Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 25 januari 2021

Rellen naar aanleiding van de avondklok gevolg van falend regeringsbeleid

Wat een enorme hysterie over de rellen die afgelopen weekeinde plaatsvonden 'n.a.v. het instellen van de avondklok', politici die over elkaar heen buitelen met superlatieven als 'what the fuck en pleurop'. '(dapper hè van VVD opperhufter Dijkhoff?'), 'het schuim der aarde en we zijn op weg naar een burgeroorlog' (VVD scherpslijpsuffferd en burgemeester Jorritsma van Eindhoven) en zo kan ik nog wel even doorgaan..... Dit terwijl de politie voor rellen heeft gewaarschuwd toen men het voornemen had een avondklok in te stellen...... 

Vanmorgen na het nieuws van 8.30 u. op Radio1, Ghislaine Plag, presentator van het programma 'Spraakmakers' (gezien deze programma's was 'Praatjesmakers' een dekkende titel geweest). Plag kondigde het programma onderdeel Standpunt NL aan, waar de rellen het onderwerp zou zijn en stelde met haar team met de handen in het haar te staan (mijn woorden maar daar kwam het wel op neer), wat moet je hiermee vroeg ze zich af en ze zei niet te weten wat te moeten denken, waarbij ze lullig genoeg grinnikte....... Als introductie voor Standpunt NL, na 9.30 u. op die zender, had men een compilatie gemaakt van wat erover de rellen was gebracht in de media, 'uiteraard' met een saus van politiesirenes en dat geserveerd op een bed van het Fleetwood Macs nummer 'Oh Well'*  het heftige gedeelte voor de akoestische ommezwaai in dat nummer (m.i. een misbruik van dit mooie nummer), kortom men bracht het als sensatie en daar is men altijd blij mee op Radio1, ondanks de woorden van Plag dat ze niet wist wat te moeten denken, de vuile hypocriet!!    

Onbegrijpelijk ook dat men de rellen van afgelopen weekeinde durfde te vergelijken met de rellen op Capitol Hill afgelopen 6 januari....

Onze burgerrechten zijn in hoog tempo het slachtoffer geworden vanwege de Coronavirus uitbraak, als je denkt hiermee door te kunnen gaan zonder dat bijvoorbeeld jongeren de kont tegen de krib gooien ben je ongelofelijk naïef....... Zeker als je bedenkt dat de regering eerder dit soort maatregelen resoluut heeft afgewezen (en nogmaals: waar de politie heeft gewaarschuwd voor de gevolgen)...... Zwalkend beleid zoals ook het geval was met de verplichting mondmaskers te dragen: eerst weggezet als onzin, daarna een advies het toch maar te doen, gevolgd door een dringend advies en tot slot een verplichting deze ondingen te dragen binnen alle openbare ruimtes......... Om over het ongelofelijk aantal blunders op het Coronadossier nog maar te zwijgen..... Hoe geloofwaardig denken Rutte 3 en alle adviesorganen te zijn als men zo van de hak op de tak handelt en daarbij loopt te blunderen?? Sterker nog hoe kan men dan verbaasd zijn als de vlam in de pan slaat?? 

Niet vreemd dat jongeren het niet meer pikken, zeker als je nagaat dat men de jongeren meermaals de schuld heeft durven geven van het grote aantal besmettingen (besmettingen gemeten met de PCR test die minstens 50% vals positieve en negatieve uitslagen geeft......)

Bovendien is het niet te bewijzen dat de avondklok zal helpen, zoals ook de 'lockdown' niet werkt..... Hoe kan je zo'n lockdown verlengen omdat je ziet dat deze het aantal besmettingen niet omlaag brengt en tegelijkertijd niet wenst dat het luchtruim wordt gesloten voor een land als Groot-Brittannië??   

Als je wilt dat mensen achterdochtig en agressief worden, moet je vooral op de ingeslagen dwaalweg doorgaan met dit soort ad hoc maatregelen...... 

Zoals gezegd: de rellen zijn het gevolg van zwalkend en disfunctionerend regeringsbeleid!!  Zoals ook Bob Marley en Peter Tosh opmerkten: "You can fool some people some times, but you can't fool all the people all the time" (deze uitspraak zou zijn gedaan door VS president Lincoln, echter daar is men het niet over eens, die versie luidt als volgt: "You can fool all the people some of the time and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time".

Hier de volledige tekst van het Bob Marley/Peter Tosh nummer Get Up, Stand Up:

Get up, stand up: stand up for your rights!
Get up, stand up: stand up for your rights!
Get up, stand up: stand up for your rights!
Get up, stand up: don't give up the fight!

Preacherman, don't tell me,
Heaven is under the earth.
I know you don't know
What life is really worth.
It's not all that glitters is gold;
half the story has never been told:
So now you see the light, eh!
Stand up for your rights. come on!

Get up, stand up: stand up for your rights!
Get up, stand up: don't give up the fight!
Get up, stand up: stand up for your rights!
Get up, stand up: don't give up the fight!

Most people think,
Great god will come from the skies,
Take away everything
And make everybody feel high.
But if you know what life is worth,
You will look for yours on earth:
And now you see the light,
You stand up for your rights. jah!

Get up, stand up! (jah, jah!)
Stand up for your rights! (oh-hoo!)
Get up, stand up! (get up, stand up!)
Don't give up the fight! (life is your right!)
Get up, stand up! (so we can't give up the fight!)
Stand up for your rights! (lord, lord!)
Get up, stand up! (keep on struggling on!)
Don't give up the fight! (yeah!)

We sick an' tired of-a your ism-skism game -
Dyin' 'n' goin' to heaven in-a jesus' name, lord.
We know when we understand:
Almighty god is a living man.
You can fool some people sometimes,
But you can't fool all the people all the time
.
So now we see the light (what you gonna do?),
We gonna stand up for our rights! (yeah, yeah, yeah!)

So you better:
Get up, stand up! (in the morning! git it up!)
Stand up for your rights! (stand up for our rights!)
Get up, stand up!
Don't give up the fight! (don't give it up, don't give it up!)
Get up, stand up! (get up, stand up!)
Stand up for your rights! (get up, stand up!)
Get up, stand up!
Don't give up the fight! (get up, stand up!)
Get up, stand up!
Stand up for your rights!
Get up, stand up!
Don't give up the fight!

Hier de link naar het volledige (en prachtige) album Burnin' van The Wailers, de voorloper van Bob Marely and The Wailers (het eerste nummer is Get Up, Stand UP):

 

* Het hele album Then Play On uit 1969, met een paar extra's, je moet jammer genoeg wel elk nummer aanklikken. 

Kwam het volgende artikel over Jorritsma nog tegen: 'Jorritsma, 'burgemeester' Eindhoven, vindt uitkleding van wetgeving op privacy en mensenrechten noodzakelijk.............' (ja ja, een echte scherpslijper die hunkert naar totale macht, of anders gezegd: een politiestaat....)

Voor meer berichten over avondklok, burgerrechten, Dijkhoff, Jorritsma, mondmaskers, PCR test, vaccinatie en/of het Coronavirus, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten