Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 15 januari 2021

Rutte (demissionair VVD premier) vraagt OMT om advies over avondklok, een advies dat hij al minstens 2 keer eerder ongevraagd kreeg en (nog) meer Coronablunders

Als je niet beter zou weten zou je denken dat het beleid van Rutte en z'n club met sufferds op het Coronavirus onderdeel is van een (humor) soap met de titel 'Rutte 3'. Afgelopen dinsdag liet Rutte weten dat hij het 'Outbreak Management Team' (OMT) om advies zal vragen of een avondklok gewenst is, terwijl zo ongeveer iedereen al wist dat dit OMT (en wat een achterlijke benaming heeft dat team) hem al minstens 2 keer eerder ongevraagd heeft geadviseerd een avondklok in te stellen..... Waarmee Rutte het volk wil laten geloven dat het OMT nu wellicht kan zeggen dat het niet verstandig is, jezus wat een bedrieger!! (wat je ook vindt van het instellen van een avondklok; m.i. onzinnig en totaal belachelijk!!)

Zo we hebben het volk weer mooi belazerd

En zoals gewoonlijk weer blunders op het Coronadossier (let wel: als je in alles gelooft wat je wordt voorgekauwd), zoals de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) die middels voorzitter Ella Kalsbeek (een PvdA kneus met een dik betaalde baan) liet weten onaangenaam verrast te zijn dat de huisartsen nog steeds geen vaccinatie kunnen krijgen, daar CDA wanprestatie en minister de Jonge liet weten geen vaccins te hebben voor die huisartsen...... Terwijl er wekelijks 150.000 vaccins het land binnenkomen en de huisartsen er 15.000 nodig hebben...... Kijk als je gelooft in de veiligheid van het Coronavaccin, zou je specialisten, verplegend en verzorgend personeel, plus de huisartsen als eerste moeten inenten. Kortom de zoveelste blunder van de Jonge..... (lullig wel dat zelfs als je het virus niet onder de leden hebt, je na vaccinatie besmettelijk bent voor mensen die het virus nog niet hebben, met dat gegeven in het achterhoofd kan het juist gunstig zijn dat huisartsen nog niet worden gevaccineerd.......)

Dan het niet instellen van een landingsverbod voor vliegtuigen uit Groot-Brittannië: volgens Rutte en de Jonge is dat niet gewenst vanwege 'noodzakelijke reizen en goederenvervoer' ha! ha! ha! ha! Eerst alles blokkeren uit GB en dan stellen dat vliegverkeer juist noodzakelijk is..... Terwijl 1 op de 30 Britten het virus onder de de leden heeft en ambulances de Coronapatiënten niet meer kwijt kunnen in de ziekenhuizen....... (ziekenhuizen waar als in ons land dik op is bezuinigd*) De Jonge liet nog een keer extra weten dat hij een vliegverbod met GB afraadt...... Waarmee de Jonge in feite liet weten dat hij de Engelse Coronavariant niet serieus neemt. En daar zou hij wel eens het gelijk aan zijn kant kunnen hebben, alleen draagt hij dat bepaald niet uit, immers als hij dat vindt moet hij daar open in zijn (meerdere virologen hebben overigens eerder al laten weten dat een mutatie van het virus zoals deze in Engeland en Zuid-Afrika voorkomt, overal vanzelf zal optreden.....) 

Het is trouwens wel zeker dat hare VVD kwaadaardigheid van Nieuwenhuizen, o.a. minister van Infrastructuur en Waterstaat, fel tegen een vliegverbod is (waarschijnlijk is zij een slapende aandeleneigenaar van Schiphol en/of KLM, of haar familie dan wel vrienden zijn dat..... Opvallend dat het grootste aantal vluchten op en van Schiphol doorreizende passagiers zijn, ofwel zelfs tijdens de Coronacrisis moet de hub-functie van Schiphol bewaard blijven (Schiphol betaalt voor elk geland vliegtuig € 80,-- om die hub-functie te kunnen behouden en voor dat geld wordt de gezondheid van de omwonenden van Schiphol geweld aangedaan.......)

En dan moeten we blij zijn dat Rutte 3 demissionair ook bovenop het virus zal zitten...... ha! ha! ha! ha! ha! Zie: 'Kinderopvangtoeslagschandaal: Asscher stapt op en Rutte 3 gooit de handdoek in de ring'

* In Nederland hadden we voor deze schandalige bezuinigingen nog 2.200 IC bedden daar zijn er nu nog 1.100 van over, alles te danken aan Balkenende 4, Rutte 1, Rutte 2 en Rutte 3 >> verantwoordelijke partijen: VVD, CDA, PvdA, D66 en ChristenUnie, met de steun van de SGP, onthoud dat ajb als je in maart in het stemhok staat!!

Zie ook: 'Coronavirus: China door het slijk halen' (en zie de links in dat bericht)

'Kinderopvangtoeslagschandaal: Asscher stapt op en Rutte 3 gooit de handdoek in de ring' (ook met aandacht voor het virus)

'Censuur vanwege Trumps Twittergedrag en de rel op Capitol Hill is precies de weg die vooral niet moet worden ingeslagen' (ook weer met aandacht voor het virus)

'Coronabeslommeringen: Duitse wetenschappers vermoeden dat je ook na een tweede vaccinatie alsnog anderen kan besmetten' (!!!!)

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden' (!!!!)

'Coronavirus: opmerking bij vaccins'

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus' (o.a. over het eerste bedrijf dat bezig is met het ontwikkelen van zo'n pas......)

'Burgerrechten waaronder privacy aangetast door 'strijd' tegen het Coronavirus'

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort'' (zie ook de video's in dat bericht, waarvan de hieronder getoonde er één is)

Forced vaccinations for all. And that means you. A triumph for authoritarians (een video uit 2018, zeker zien mensen!): 

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen'

'VS geeft 1 miljard dollar voor vaccin tegen COVID-19 aan Britse farmaceut' (een bericht van 25 mei 2020!!!!)

'GSK koopt belang in Duitse ontwikkelaar Coronavaccin CureVac, terwijl minister de Jonge waarschijnlijk alweer een bok heeft geschoten' (en zie de links in dat bericht) 

'De WHO is bijkans overgenomen door de grote farmaceuten; juist van groot belang door de Coronacrisis'

'Artsen en andere medici krijgen steeds meer weerstand voor kritiek op vaccinatieprogramma's: 'leve de lobby' voor de farmaceutische industrie' (!!!!)

'COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!'

'Een vaccin tegen COVID-19 voor iedere VS burger zou onhaalbaar zijn en het vaccineren van de hele wereldbevolking zou minstens 3 jaar tijd in beslag nemen'

'Corona-angst: psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking

'Coronavirus: farmaceuten zijn nu al doende de prijs voor een vaccin op te drijven' (!!!!) (bericht van maart dit jaar)

'Coronavirus: Roche laat zien waar farmaceuten voor staan: inhumaniteit, zelfzucht en bakken geld verdienen'

'Janssen (farmaceut) werkt aan een toekomst 'waarin ziektes tot het verleden behoren.....' ha! ha! ha! ha! ha!

'Judy Mikovits, biochemicus in microbiologie, gevangengezet op aanwijzing van de farmaceuten' (!!!!) (een bericht uit 2019, dat over het griepvirus gaat en waarvan je de haren te berge zullen rijzen.....)

'Farmaceuten moeten door het Internationaal Strafhof (ICC) worden berecht voor massamoord, chantage en machtsmisbruik'

------------------------------------------------------------

Voorts zie wat betreft de PCR test en test op antilichamen: 'Epidemioloog Rosendaal (LUMC) 40% van de sneltesten onbetrouwbaar en dat op basis van de al niet werkende PCR test!!'(!!!!)

 'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin'

'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test' (!!!!)

'Coronavirus: PCR-test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (in dat bericht zie je een groot aantal links naar oudere artikelen over het Coronavirus)

'CDC : COVID-19 testen kloppen in de helft van de gevallen niet: het virus is minder dodelijk dan gedacht ondanks de angszaaierij in de media' (!!!!)

Ook de test op antilichamen klopt niet, dit is een test voor mensen die het virus onder de leden hebben gehad (!!!!): 'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos'

'Coronavirus: opmerking bij vaccins' (deze post werd door Google gecensureerd, alle afbeeldingen, waarvan minstens één met tekst werd verwijderd, zodat je niets meer hebt aan dit bericht..... Het originele Facebook bericht van Marjolein Jansen werd in haar geheel verwijderd: censuur in Nederland, niet tijdens WOII maar anno 2020!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten