Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 maart 2021

Avondklok: petitie voor afschaffing van deze totaal zinloze schending van mensenrechten

Burgercomité-EU heeft een petitie tegen afschaffing van de avondklok nieuw leven ingeblazen. Lees en teken de petitie ajb en geeft het door! De avondklok is totaal zinloos zoals zelfs de gekunstelde besmettingscijfers laten zien, deze lopen op en ondanks dat houdt men de avondklok aan, een grove schending van mensenrechten en onze democratische vrijheid.....

Ik weet dat Burgercomité-EU een band heeft met FVD, echter in deze moet je daaroverheen kijken, de avondklok is de zoveelste grove schending van burgerrechten en zoals gezegd een schending van mensenrechten en elke mogelijkheid om deze belachelijke avondklok te lijf te gaan moet je als tegenstander wel aangrijpen (ook de Partij voor de Dieren heeft zich tegen de avondklok uitgesproken, ofwel naast extreem rechts [fascistisch rechts] zijn er gelukkig ook linkse mensen die zich uitspreken tegen deze meer dan belachelijke en overbodige schending van rechten.......)

De avondklok hoort niet thuis in een democratie maar in een dictatuur!!

Petitie voor afschaffing van de avondklok

Ondanks dat Nederland momenteel een van de strengste lockdowns in heel Europa heeft, hebben we vanaf vorige maand de avondklok erbij gekregen. Een avondklok, zo bleek vandaag (dinsdag 16 februari), die juridisch niet eens stand kan houden.

Het kabinet drukt daarom deze week met stoom en kokend water binnen een paar dagen (!) een spoedwet door zodat ze de avondklok kunnen handhaven. De Raad van State (RvS) komt binnen een paar uur (!) met een advies over het spoedwetvoorstel. Dat kan blijkbaar wel, terwijl bij de Toeslagenaffaire ouders jaren op een uitspraak van de rechters van de RvS hebben moeten wachten. Een uitspraak waarbij de rechter weigerde te toetsen op redelijkheid en billijkheid terwijl dezelfde rechter dinsdag, wederom binnen een paar uur (!) de staat in het gelijk stelde en de avondklok handhaafde op inhoudelijke gronden (!) terwijl er toen uitsluitend procedureel getoetst mocht worden! Met andere woorden, het recht beschermt in Nederland niet u, de burger, maar de staat, de macht dus.   

Logo Avondklok van Rutte

Al elf maanden houdt het kabinet dit land gegijzeld met incompetentie en gestuntel. U betaalt de prijs. U verliest uw vrijheid, uw sociale leven en hoe langer dit duurt in toenemende mate vaak ook uw baan of uw onderneming. Met de invoering van de avondklok op een juridisch illegale wijze – een unicum sinds de Tweede Wereldoorlog – is een nieuw dieptepunt bereikt. Hoeveel erger gaat dit nog worden? De verhoudingen zijn compleet zoek. Lockdowns werken bovendien niet of nauwelijks. Noorwegen, Denemarken en Finland hebben bijvoorbeeld erg soepele lockdowns EN de laagste (over)sterfte van heel Europa. Voor de effectiviteit van de avondklok is daarnaast geen enkel (!) wetenschappelijk bewijs. Nu is het moment deze WAANZIN een halt toe te roepen. Want alleen samen krijgen we onze vrijheid terug. Teken en deel onze petitie tegen de Avondklok van Rutte! Dan brengen wij deze op ludieke wijze naar het Binnenhof.

Nogmaals: teken de petitie ajb als je vrijheid je lief is!! 

===============================================

Zie ook: 'Rutte (VVD premier) met correcties en kleine aanpassingen, ondertussen is het kabinet bezig aan een nieuwe Coronawet' (o.a. over de tijdelijke wet testbewijzen)

'Coronavirus: Zweden minder oversterfte zonder enige aantasting van burger- en mensenrechten........'  (!!!!)

'Avondklok verlengd, ondanks dat deze niet helpt tegen Coronabesmettingen, zo geven de oplopende cijfers aan

'Avondklok wordt met 3 weken verlengd, zodat andere maatregelen kunnen worden versoepeld...... ha! ha! ha! ha!' (en zie de links in dat bericht!!)

'Van Dissel fantaseert 41.000 Coronapatienten 'om aan te tonen dat de avondklok en lockdown werken''

'Avondklok moet per direct worden opgeheven aldus rechter.... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Coronabeslommeringen: de avondklok en een gecensureerd bericht van een huisarts'

'Coronavirus lockdown, avondklok en andere burgerrechten inperkende maatregelen, terwijl je met vakantie kan gaan en de tv reclames toont voor verkoudheidsmedicijnen......'

'Vorige week ruim 7000 boetes voor het overtreden van de avondklok' (RTL Nieuws 15 februari jl.)

'Rutte (VVD premier) stelt dat verklaringen geven voor de avondklok-rellen hetzelfde is als begrip tonen voor de daders' (terwijl het falende beleid van Rutte en z'n boevenbende verantwoordelijk is voor de grote onvrede die tot deze rellen hebben geleid......)

'Anti-Coronamaatregelen 'activisten' worden vergeleken met neonazi's'

'Rellen naar aanleiding van de avondklok gevolg van falend regeringsbeleid'

'Coronabeslommeringen: lockdown en avondklok terwijl werknemers massaal naar het werk gaan'

'Coronavirus: lord Sumption gedemoniseerd daar hij kritiek leverde op de lockdown en gedeeltelijke weerlegging van de kritiek op beweringen van Baudet' (en zie de links in dat bericht)

'Rutte (demissionair VVD premier) vraagt OMT om advies over avondklok, een advies dat hij al minstens 2 keer eerder ongevraagd kreeg en (nog) meer Coronablunders

Geen opmerkingen:

Een reactie posten