Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 december 2020

József Szájer, homohater en vriend van Hongaarse premier Orbán gepakt met drugs tijdens homo seksfeest ...... ha! ha! ha! ha!

Dacht dat ik in een lachstuip bleef gistermiddag toen ik op BNR hoorde (rond 17.50 u.) dat József Szájer, al 30 jaar een goede vriend van de fascistische Hongaarse premier Orbán, afgelopen vrijdagavond tijdens een niet-Coronaproof-homo-seksfeest  in Brussel werd opgepakt door de politie...... Bij zijn aanhouding vond de politie ook nog eens xtc pillen in zijn rugzak...... (bij plaatsing vergeten: de politie trad op na klachten over geluidsoverlast)

Deze Szájer is Europarlementariër voor de Fidesz, ook de partij van zijn vriend Orbán en de partij die nog steeds deel uitmaakt van de EVP die de Fidesz maar niet uit de partij wil stoten.... (de EVP is ook de fractie waarvan het CDA deel uitmaakt, een anti-drugspartij, die drank niet ziet als een harddrug, terwijl deze drug wereldwijd de meeste doden eist......)

Organisator seksfeest homobar ziet het probleem niet: 'Iedereen had al  corona gehad' | Buitenland | AD.nl József Szájer

Szájer heeft zich als Orbán altijd sterk gemaakt voor de 'normale familiewaarden' en liet zich gelden als anti-homo en LGBT..... Je zal begrijpen dat deze hypocrieten de pest hebben aan drugs en al helemaal aan drugs als xtc, terwijl ze uiteraard hele sloten van de harddrug alcohol gebruiken..... (geen grotere hypocrieten dan christenen!!)

Szájer probeerde zich er afgelopen zondag nog af te maken met de mededeling dat hij opstapte als EU parlementariër, daar 'het dagelijkse politieke gevecht hem te zwaar was geworden' (ja dat wil wel als je regelmatig xtc gebruikt!!)...... 

Nog een leuk detail: hij probeerde via de regenpijp te vertrekken maar raakte daarbij gewond..... Szájer was zijn identiteitsbewijs vergeten en werd door de politie naar zijn huis begeleid waar hij zijn diplomatieke paspoort toonde en zich daarbij beriep op politieke onschendbaarheid (schande dat dit kan!!)...... 

Nog leuker voordat zijn landgenoten in het EU parlement op de hoogte waren van de echte reden voor zijn opstappen, lieten ze weten het te betreuren dat Szájer opstapte, daar hij de bekendste en meest herkenbare Hongaar was in dat parlement..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! (ja en de meest hypocriete Hongaar!!)

Voor meer berichten over Hongarije, Orbán, Fidesz, EVP, christelijke hypocrisie, homovervolging en/of LGBT, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten