Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 1 augustus 2021

Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......

Het volgende schrijven van Ditmitri Georganas vond ik op Linkedin en is gebaseerd op een artikel van Trouw.

The New England Journal of Medicine plaatste een artikel over doorbraak infecties, dit zijn infecties die ondanks dat de drager is gevaccineerd deze persoon toch besmetten en anderen in de omgeving kunnen aansteken. In Israël zag men dit verschijnsel al in januari bij een 'half procent' van de gevaccineerden, de delta variant van COVID-19 schijnt dat nog makkelijker te kunnen doen..... (hoewel er wordt gesteld dat ook deze variant als de Engelse sterk wordt overdreven) Moet zeggen dat het verhaal flink is afgezwakt daar intussen duidelijk is dat gevaccineerden op grote schaal het virus kunnen doorgeven en zelf ook ziek kunnen worden, zelfs zo ziek dat ze op de intensive care belanden..... (en niet alleen door de delta variant....) 

Niet voor niets ook dat de CDC in de VS gevaccineerden maant het mondmasker te blijven dragen en de andere voorzorgsmaatregelen te volgen, iets wat men na vaccinatie nu juist niet meer hoefde te doen.... Men wil zelfs dat gevaccineerden die aan grote evenementen meedoen zich toch ook laten testen voor dat ze toegelaten worden....... Waarom zou je je dan nog laten vaccineren??!!! Zeker als je jong bent en dan eigenlijk alleen kans loopt op ernstige bijwerkingen door een werkelijke besmetting met het virus, als je één of meer onderliggende klachten hebt....... Voorts is het vaccineren nu in feite een vervolg op de normale testperiode voor een vaccin, die van 5 tot 10 jaar duurt, ofwel de kans op (ernstige) bijwerkingen bij deze proefpersonen op de korte, middellange en lange termijn is bepaald niet ondenkbaar, hoe men ook probeert te vertellen dat het vaccin veilig is....... Niet voor niets ook dat de farmaceuten van de landen eisen waarin hun vaccin wordt verspreid dat ze niet aansprakelijk mogen worden gesteld voor ernstige bijwerkingen op de korte, middellange en lange termijn.....

Eén ding is zeker: de Coronamaatregelen zijn een zootje met elkaar tegensprekende voorschriften en adviezen.......

Lees het schrijven en artikel en bedenk wat e.e.a. betekent (niet moeilijk, zie het schrijven van Georganas):

  Dimitri Georganas Chief Tinkering Officer and Chairman of the Board of Minstrels at Biodys

Gevaccineerde zorgmedewerkers die besmet zijn met SARS-CoV2 mogen ondanks symptomen en (dus) hoge viral loads gewoon aan het werk, ondanks het feit dat ze besmettelijk zijn. Dat is wel opmerkelijk, want de maatregelen die bij COVID19 horen, een besmettelijke ziekte uit groep A, zijn o.a. quarantaine en verbod van beroepsuitoefening.

Ik ben weliswaar geen viroloog, intensivist of rechtsfilosoof, dus ik kan me vergissen, maar ik kan geen andere conclusie trekken dan dat het verspreiden van het virus door gevaccineerden geen enkel probleem is, nota bene uitgerekend daar waar kwetsbare patiënten er mee besmet kunnen raken.

Toen ze nog niet gevaccineerd waren, moesten zorgmedewerkers naar verluidt bij een positieve test al thuis blijven, ook al hadden ze geen symptomen.

Als hetzelfde recept straks op scholen gaat gelden, hebben we een groot probleem. Daar hoef je geen topwetenschapper voor te zijn:

- Gevaccineerde kinderen met COVID19 mogen gewoon naar school, ondanks symptomen en hoge viral loads, dus terwijl ze besmettelijk zijn?
- Niet gevaccineerde kinderen moeten blijven testen en bij positieve test in quarantaine, ook zonder symptomen? Inclusief de ouders?

De vraag is hoeveel kwartjes er nog moeten vallen voordat het kaartenhuis in elkaar stort.
  
 
Ziekenhuispersoneel wordt in april gevaccineerd met het Janssen-vaccin in HMC Westeinde.  Beeld ANP

Ziekenhuispersoneel wordt in april gevaccineerd met het Janssen-vaccin in HMC Westeinde. Beeld ANP

Hier nogmaals de link naar het artikel van Trouw. 

====================================

Wat betreft de PCR test zie: 'PCR test in VS meer en meer onder vuur, ook de FDA en CDC willen ermee stoppen' en zie:

'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test' en zie:

'Coronavirus: PCR-test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (in dat bericht zie je een groot aantal links naar oudere artikelen over het Coronavirus) en zie:

'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin' (een artikel van Mario Ortiz Buijsse) en zie:

'CDC : COVID-19 testen kloppen in de helft van de gevallen niet: het virus is minder dodelijk dan gedacht ondanks de angszaaierij in de media' en tot slot zie:

Ook de test op antilichamen klopt niet, dit is een test voor mensen die het virus onder de leden hebben gehad(!!): 'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos' (een bericht van 15 juli 2020; en zie de links in dat bericht!!)

------------------------------------------

Voorts zie: 'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' zie wat betreft Australië en de Coronamaatregelen ook:

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen'

'Premier Rutte, minister de Jonge, OMT en andere 'deskundigen' bezig met omzichtige voorlichting dat gevaccineerden besmettelijk blijven'

'COVID-19 vaccinaties: Hugo de Jonge met 10 km/u. uit de bocht, plus EU besluit: gedwongen vaccineren en discriminatie verboden'

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronavaccinaties: de staf van ziekenhuizen wil deze bij verpleegkundigen verplicht stellen' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......'

'Coronavirus: Duitse overheid adviseert één vaccin AstraZeneca en de tweede van Pfizer/BioNTech of Moderna, maarrr.....'

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (!!!!)

'Coronavaccinaties van Pfizer hebben geleid tot hartproblemen bij mannen onder de 30, waarvan er een paar zelfs overleden.....'

'Coronavirus: Diederik Gommers (IC arts) zou het mooi vinden dat mensen worden ingeënt met het AZ vaccin nadat ze tekenden voor het risico dat ze lopen.....' (ik bedoel maar.... ha! ha! ha! ha!)

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19

'COVID-19 vaccins en de bijwerkingen 'die zijn te verwaarlozen': een les van Pierre Capel, emeritus hoogleraar besmettingsleer en immunologie' (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronavirus: lockdown 'om verplegend personeel te ontzien', waar VVD 'minister' van Nieuwenhuizen en 'premier' Rutte weigeren een vliegverbod in te stellen: ondanks die lockdown'

'Coronabeslommeringen: harde lockdown, waarom dan geen vliegverbod? En een Duitse viroloog over 'succes' van vaccinatie'

'Lockdown vanwege het Coronavirus en andere beperkende maatregelen hebben in Duitsland gezorgd voor een grote toename van geweld tegen vrouwen'

'Coronavirus: VVD premier Rutte en CDA minister de Jonge blunderen maar door, waar de NOS probeert de geloofwaardigheid van die 2 op te pompen'

'Demonisering in (Duitse) media van mensen die zich verzetten tegen de Coronamaatregelen zelfs een terreur expert sprak zich uit....'

'Demonstratie tegen Coronamaatregelen Berlijn: 'bestorming Reichstag' en andere leugens' (de demonstratie waar Kennedy sprak)

'COVID-19: gezonde mensen maken elkaar niet ziek'

'Coronabeslommeringen: AstraZeneca vaccin onder vuur >> universiteit van Oxford start opnieuw met angstzaaien voor het virus'

'Astra Zeneca volkomen veilig, uh nee niet voor ouderen, uh oh toch veilig voor ouderen, uh maar niet voor vrouwen onder de 60, uh ho even: toch wel, uhhhh.....'

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge'

'Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'' (!!!!)

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' en zie:

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!)

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd zullen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!)

'Hugo de Jonge (CDA minister volksgezondheid) belooft dat iedereen per 1 juli (2021) zal zijn gevaccineerd' (ha! ha! ha! ha!) (en zie de links in dat bericht!!)

----------------------------------------------

Het label FMS direct onder dit bericht staat voor Federatie Medisch Specialisten en komt zoals meerdere labels voor in het artikel van Trouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten