Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 juli 2019

Schiphol goed voor economie? Heel wat minder dan men je wil doen geloven

Op 6 juli jl. zwetste de 'geweldige politiek deskundige' Kees Boonman op de door hem zo belachelijke afgemeten manier over de politiek, waar hij op Radio1 bij MAX Weekend bijna 10 minuten extra de tijd kreeg om de grijnzende beroepsleugenaar Rutte een veer in de vieze reet te steken. De woorden van Boonman samenvattend: liegen is goede politiek bedrijven........

Boonman werd nog gevraagd naar de toen net bekend gemaakte smerige streek van VVD kwaadaardigheid van Nieuwenhuizen, de aankondiging dat Schiphol mag groeien zonder dat ze daar de bewoners of zelfs de Kamer in heeft gekend..... Volgens Boonman is het simpel: de uitbreiding van Schiphol kan niet anders daar Lelystad Airport wordt uitgesteld of misschien wel helemaal wordt geschrapt, volgens hem ook vanwege 'stikstof gedoe...' Ach ja, je bent een afhankelijk journalist of je bent het niet, en Boonman is dat al jaren, dus schijt aan de luchtvervuiling en de klimaatverandering, hij is immers lobbyist van het 'geweldige' inhumane neoliberalisme....* Volgens Boonman niet zo'n probleem daar men ongetwijfeld alsnog met de bewoners zal spreken...... ha! ha! ha! ha! ha! Dat wordt dan wel een heel kort gesprek: slikken of stikken, immers van Nieuwenhuizen heeft beslist......

Dat was het nog niet beste bezoeker, Boonman merkte verder op dat er druk staat op het kabinet (vanuit de luchtvaartsector) om Schiphol uit te breiden, bovendien werken er 70.000 mensen..... Het grote onzin argument dat de ene na de andere minister gebruikt, echter helaas voor Boonman maar er zat een echte deskundige in de studio, te weten: onderzoeksjournalist Ties Joosten van Follow The Money (FTM) en die maakte korte metten met het voor de 10.000ste keer aangehaalde kul argument: er verdwijnen geen banen van Schiphol als het vliegveld en het aantal vliegbewegingen niet mogen groeien!!

Joosten stelde verder dat men de functie van Schiphol zwaar overdrijft en dat er veel minder wordt verdiend aan Schiphol dan men ons wil doen geloven..... Daar zou ik aan toe willen voegen dat wanneer de klimaatverandering hier huis gaat houden, de kosten honderden miljarden hoger zullen zijn, dan wat Schiphol en bedrijven die afhankelijk zijn van dat vliegveld in de loop van de jaren hebben verdiend!!!

* Boonman is dan ook een groot fan van hare inhumane kwaadaardigheid en oorlogsmisdadiger Margaret Thatcher, die Groot-Brittannië en vooral de grote onderlaag in diepe ellende stortte......

Zie ook:
'Nederland trots op de KLM aldus de VPRO: leve de miljarden aan belastinggeld die in dit 'duurzame bedrijf' worden gestoken'

'Schiphol dat voor elk geland vliegtuig € 80,-- betaalt, schrijft geheel hypocriet 'groene obligaties' uit

'Remco Dijkstra (VVD 2de kamer) eist bijna jankend extra vluchten Schiphol en opening Lelystad Airport'

'Schiphol winstgevend en uiterst belangrijk voor de Nederlandse economie? Lees dit!' (zie ook de links in dat bericht, anders dan de hier getoonde)

'Vliegreizen vanaf Schiphol goedkoper dan die vanaf Duitse vliegvelden'

'Van Nieuwenhuizen (VVD minister) doet verlichting langs snelwegen weer aan vanwege 'gevoel van veiligheid'' (en zie de links in dat bericht)

'Klimaatakkoord: groei Schiphol plus een biomassacentrale en de Binnenhof bbq met daartoe behorende corruptie' (zie ook de links in dat bericht voor meer artikelen over het klimaatakkoord dat geen zoden aan de dijk zal zetten)

Voor meer 'wapenfeiten' en leugens van van VVD oplichter Nieuwenhuizen, klik op het label met haar ('vervloekte') naam, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten