Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 3 maart 2021

Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'

Gisteravond vroeg (rond 18.20 u.) was Agnes Kant (directeur van bijwerkingencentrum Lareb) te horen op BNR, waar ze sprak over de bijwerkingen van Coronavaccins.  

Lareb is transparant en de overlijdens die gemeld zijn na de Coronavaccinatie worden ook gemeld op de website van Lareb, aldus ex-SP politicus Kant in iets andere bewoordingen.

Het is ook wat betreft de uitleg over de doden aanpoten bij Lareb zo liet Kant weten, transparantie zonder uitleg zou onrust kunnen veroorzaken..... Het is dat het zo triest is anders zou je je kapotlachen, immers hoe kan je een nog grotere open deur inschoppen!!

Niet op de bovenstaande foto, maar Agnes Kant kon bij BNR wel lachen, 'logisch met zo'n onderwerp...'

Volgens Kant zijn het overlijdens waarbij de slachtoffers onderliggende klachten hadden...... Tja deze reactie werd o.a. door mij voorspeld, immers ouderen boven de 70 en zeker boven de 80 hebben bijna zonder uitzondering onderliggende (van milde tot ernstige chronische) klachten...... Kant had uit hoofde van haar functie dan ook moeten waarschuwen voor het vaccineren van die leeftijdsgroepen, daar zelfs milde bijwerkingen bij ouderen met een slechte gezondheid levensgevaarlijk kunnen zijn..... Niet voor niets ook dat men ouderen van boven de 70 amper heeft getest op het vaccin en dan alleen degenen die geen onderliggende klachten hadden..... 

En dan wil ik als zo vaak op deze plek nog eens wijzen naar de farmaceuten die bij de regeringen van landen waar hun vaccin wordt verspreid hebben bedongen dat zij niet voor ernstige bijwerkingen kunnen worden vervolgd, anders gezegd: die farmaceuten vertrouwen hun eigen vaccin niet...... Dit nog naast het feit dat andere vaccins minstens 2 jaar lang uitvoerig worden getest en meestal nog langer...... ('je zou bijna denken' dat Kant zich voor de stinkende kar van de politiek en de makers van de vaccins, de farmaceuten heeft laten spannen......)

Hier een citaat van de Lareb site 'Wekelijkse update bijwerkingen' (van hedenmiddag):  

Gemelde overlijdens

Tot nu toe zijn er 87 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins. Het gaat om 71 ouderen van 80 jaar of ouder en 14 tussen de 65 tot en met 79 jaar; van twee is de precieze leeftijd niet bekend. Allen hadden een kwetsbare gezondheid vanwege heel uiteenlopende ernstige onderliggende gezondheidsproblemen en/of hoge leeftijd. Zij overleden binnen één tot 26 dagen na de vaccinatie.

Overlijden ná vaccinatie betekent niet dat een bijwerking van het vaccin de oorzaak is van het overlijden. In Nederland overlijden per week gemiddeld 750-800 mensen in verpleeghuizen, en 2000 van alle 80-plussers, door allerlei oorzaken. Hier zullen ook mensen bij zijn die pasgeleden zijn gevaccineerd. 

Op basis van alle meldingen van overlijden na vaccinatie bekijkt Lareb of bijwerkingen van de vaccins konden bijdragen aan het overlijden. Bij het merendeel lijken de onderliggende gezondheidsproblemen de meest voor de hand liggende verklaring van het overlijden.

In een deel van de meldingen is er (nog) geen duidelijke verklaring voor het overlijden en de eventuele rol van de vaccinatie daarin. Het beeld van de klachten na de vaccinatie en/of de onderliggende gezondheidsproblemen is in deze meldingen heel divers.

Sommigen kregen in de dagen na vaccinatie klachten die bekend zijn als bijwerkingen. Het gaat hierbij om klachten zoals koorts, misselijkheid en algemeen niet lekker voelen. Deze klachten zijn op zichzelf niet de oorzaak van overlijden, maar kunnen bij enkele kwetsbare ouderen mogelijk wel bijgedragen hebben aan verslechtering van hun al fragiele gezondheidstoestand.

Op dit moment ziet Lareb in de meldingen geen patronen van klachten die wijzen op ernstige bijwerkingen waaraan gevaccineerden kunnen zijn overleden. Lareb blijft dit goed in de gaten houden. Om hier nog beter inzicht in te krijgen heeft Lareb meer informatie opgevraagd over de meldingen bij de melders. Daarna worden de meldingen nogmaals nader bekeken en geduid in overleg met externe medische adviseurs.

(Het 'vet maken' van weergegeven passages zijn door mij gedaan, Ap)

-------------------------------------------------

Kortom er zijn nu al 87 ouderen overleden na vaccinatie, waarbij de volgende zin opvallend is gezien mijn schrijven boven het citaat: 'Deze klachten zijn op zichzelf niet de oorzaak van overlijden, maar kunnen bij enkele kwetsbare ouderen mogelijk wel bijgedragen hebben aan verslechtering van hun al fragiele gezondheidstoestand'. Bij enkele kwetsbare ouderen mogelijk wel..... Alweer: lachen is niet gepast..... 

De laatste alinea is allesbehalve geruststellend: dat Lareb in de meldingen geen patronen ziet van klachten die wijzen op ernstige bijwerkingen die tot overlijden hebben geleid, wil bepaald niet zeggen dat de vaccinaties niet verantwoordelijk zijn voor de dood van ouderen...... Het is Lareb geraden de zaak goed in de gaten te houden! Maar de toevoeging dat de meldingen nogmaals nader worden bekeken en geduid in overleg met externe medische adviseurs, is wat mij betreft al evenmin geruststellend, immers je kan er donder op zeggen dat deze 'externe adviseurs' (of deze onafhankelijk zijn is maar zeer de vraag) dezelfde conclusie zullen trekken: ach het gaat om ouderen met onderliggende klachten 'so what?!!

Ongelofelijk!!!

Zie ook: 'Coronavaccin: de Jonge zegt dat van Haga 'paniek zaait' met vraag over doden na Coronavaccinatie.....'

'Coronabeslommeringen: de avondklok en een gecensureerd bericht van een huisarts'

Coronavirus: Zweden minder oversterfte zonder enige aantasting van burger- en mensenrechten........'

'Westen hekelt Rusland en China voor het verspreiden van anti-Coronavaccins in arme landen'

'Coronavaccin AstraZeneca samengesteld met gebruikmaking van o.a. genetische gemanipuleerde menselijke foetus niercellen'

'Coronabeslommeringen: Duitse wetenschappers vermoeden dat je ook na een tweede vaccinatie alsnog anderen kan besmetten'

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting

'AstraZeneca en de late uitlevering van vaccins plus de vroege aankoop door Trump van 1 miljard dollar aan AZ vaccins'

'Moderna vaccin volgens Nederland getest op ouderen, een leugen van formaat!!'

'Hugo de Jonge schoot enorme bok met handtekening voor waarschijnlijk niet werkend vaccin en Feike Sijbesma, speciaal Coronagezant, wil mondkapjes' (met o.a. de aankoop van vaccins door Trump bij AstraZeneca en zie de oudere links in dat bericht!) 

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (en van landen waar het door deze fabrikant geproduceerde vaccin wordt verspreid en waar deze fabrikant eist niet vervolgd te kunnen worden voor ernstige bijwerkingen; dit geldt voor alle in het westen geproduceerde vaccins......)

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Intellectueel Eigendom reden voor rijke landen om arme landen tegen te houden COVID-19 medicijnen na te maken......'

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!)

'Coronabeslommeringen: geen bijsluiter bij vaccin en de Jonge (CDA minister) begaat zééér zorgvuldig zijn zoveelste blunder'

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting' (op 20 januari 2021 werden er in de VS meer dan 10 gevallen gemeld van aangezichtsverlamming na vaccinatie, terwijl het aantal doden na vaccinatie onder de pet wordt gehouden, laat staan dat men zal toegeven dat gevaccineerden anderen hebben besmet; voorts zijn er al een aantal oude mensen overleden, nadat deze een vaccin kregen toegediend.....)

'Coronavirus: China door het slijk halen' (en zie de links in dat bericht)

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge'

'Vaccin AstraZeneca in twee delen voor 90% beschermend tegen COVID-19 en de bijwerkingen...... (?)

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden' (!!!!) (dit buiten de vraag of het vaccin wel of niet veilig is >> de manier waarop men met arme landen omgaat heeft niets meer met 'solidariteit' of het misselijkmakende 'samen' te maken, nee hier is het: eerst het westen en de rest moet maar zien......)

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' 

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....

'COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!' (het zijn er uiteindelijk toch 2 geworden, maar met de toevoeging dat men hoogstwaarschijnlijk jaarlijks opnieuw 1 of 2 injecties 'nodig heeft...')

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort''

'Coronavirus: opmerking bij vaccins' (deze post werd door Google gecensureerd, alle afbeeldingen, waarvan minstens één met tekst werd verwijderd, zodat je niets meer hebt aan dit bericht..... Het originele Facebook bericht van Marjolein Jansen werd in haar geheel verwijderd: censuur in Nederland, niet tijdens WOII maar anno 2020!!!)

'Verlenging lockdown omdat de huidige lockdown niet werkt...... ' (zie ook de waarschuwing voor het vaccineren van ouderen in dat bericht)  

-----------------------------------------------

En terzijde maar wel van belang: 'Avondklok moet per direct worden opgeheven aldus rechter.... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Achterstand in Onderwijs door Coronacrisis niet meer in te lopen aldus CU minister Slob

'Feit of fictie: de grote Corona reset samenzweringstheorie'

'Rellen naar aanleiding van de avondklok gevolg van falend regeringsbeleid

'Rutte (demissionair VVD premier) vraagt OMT om advies over avondklok, een advies dat hij al minstens 2 keer eerder ongevraagd kreeg en (nog) meer Coronablunders

'Grote farmaceuten hebben geen belang bij genezing van patiënten en het goedkoop ter beschikking stellen van medicijnen aan arme landen

PS: Kant werd nog gevraagd of ze eventueel beschikbaar zou zijn voor een ministerspost mocht de SP het goed doen bij de aanstaande verkiezingen, welnu: wellicht is ze dan beschikbaar, zo liet ze weten....... Aan haar kleding zal het niet liggen, toen Kant nog werkzaam was in de Kamer liet ze bepaalde medewerkers weten dat ze zich niet netjes genoeg hadden gekleed en dat door een SP politicus......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten