Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 27 december 2020

Epidemioloog Rosendaal (LUMC) 40% van de sneltesten onbetrouwbaar en dat op basis van de al niet werkende PCR test!!

Hoorde afgelopen vrijdagmiddag in de keuken nog een gesprek tussen epidemioloog Rosendaal en Radio1 'kerstpresentator' Petra Grijzen. Rosendaal vertelde dat de Coronasneltest van Abbott een hoog percentage valse resultaten geeft. Volgens hem is uit onderzoek gebleken dat de sneltest in 40% van de gevallen waarin mensen negatief werden getest, er wel degelijk sprake van was van een Coronabesmetting, dus deze mensen waren wel degelijk ziek van COVID-19....... Eén en andere in vergelijking met een eerdere PCR test op die mensen, waarin ze positief werden getest met behulp van de PCR test. Men deed de sneltest van Abbott met 300 van deze mensen die daadwerkelijk ziek waren en die meerdere klachten hadden die bij COVID-19 horen. Rosendaal noemt de PCR test de gouden standaard.

Nu heb ik een heel vervelende mededeling voor epidemioloog Frits, maar die hele PCR test deugt al niet. Volgens deskundigen geeft deze tot 50% vals positieven en kan je omgekeerd evenredig spreken over 50% vals negatieven...... Ofwel de sneltest is voor een fiks percentage onbruikbaar, al wilde onze Frits liever geen kritiek geven op de sneltest van Abbott (je weet tenslotte maar nooit of er in de toekomst geen dik betaalde baan in zit bij zo'n bedrijf), gaf hij dat uiteindelijk wel toe.

Lullig genoeg vroeg Grijzen niet aan Rosendaal of het mogelijk is dat mensen positief worden getest voor COVID-19, terwijl ze het gemuteerde jaarlijkse griepvirus onder de leden hebben...... Uiteraard is dat zo, men zou mensen dan ook middels een bloedtest als wel of niet Coronavirus dragend moeten testen, maar helaas daarvoor is geen testcapaciteit, noch menskracht..... De enige test die 100% betrouwbaar is, is juist de bloedtest, niet voor niets dat de maker van de PCR test tijdens diens leven heeft gewaarschuwd deze test niet medisch te gebruiken daar deze daarvoor niet geschikt is......

 
Epidemioloog Frits Rosendaal

Grijzen vroeg onze Frits nog even wat er in de oven stond voor vanavond ('ik vind dat toch zo leuk als ze dat vragen....') vanwege eerste kerstdag, wel houd je vast: een lamsbout, ofwel onze Frits ging eerste kerstdag het kadaver van een baby schaap eten, 'zo lekker joh....' En natuurlijk gaat Frits met z'n kinderen, neefjes of buurkinderen in het voorjaar naar de kinderboerderij als er lammetjes zijn geboren, dat is toch zo grappig, die lieve kleine diertjes, ook zoals ze spelen met elkaar.........

Voor een dergelijke tekst greep Facebook in: de tekst van het nummer Flappie van Youp van 't Hek werd afgelopen week van Facebook verwijderd, de tekst zou te naar zijn voor kinderen..... Een nummer uit 1983 wordt anno 2020 alsnog (weg-) gecensureerd??? Zijn ze nu helemaal van de SGP-wc-pot gerukt???? 

Hetzelfde geldt overigens voor alle video's waarop dieren mishandeling te zien is, allemaal verwijderd van mijn blog en dat van anderen, je moet nog een keer klikken waarop je op een pagina van YouTube komt en je alsnog een keer moet klikken om naar de video te kunnen kijken........ Kijk leugens van de 'varkenssector' met video, gericht op kinderen, één grote leugen die zelfs onderdeel is van een lespakket voor het basisonderwijs, wordt niet verwijderd van YouTube....... Je 'zou bijna denken' dat YouTube in de zak zit van de grootlobbyisten van de doodsindustrie die men intensieve veeteelt noemt.....

Zie ook: 'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin'

'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test'

'Coronavirus: PCR-test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (in dat bericht zie je een groot aantal links naar oudere artikelen over het Coronavirus)

'CDC : COVID-19 testen kloppen in de helft van de gevallen niet: het virus is minder dodelijk dan gedacht ondanks de angszaaierij in de media' (!!!!)

Ook de test op antilichamen klopt niet, dit is een test voor mensen die het virus onder de leden hebben gehad(!!): 'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos'

----------------------------------------------------------------------

Zie wat betreft de vaccins: 'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!)

'Vaccin AstraZeneca in twee delen voor 90% beschermend tegen COVID-19 en de bijwerkingen...... (?)

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden'

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' 

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....

'COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!' (een bericht van 1 september dit jaar)

'Coronavirus: opmerking bij vaccins' (deze post werd door Google gecensureerd, alle afbeeldingen, waarvan minstens één met tekst werd verwijderd, zodat je niets meer hebt aan dit bericht..... Het originele Facebook bericht van Marjolein Jansen werd in haar geheel verwijderd: censuur in Nederland, niet tijdens WOII maar anno 2020!!!)

----------------------------------------------------

Wat betreft de aantasting van burgerrechten en zelfs mensenrechten (al gaan die 2 op een paar vlakken samen) door de Coronamaatregelen zie: 'Coronavirus en schending mensenrechten'

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus' (o.a. over het eerste bedrijf dat zo'n pas intussen heeft ontwikkeld...... >> op 8 december 2020 werd gemeld dat 70% van de Nederlanders voor zo'n COVID-pas is en het prima vindt dat mensen geen toegang krijgen tot openbare binnenruimtes als ze niet gevaccineerd zijn, terwijl één derde van de verpleegkundigen al hebben aangegeven zo'n vaccinatie te weigeren, zelfs een flink aantal artsen is tegen en dat is niet voor niets.......)

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet' (wat intussen voor de tweede keer is gebeurd, hier een link naar de belangrijkste maatregelen)

'Transport nucleair afval via Amsterdam naar uitermate gevaarlijke opslag' (met aandacht voor de aantasting van burgerrechten tijdens de Coronacrisis, zo mochten in Duitsland maar 35 mensen protesteren tegen dit transport....)

'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten'
 
'Privacy en vrijheid van meningsuiting slachtoffer van het Coronavirus: neem de verplichte volg-app' (die app werd na groot verzet niet verplicht, maar wat in het vat zit verzuurt niet, om nog eens een cliché aan te halen....)

'Trump vraagt om absolute macht tijdens de Coronacrisis
 
'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort''

'Viktor Orbán misbruikt Coronacrisis om het Hongaarse parlement en daarmee de democratie buitenspel te zetten'

Voor berichten over de intensieve martelveehouderij, vleeseten en/of censuur, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten