'Politie schiet 13 jarige jongen dood bij handhaven avondklok i.v.m. Coronavirus'

'Viktor Orbán misbruikt Coronacrisis om het Hongaarse parlement en daarmee de democratie buitenspel te zetten'

'Ton Wilthagen (universiteit Tilburg) wil dat de verkiezingen voor de Tweede Kamer worden uitgesteld' (en zie de links in dat bericht naar andere 'Corona-artikelen')

Voor meer berichten over Grapperhaus, Broekers-Knol (die zelfs zo ongelofelijk inhumaan is dat ze weigert weeskinderen tot 14 jaar op te nemen in ons land, kinderen uit overvolle vluchtelingenkampen op Griekse eilanden als Lesbos.....) en/of het Coronavirus, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten