Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 6 maart 2021

Liane den Haan (lijsttrekker 50PLUS) liegt tegen tegen achterban 50PLUS en de rest van het volk

Hare neoliberale kwaadaardigheid Liane den Haan heeft een verkiezingsspot voor 50PLUS ingesproken waarin deze enorme oplichter het gore lef heeft te stellen dat 'haar partij' voor een eerlijk pensioen is en tegen kortingen op de pensioenuitkeringen..... ha! ha! ha! ha! Ja om zulke kwaadaardige leugens moet ik lachen. 

Den Haan heeft als voorzitter van de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen (ANBO) de meer dan schunnige hervorming van het pensioenstelsel uit en te na verdedigd en als er één ding zeker is, is het wel dat korten op de pensioenen vanaf 2026 een zekere zaak is...... Al wordt er al lang gekort op een aantal pensioenen, iets waar men liever niet over spreekt in de politiek en de reguliere media.....

Den Haan was als voorzitter van ANBO grootlobbyist van de VVD en dat is ze als voorzitter van 50PLUS nog steeds, al doet ze in de verkiezingsspot net alsof ze zich altijd heeft ingezet voor het pensioenbeleid waar 50PLUS eerder voor was en dat is een fiks verschil met de pensioenhervorming waar deze leugenaar zich eerder voor heeft ingezet (tot groot verdriet van een enorm aantal ANBO leden....)..... (zo meer daarover)

Op 27 februari jl. maakte het Radio1 nieuws van 1.00 u. bekend dat er grote ophef was ontstaan in een 50PLUS WhatsApp groep, een groep van 10 prominente leden die het vooral niet eens was met de draai die den Haan maakte op AOW en pensioengebied en daarmee 50PLUS ongeloofwaardig maakte.....

50PLUS trol den Haan (foto NOS)

Zo heeft den Haan het standpunt van 50PLUS dat de AOW leeftijd op het 65ste levensjaar moet ingaan, op eigen inzicht losgelaten en daar 67 jaar van gemaakt, volgens den Haan logisch daar er een nieuwe wet ligt die dit verordonneert, 67 jaar precies de leeftijd waar o.a. de VVD groot voorstander van was (en uiteraard nog is) en die in een aantal jaren moet worden bereikt (nu is die leeftijd al 66 jaar en 4 maanden)..... Ook vindt den Haan het geen probleem als de koppeling lonen en uitkeringen zoals de AOW kan worden losgelaten, iets waar de VVD al jaren voor pleit...... Na de ophef in de partij stelt ze nu dat 50PLUS een AOW leeftijd voor 65 jaar mogelijk wil houden..... ha! ha! ha! ha! ha! Dus ze vindt dat men zich aan de wet moet houden (die in een aantal jaren 67 jaar als AOW leeftijd ziet) en stelt tegelijkertijd dat een volledige AOW vanaf 65 jaar mogelijk moet blijven..... Hoe totaal ongeloofwaardig kan een politicus zijn!!

Je begrijpt werkelijk niet hoe de top van 50PLUS voor den Haan als voorzitter kon kiezen, had men even gekeken wat deze kwaadaardige trol heeft gepresteerd bij ANBO, had men kunnen weten dat met den Haan 50PLUS geheel wordt ontmantelt, zoals ze van ANBO een totaal ongeloofwaardige organisatie heeft gemaakt...... Door den Haan hebben 80.000 van de 180.000 leden ANBO vaarwel gezegd..... (eerder heeft ze ook het als voorzitter van het COC deze organisatie allesbehalve goed gedaan.....)

De WhatsApp groep is door den Haan ten grave gedragen en in een volgende WhatsApp groep wil ze niet langer discussies zien (die haar positie ondergraven.....)...... Men vergelijkt den Haan met de Russische president Putin, echter een betere vergelijking zou Stalin zijn, een absolute alleenheerser!! 

Tot slot, ben je 50 plus: stem dan op 17 maart a.s. (of wellicht nu al per brief) vooral niet op de partij met die naam, daarmee ga je in tegen je eigen belangen!!!

Zie ook: 'Liane den Haan amper voorzitter 50PLUS en de partij schaart zich achter de schandelijke hervorming van het pensioenstelsel'

'Liane den Haan de nieuwe sloper van 50PLUS'

'Liane den Haan wil als lijsttrekker en VVD lobbyist ruzies binnen 50Plus beteugelen

'Coronavirus advies voor ouderen van ANBO directeur den Haan

'ANBO's Liane den Haan schiet haar 100ste bok!! Extra geld voor verpleeghuizen moet naar thuiszorg.......'

'Dennis Wiersma (VVD Tweede kamer) en Liane den Haan (ANBO) voor uitbuiting van ouderen via 'doorstartbaan''

'Ouderenzorg en ANBO: Den Haan lobbyt voor de VVD....... Lid van ANBO? Zeg uw lidmaatschap per direct op!!!'

'Liane den Haan (ANBO) is tevreden over participatie wanbeleid.......

'ANBO: één grote financiële chaos, die opperhoofd den Haan ontkent....... ha! ha! ha! ha! ha!'

'ANBO wil ouderen uit hun huis (2): SORRY DAT IK 'NOG' BESTA!'

'ANBO lid? Zeg onmiddellijk uw lidmaatschap op! ANBO is blij met de bezuinigingen op de ouderenzorg............' 

'ANBO, met zo'n vriend hebben de ouderen geen vijand nodig..........'

'ANBO: ouderen houden huizen voor gezinnen bezet'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten