Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 juli 2019

Geheime diensten in westen geven toe dat spioneren via het G5 netwerk praktisch onmogelijk is........

Beste bezoeker, donderde vanmiddag uit m'n stoel toen ik op WDR hoorde dat geheime diensten zich beklagen over het G5 netwerk..... Nee, niet het kulverhaal dat de Chinese overheid via het netwerk van Huawei het westen kan bespioneren, nee de geheime diensten klagen over de veiligheid van het G5 netwerk: men kan niet langer zoals met het G4 netwerk computers (alle apparaten dus van desktop tot smartphone) bespioneren, daar deze aan het G5 netwerk gekoppelde apparaten niet zijn te hacken door een uiterst ingewikkelde versleuteling...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ofwel de westerse geheime diensten die al maanden lang liegen dat met het G5 netwerk China het westen kan bespioneren, moeten nu toegeven dat dit onmogelijk is door de versleuteling die plaats vindt via het netwerk......

'Je zou bijna gaan denken' dat de geheime diensten het Chinese spionage verhaal over het G5 netwerk hebben verzonnen, juist daar het spioneren door henzelf via dit netwerk onmogelijk is, in de hoop dat westerse bedrijven een G5 netwerk in elkaar timmeren, waarin in tegenstelling tot het netwerk van Huawei, wel achterdeurtjes zijn ingebouwd voor de westerse geheime diensten....... Eén ding is duidelijk gemaakt met dit bericht: spioneren via het G5 netwerk is onmogelijk en dat geven de westerse geheime diensten eindelijk toe......

De hoogste tijd dat de westerse geheime diensten op de schop gaan: men liegt daar dat het gedrukt staat, neem de berichten van die diensten in aanloop van de illegale oorlogen die de VS begon tegen Irak (de eerste VS oorlog tegen dat land in 1990), Servië, Afghanistan, Irak (de tweede illegale oorlog van de VS tegen dat land in 2003), Libië en Syrië.... Eén grote leugenbrij van de westerse geheime diensten werd over de wereld uitgestort, dit met behulp van de politiek en de (afhankelijke) reguliere westerse media...... (en dan durven die media, politici en geheime diensten te schreeuwen over 'fake news' in de sociale media.....)

Dan zijn er nog de aanslagen van jihadisten in westerse landen: telkens weer blijkt dat de geheime diensten de daders al lang in het vizier hadden en desondanks geen van de door deze figuren gepleegde aanslagen hebben kunnen voorkomen.... (wellicht in de hoop nog meer subsidie te verkrijgen na een geslaagde aanslag....)

Voorts zou het de taak van geheime diensten moeten zijn, om juist te waarschuwen tegen het meedoen aan illegale oorlogen, daar deze niet alleen elders de stabiliteit ernstig schaden (door grootschalige westerse terreur), grote aantallen burgerslachtoffers genereren en tegelijkertijd enorme stromen vluchtelingen op gang brengen, maar ook terreur en instabiliteit creëren op onze straten!!

Vergeet voorts niet dat de beschuldigingen van deze geheime diensten voor Russische manipulatie van verkiezingen, een leugen die al 100 keer is doorgeprikt, verhullen wat nu juist de westerse geheime diensten o.l.v. CIA en NSA doen: het manipuleren van verkiezingen in eigen land en elders!! (en daarvoor zijn wel meters aan dossiers die dit bewijzen!!)

Bezuinig eindelijk op deze geld en privacy verslindende diensten, die alleen de boel manipuleren, o.a. door angst- en haatzaaien op basis van leugens en het verdraaien van feiten!!

Beste bezoeker laat je niet langer belazeren door deze geheime diensten en geeft het door: tijd dat het grootste deel van Nederland ontwaakt uit de consucoma, waardoor men niet ziet hoe zwaar men belazerd wordt door de geheime diensten, de politiek en de reguliere media, bijvoorbeeld met hun leugens over het G5 netwerk!!

Zie ook:
'Trumps kruistocht tegen Huawei waar GB in de G5 val van de VS is getrapt

'Vodafone wil voor Groot-Brittannië G5-netwerk Huawei, een netwerk waarmee niet kan worden gespioneerd

'VS waarschuwt Groot-Brittannië het G5 netwerk niet aan te laten leggen door Huawei, maar door VS firma's'

'Niet Rusland maar Trump beïnvloedt nu al de verkiezingen in Groot-Brittannië'

'Alexandria Ocasio-Cortez grilt Zuckerberg over misleidende advertenties op Facebook: liegen in verkiezingstijd is toegestaan'

'Ollongren (D66 minister) manipuleerde bevolking met beschuldiging Russische manipulatie door desinformatie en nepnieuws' (daar vind je meer links naar berichten over leugenaar Ollongren)

'Grapperhaus (CDA minister) zou waarschuwing AIVD over G5 netwerk naast zich neer hebben gelegd: Kees Verhoeven (D66) pissig'

'Intel processors al 10 jaar zo lek als een mandje, Intel niet een bedrijf uit Rusland of China, maar uit..... de VS!'

'5G netwerk: VS en NAVO lezen EU de les in Praag''

'GroenLinks wil niet dat Nederland het G5 netwerk koopt, een soap met hilarisch domme uitlatingen'

'Putin vraagt en Trump levert: een lijst met 'alle goede zaken die Trump voor Rusland regelde''

'EU resolutie door de VS opgesteld is aangenomen: Rusland en China zijn vijanden'

'Koen Bender (Mercurius Vermogensbeheer) zwets uit de nek over Chinees 5G netwerk en zonnepanelen....'

'Bram van Ojik, de Trump van 'GroenLinks', wenst geen zaken te doen met Huawei...... OEI!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten