Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 31 maart 2021

Hemdvoorhem.nl? Hempvoor hem(enhaar).nl!!

De reclame hemdvoorhem.nl is al langere tijd weer uiterst vervelend aanwezig op de radio, daarom besloot ik maar eens een alternatief weer te geven: hempvoorhem.nl.

En dan bedoel ik met hemp natuurlijk niet de industriële hemp, maar het psychedelische goedje! (hoewel je van industriële hemp prima kleding en andere zaken kan maken en dat tegen een fikse reductie op watergebruik vergeleken met katoen en als je het op de juiste manier teelt heb je geen bestrijdingsmiddelen nodig!)

Een waarheid als een koe!! Al zijn er al slimme grofgraai farmaceuten die zich hebben geworpen (figuurlijk) op de cannabis teelt en alle geneeskrachtige producten die daarvan worden gemaakt. (o.a. voor kankerpatiënten)

Hier een oud filmpje over een met industriële hennep gefabriceerde auto, waar je zelfs met een voorhamer geen deuk in kon slaan. Met die wetenschap zou men de hele zwaar vervuilende staalindustrie voor een fiks deel kunnen opdoeken!! (in het filmpje o.a. nazi Henry Ford):

Uit onderzoek van een paar jaar geleden in de VS blijkt, dat wiet gebruikers beter autorijden*, ze zijn voorzichtiger en anticiperen beter en daar wordt uiteraard niet mee bedoeld dat je na flink te hebben gedampt achter het stuur moet kruipen, ondanks dat is het in Nederland verboden achter het stuur te zitten, ook al heb je meer dan 10 uur eerder een joint gerookt of als je wiet middels een vaper hebt gedampt, totaal belachelijk, maar ja 'Nederland' anno 21ste eeuw hè.......

* Zie: 'Marijuana and Driving: A Review of the Scientific Evidence' (cannabis gebruikers zijn de betere chauffeurs op de weg!) en zie:

'Stoned drivers are a lot safer than drunk ones, new federal data show' en zie:

'Does Weed Actually Make You A Better Or Worse Driver?'

Zie ook: 'Experts verwijzen claim van lijkschouwer over 'THC dode' naar het rijk der fabelen'

Blokhuis (CU staatssecretaris Volksgezondheid) gaat xtc en niet bestaande designerdrugs te lijf... Oei, als dat maar goed gaat.....

'Paddo's en MDMA: verboden geneeskrachtige softdrugs!'

'Niet cannabis maar alcohol is de opstap naar andere drugs' (!!!!)

'Gert-Jan Segers alleen voor alcoholgebruik, dat eist immers maar 12 doden per dag......' (alcohol eist verreweg de meeste doden wereldwijd en dat dag in dag uit >> alleen in Nederland al 12 per dag en dat is een oud cijfer, nieuwe cijfers kan ik niet vinden!!) (Segers is ChristenUnie collega van zijne leeghoofdigheid Blokhuis)

'Nieuwe leugens over cannabis gebruik >> psychose opwekkend'

'Cannabis vs. verslavende medicatie >> Tulsi Gabbard (pres.kandidaat Hawaï) wil de grote farmaceuten straffen i.p.v. marihuana gebruikers'

'Where Presidential Candidate Tulsi Gabbard Stands On Marijuana'

'FDA Is Exploring ‘Alternative Approaches’ To CBD Regulation,Commissioner Says'

'Madeleine van Toorenburg (CDA) wil alle koffieshops sluiten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Gert-Jan Segers tegen legale wietteelt, zoals bepleit met universitair onderzoek.........'

'Gert-Jan Segers wil alleen de harddrug alcohol in Nederland zien, omdat daar geen problemen meer mee zijn.....ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Gert-Jan Segers in het cannabishol van de duivel'

'XTC legalisering: niet als het aan de Amsterdamse hoofdofficier van Justitie Zandee ligt'

'Rutte houdt in Canada een onzin verhaal over cannabis en zet Nederland alweer voor schut'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten