Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 15 augustus 2021

Besmette gevaccineerden houden 'gewoon' toegang tot openbare gelegenheden

Door een gat in de CoronaCheck behouden besmette gevaccineerden gewoon toegang tot openbare gelegenheden.....

Gevaccineerden kunnen het virus wel degelijk oplopen, inclusief de kans dat ze in het ziekenhuis en zelfs op de intensive care belanden..... Er zijn zelfs deskundigen die stellen dat gevaccineerden meer besmettelijk zijn dan niet gevaccineerden die het virus onder de leden hebben..... De overheidsspotjes over COVID stellen nu dat je je altijd moet laten testen als je bijvoorbeeld naar een feest of restaurant wilt gaan en nee het woord 'gevaccineerden' valt niet één keer in die spotjes...... (ofwel ook gevaccineerden moeten zich eerst laten testen..... ha! ha! ha! ha!) 

Met de langzaam maar zeker steeds meer aftekenende vaccinatieplicht, immers als je niet gevaccineerd bent kan je straks bijna nergens terecht zonder een test te laten zien die niet ouder mag zijn dan 24 uur, worden niet gevaccineerden in feite gechanteerd..... Het gaat daarbij niet alleen om een schending van burgerrechten, maar zelfs een ernstige mensenrechtenschending...... (en de figuren die stellen dat de pokkenvaccinatie ook verplicht was, vergeten voor het gemak dat het pokkenvaccin op een veilige en lange termijn werd ontwikkeld en getest, wat verder nog eens aangeeft dat heel veel weigeraars van het Coronavaccin bepaald niet tot de anti-vaxxers behoren, zoals politici en de reguliere media je heel vals keer op keer wel voorkauwen!!) 

Dimitri Georganas gaf commentaar op Linkedin n.a.v. een bericht op NU.nl. Georganas spreekt o.a. over een groep A-lijst besmettelijke ziekte, terwijl COVID-19 dat in feite niet is, een fiks aantal artsen en verpleegkundigen hebben hier vorig jaar bezwaar tegen gemaakt*, wat overigens niet wil zeggen dat Georganas ongelijk heeft met wat hij stelt:

  Dimitri Georganas •  Chief Tinkering Officer and Chairman of the Board of Minstrels at Biodys

De passe partout voor besmettelijke gevaccineerden blijft bestaan. Verrassend, want COVID19 is een Groep A besmettelijke ziekte (team Ebola) en dan is het privilege voor besmettelijke gevaccineerden om een Groep A besmettelijke ziekte vrijelijk te verspreiden epidemiologisch niet echt uit te leggen.

Je zou op zijn minst een uitzonderingsbeding voor besmettelijke gevaccineerden verwachten in de Wet Publieke Gezondheid, zodat het privilege voor gevaccineerden om een Groep A besmettelijke ziekte te verspreiden wettelijk goed verankerd is. De gezonde niet-gevaccineerden kunnen dan zoals gebruikelijk als ziekverdacht worden behandeld en overal van uitgesloten worden, tenzij ze een door henzelf betaalde negatieve test kunnen overhandigen die 24 uur geldig is.

Alleen samen krijgen we Corona er onder.

Nog even samengevat: Een Groep A besmettelijke ziekte verspreiden als besmettelijke gevaccineerde is geen probleem mits je gevaccineerd bent met een vaccin dat transmissie niet tegengaat en als je niet gevaccineerd bent met een vaccin dat transmissie niet tegengaat en geen klachten hebt, moet je een negatieve test overleggen om aan het openbare leven te kunnen deelnemen.

Er is vast een hoogleraar gezondheidsrecht die dit kan uitleggen zodra hij klaar is het met het aanprijzen van verplichte vaccinaties.

(Voor wie wil aanvoeren dat de kans dat gevaccineerden het virus kunnen verspreiden "minder" is want "onderzoek zorgmedewerkers Arizona yadayada": De thans bekende geschatte relatieve risicoreductie voor verspreiding nu midden in de zomer, ~ 40% en dalend (Israël), zou in een klinische trial niet eens genoeg zijn voor een voorlopige marketing autorisatie.)
 
----------------------------------
Hier het bericht van NU.nl waarop Dimitri Georganas de bovenstaande reactie gaf:  

Besmette gevaccineerde blijft in CoronaCheck geldig toegangsbewijs houden

Mensen die ondanks hun vaccinatie besmet zijn met het coronavirus, blijven door een gat in CoronaCheck toegang houden tot locaties waar een negatieve test nodig is. De app wordt vooralsnog niet aangepast, waardoor vaccinatiebewijzen niet worden ingetrokken na een positieve testuitslag.

Het demissionaire kabinet oordeelt dat de tekortkoming een van de "restrisico's" is bij het gebruik van CoronaCheck. De app is juist bedoeld om bij locaties met toegangscontroles een zo veilig mogelijke bubbel te creëren.

De CoronaCheck-app genereert een geldig toegangsbewijs na volledige vaccinatie of een bewijs van een negatieve testuitslag. Ook wie kan aantonen in het afgelopen jaar corona te hebben gehad, mag bij controles naar binnen.

Mensen die volledig gevaccineerd zijn, zijn beter beschermd, maar kunnen het virus nog altijd bij zich dragen en ook verder verspreiden. Demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid), die vrijdagavond tijdens de persconferentie vooral het belang van vaccinatie benadrukte, stipte ook aan dat de kans dat zij het virus verspreiden "zeker niet nul" is.

Het kabinet werd een maand geleden door het Outbreak Management Team (OMT) op de tekortkoming gewezen. Het ministerie hintte nog op een mogelijke aanpassing die dit weekend bekend zou worden gemaakt. Uit een brief van De Jonge aan de Tweede Kamer blijkt echter dat het kabinet het risico accepteert

===========================

* Zie: 'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn' (de video die oorspronkelijk in het artikel was te zien is gecensureerd, tja je wilt natuurlijk niet dat de bevolking begrijpt hoezeer men werd en wordt belazerd......)

-------------------------------

Zie ook: 'Coronavirus: paniek over de Deltavariant is onterecht en zwaar overdreven' (!!!!)
En zie de links in dat bericht naar artikelen over de PCR test en de bezuinigingen op de gezondheidszorg >> die bezuinigingen zijn de reden voor de Coronamaatregelen, die werden immers genomen daar er te weinig ziekenhuisbedden, IC bedden en verpleegkundigen waren (het aantal verpleegkundigen is als de bedden sterk teruggelopen door wanbeleid van de afbraakkabinetten Rutte 1, 2 en 3..... Zo waren er bij aantreden van Rutte 1 nog 2.200 IC bedden, dat was bij aanvang van de Coronacrisis teruggebracht naar 1.100 bedden..... Dus als je sterk bent benadeeld door de Coronamaatregelen, weet je wie hiervoor verantwoordelijk zijn!!)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......'

'Coronavirus: Fort Detrick eindelijk als verdachte van oorsprong aangemerkt'

'Vaccinatie tegen Spaanse Griep: miljoenen doden'

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten' (en zie de links in dat bericht)

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......'

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!)

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (en zie ook de reactie onder dat bericht)

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' zie wat betreft Australië en de Coronamaatregelen ook:

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen'

'Premier Rutte, minister de Jonge, OMT en andere 'deskundigen' bezig met omzichtige voorlichting dat gevaccineerden besmettelijk blijven'

'COVID-19 vaccinaties: Hugo de Jonge met 10 km/u. uit de bocht, plus EU besluit: gedwongen vaccineren en discriminatie verboden'

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) 

Laatste bijwerking op 16 augustus 2021.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten