Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 15 augustus 2021

Brekend nieuws: de Afghaanse president Ashraf Ghani ontvlucht het land

Hoorde zojuist op WDR 5 dat de Afghaanse president Ashraf Ghani het land is ontvlucht vanwege de snelle opmars van de Taliban die nu zelfs Kabul zouden hebben bereikt...... Afgelopen week hoorde ik meerdere deskundigen stellen dat de val van Kabul nog minstens enkele weken tot 1,5 maand op zich zou laten wachten.....

Hier een cartoon van Carlos Latuff die ik op Twitter vond:

Image 

'Goed hè?' 20 jaar oorlog, een land in puin en een Taliban die een heel stuk machtiger is dan in 2001...... Een oorlog die aan minstens 500.000 Afghanen het leven heeft gekost, dit nog naast 25 gedode Nederlandse militairen....... En nog steeds heeft Nederland lang niet alle voor Nederland collaborerende Afghanen geëvacueerd...... (terwijl men al lang wist dat deze mensen moesten worden geëvacueerd, schandaliger nog: naast de tolken en hun families, zijn andere collaborateurs niet welkom in ons land >> ter dood veroordeeld door Rutte3!!)

Zie ook: 'Afghanistan: buiten de tolken zijn andere collaborateurs die voor Nederland werkten niet welkom, ofwel zij mogen wat Rutte 3 betreft worden vermoord' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over de illegale oorlog tegen het Afghaanse volk)

Voor meer berichten over Afghanistan, klik op dat label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten