Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 7 september 2020

Gezondheidsraadadvies: doorgaan met uitrollen G5-netwerk echter met waarschuwing de volksgezondheid in oog te houden..... ha! ha! ha! ha!

Ongelofelijk maar waar: de Gezondheidsraad stelt dat men door moet gaan met het uitrollen van het G5-netwerk, maar waarschuwt tegelijkertijd dat de overheid de gevolgen van G5 straling voor de volksgezondheid in de gaten moet houden..... Als de kabinetten Rutte, die van Balkenende, van Kok en die daarvoor iets hebben laten zien is het wel dat de volksgezondheid zwaar onderhorig is aan economisch gewin 

De Gezondheidsraad stelt dat het niet is aangetoond dat het netwerk schadelijk is voor de gezondheid, maar dat dit ook niet helemaal is uit te sluiten...... Voorts stelt deze raad dat het waarschijnlijk is dat G5 straling samenhangt met veranderingen in elektrische activiteit in de hersenen, maar dat niet bekend is of dit gunstig of ongunstig is voor de gezondheid (ofwel voor de hersenen!) Al zou G5 straling ook andere kankers kunnen veroorzaken.

In feite zegt de Gezondheidsraad hetzelfde over andere kankers, daar het stelt dat het niet waarschijnlijk is dat G5-straling kan leiden tot bijvoorbeeld kanker, vruchtbaarheidsproblemen, miskramen of afwijkingen bij de geboorte, met de aantekening dat dit niet is uit te sluiten..... Vreemd genoeg spreekt men in het artikel van DeBeurs.nl hieronder niet over hersentumoren, terwijl in hetzelfde artikel (zoals hiervoor al herhaald) wel wordt gesproken over veranderingen in elektrische activiteit in de hersenen....... Verder moet opgemerkt worden dat met het gebruik van de woorden 'niet helemaal uit te sluiten' en 'niet waarschijnlijk' in feite wordt gesteld dat het wel degelijk tot de mogelijkheden behoort...... 

Echter een suf gezegde stelt: bij twijfel niet inhalen.  Daarom zou het G5 netwerk alleen voor bijvoorbeeld de medische wetenschap moeten worden gebruikt, zoals opereren op afstand (met behulp van een 'robot'). Weet niet wat jij ervan vindt, maar wat mij betreft is het internet snel genoeg, zou niet weten wat het voordeel is als het nog sneller wordt, althans voor ons, de 'gewone bevolking'. Uiteraard kunnen de geheime diensten en politie wel veel met een sneller internet, maar dat gaat dan tegelijk ten koste van onze burgerrechten, zoals het al bijna geheel ten grave gedragen recht op privacy....... Met G5 kan men de burger volgen waarheen die ook gaat en dat ook nog eens in de gebouwen waar camera's hangen.......

Hersentumor incidentie, sterfte, behandeling e.a. cijfers

Eén ding is zeker sinds 1990 is het aantal hersentumoren gigantisch gestegen, toevallig een jaar dat gelijkstaat aan de opkomst van de mobiele telefoon!! Daarom zou je je smartphone nooit direct op je lichaam moeten dragen en alleen spreken zonder het ding aan het hoofd te houden >> handsfree is de beste manier van bellen met zo'n aso ding (asociaal, daar het gebruik van de 'slimme telefoon' het contact tussen vreemden totaal tot het verleden heeft laten behoren: weet je nog voor de Coronacrisis? Volle treincoupés en iedereen zit op zo'n ding te pielen en te staren )

Tot slot nog dit: de Gezondheidsraad stelt dat 'niet bewezen is dat de G5 straling slecht is voor de gezondheid, maar dat dit niet is uit te sluiten' en even later 'niet te weten of veranderingen van elektrische activiteit in de herenen gunstig of ongunstig is voor de gezondheid' >> de verandering van elektrische activiteit in de hersenen veroorzaakt door G5 straling...... Met andere woorden: de Gezondheidsraad stelt tot 2 keer toe dat gebruik van G5 wellicht een gevaar is voor de gezondheid, me dunkt dat dit behoorlijk verontrustend is, neem de verandering van de hersenactiviteit, deze wordt niet veroorzaakt door een therapie of iets dergelijks, maar wel degelijk door straling van het G5 netwerk!! 

Uit eerdere onderzoeken blijkt dat delen van de hersenen worden opgewarmd door straling van mobiele telefoons*, dat feit gecombineerd met de door de Gezondheidsraad genoemde verandering van elektrische activiteit in de hersenen, is wat mij betreft het teken dat G5 straling allesbehalve goed is voor de (volks-) gezondheid!!

Het volgende artikel komt van DeBeurs.nl:

'Ga door met uitrol 5G-netwerk, maar hou gevolgen in de gaten'

Gepubliceerd op 2 september 2020 12:37



DEN HAAG (AFN) - De overheid en de telecomproviders kunnen doorgaan met het invoeren van een 5G-netwerk voor snel mobiel internet, maar ze moeten wel in de gaten houden wat de gevolgen voor de gezondheid van mensen zijn. Het is niet aangetoond dat de straling van het netwerk schadelijk is, maar het is ook niet helemaal uit te sluiten, concludeert de Gezondheidsraad na onderzoek.

Het 5G-netwerk maakt gebruik van meerdere frequenties. Sommige daarvan worden al gebruikt voor onder meer wifi-aansluitingen. Dat heeft niet geleid tot gezondheidsschade en die frequenties kunnen dus gewoon worden gebruikt voor 5G, aldus de Gezondheidsraad. 
Het adviesorgaan raadt aan om één frequentie nog niet in gebruik te nemen, omdat de mogelijke risico's van de gezondheid daarvan nog niet genoeg zijn onderzocht.

De raad zegt in een rapport dat het niet waarschijnlijk is dat 5G-straling kan leiden tot bijvoorbeeld kanker, vruchtbaarheidsproblemen, miskramen of afwijkingen bij de geboorte. Het is wel waarschijnlijk dat blootstelling aan 5G-straling samenhangt met "veranderingen in elektrische activiteit in de hersenen", maar het is niet bekend "of dat gunstig of ongunstig is voor de gezondheid".
============================
* Zie: 'Smartphones en tablets zijn een groot gevaar voor de gezondheid van o.a. kinderen' (zie vooral de videopresentatie in dit bericht!)

Zie ook:
'Mobiele telefoons gevaarlijker dan overheden wilden/willen zien en de fabrikanten willen toegeven......' (de video in dat bericht is verwijderd door YouTube, ofwel censuur.... tja de invloed en macht van de smartphone lobby op/over de politiek is groot.....)
-------------------------------------------------------
Voor berichten over de leugen dat Huawei en daarmee de Chinese overheid kan spioneren via dit G5 netwerk zie:
'Trumps kruistocht tegen Huawei waar GB in de G5 val van de VS is getrapt

'Vodafone wil voor Groot-Brittannië G5-netwerk Huawei, een netwerk waarmee niet kan worden gespioneerd'

'VS waarschuwt Groot-Brittannië het G5 netwerk niet aan te laten leggen door Huawei, maar door VS firma's'

''Geheime diensten in westen geven toe dat spioneren via het G5 netwerk praktisch onmogelijk is........' (!!!!)

'Intel processors al 10 jaar zo lek als een mandje, Intel niet een bedrijf uit Rusland of China, maar uit..... de VS!'

'5G netwerk: VS en NAVO lezen EU de les in Praag''

'WaPo waarschuwt voor Russische digitale controle over de hersenen van VS burgers'

'Grapperhaus (CDA minister) zou waarschuwing AIVD over G5 netwerk naast zich neer hebben gelegd: Kees Verhoeven (D66) pissig'

'GroenLinks wil niet dat Nederland het G5 netwerk van Huawei koopt, een soap met hilarisch domme uitlatingen'

'Bram van Ojik, de Trump van 'GroenLinks', wenst geen zaken te doen met Huawei...... OEI!!!

En terzijde:
'Hongkongs vrijheid in gevaar, ofwel de vrijheid om te moorden en vernielen....

'Hongkong: Chinese veiligheidswet leidt tot hypocriet westers protest in media en politiek

'Protesten Hongkong krijgen veel media aandacht, terwijl protesten in landen die westers gezind zijn vaak worden genegeerd.....

Voor meer berichten over het G5 netwerk, klik op dat label direct onder dit bericht, al gaan die berichten zoals de links hierboven over het wel of niet kopen bij het Chinese bedrijf Huawei, of 'het spioneren' via dit netwerk, wat zelfs volgens geheime diensten een onzin verhaal is, immers je zal echt een server of individuele computer moeten hacken om dit te kunnen doen, ofwel het netwerk is alleen een virtuele weg om bij andere computers te kunnen komen....... Heb ook het label 'volksgezondheid en economie' (versus) toegevoegd, daar overheden zoals gewoonlijk eerder kiezen voor geldelijk gewin dan voor de volksgezondheid.... 


PS: ik gebruik in mijn teksten G5 in plaats van 5G, heb dit van meet af gedaan en zal daarom G5 blijven aanhouden, ook i.v.m. terugvinden van oudere berichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten