Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 22 januari 2021

Kernwapens vanaf vandaag in meer dan 50 landen illegaal maar niet in Nederland.......

Vandaag is het VN anti-kernwapenverdrag van kracht geworden, een verdrag getekend door meer dan 50 landen en hoewel Nederland niets te zeggen heeft over de hier door de VS gestationeerde kernwapens, is Nederland als andere NAVO-lidstaten tegen het verbod op kernwapens..... Hoe kan je tegen wapens zijn die bij gebruik onherroepelijk de hele wereld zullen vernietigen??? Wat voor vreselijk onmens moet je zijn om een dergelijk standpunt te verdedigen? Met de kernwapens op onze bodem zijn we, mocht het tot een kernoorlog komen, onmiddellijk doel voor de wereldmacht die zich tegen de agressie van de VS zal verzetten en dat kunnen geen andere landen zijn dan Rusland en China.......

Het standpunt van de Nederlandse regering is nog zotter dan van andere staten die geen kernwapens op hun grondgebied hebben en desondanks niet tekenen, juist daar Nederland geen zeggenschap heeft over deze wapens, daarvoor heeft Nederland zelfs de waardeloze JSF gekocht*, daar we deze kernwapens wel mogen afwerpen voor de VS (de VS kan de JSF naar behoeven zelfs aan de grond houden, mocht het gebruik van dit peperdure onding het Pentagon niet aanstaan......).

Geloof oorlogshitsers als Rob de Wijk en de zware oorlogsmisdadiger de Hoop Scheffer** niet dat we deze wapens nodig hebben vanwege 'de agressie van Rusland en China', zeker als je ziet dat de VS en haar oorlogshond NAVO (altijd onder militair opperbevel van de VS) alleen deze eeuw alweer meer dan 5 miljoen mensen hebben vermoord in illegale oorlogen, geheime militaire acties en standrechtelijke executies middels drones, waarbij meer dan 90% van de slachtoffers niet eens werd verdacht.......

Lees en teken de petitie van World Beyond War ajb, een petitie waarmee ook het disfunctionerende Nederlandse flutkabinet Rutte 3 wordt opgeroepen te kiezen voor het leven en niet voor de dood!!!

Weg met de kernwapens uit Nederland, de stap die nodig is om uiteindelijk tot een nucleaire wapens vrije wereld te komen!! (en zegt het voort!)

Nukes are illegal. Get them out of non-nuclear nations.

World BEYOND War <info@worldbeyondwar.org>

https://can2-prod.s3.amazonaws.com/uploads/data/000/496/059/original/dutch.jpg

(de maker is het Nederlands [en Engels] nog niet helemaal machtig, maar dit doet niets af aan de boodschap!!)


Nuclear weapons are now illegal in over 50 nations.

Sign a petition that we will deliver to the governments of five "non-nuclear" nations in which the United States keeps nuclear weapons: Germany, Belgium, Italy, Netherlands, and Turkey.

The petition demands that the five nations join the new treaty and remove the nuclear weapons.

The new treaty prohibits the development, production, testing, acquisition, storage, transport, stationing, and use of nuclear weapons, and the threat of them.

With the inclusion of the prohibition treaty in international law, the legitimacy of nuclear weapons is withdrawn.

World BEYOND War and Roger Waters (Pink Floyd) are organizing a campaign in Germany to draw attention to the Treaty on the Prohibition of Nuclear Weapons.

We are working together with other organizations to rent billboards in downtown Berlin.

Please sign the petition.

Please share it widely.

If possible, help us finance additional billboards.

World BEYOND War

World BEYOND War is a global network of volunteers, activists, and allied organizations advocating for the abolition of the very institution of war. Our success is driven by a people-powered movement – support our work for a culture of peace.

(Hier de petitietekst:)

On January 22, 2021, the UN nuclear weapons ban, which was adopted by 122 countries at a United Nations conference in 2017, comes into force.

To date, 86 states have signed the treaty and more than 50 countries have ratified it. The treaty prohibits the development, production, testing, acquisition, storage, transport, stationing, and use of nuclear weapons and the threat of them.

With the inclusion of the prohibition treaty in international law, the legitimacy of nuclear weapons is withdrawn. In cooperation with the international network World BEYOND War and Roger Waters (Pink Floyd) we are organizing a campaign to draw attention to the Treaty on the Prohibition of Nuclear Weapons.

We are working together with some organizations to rent billboards in downtown Berlin.

Please support our demands!

============================================

*  De JSF of F-35 kan zich niet meten met hedendaagse straaljagers daar het onding te traag rent, klimt en wendt, het kan zich nog net meten met de A-10 Thunderbolt uit de 70er jaren..... Vandaar ook dat de JSF eigenlijk de aanduiding straaljager niet eens zou mogen dragen....... Voorts is het stealth systeem (het onzichtbaar zijn voor de radar van de vijand) van de JSF al gekraakt door de Russen en heeft China zelfs een blauwdruk bemachtigd van deze flopjager..... ha! ha! ha! ha! ha! Tegen de tijd dat dit onding uitgeleverd zal zijn aan Nederland, zijn er hoogstwaarschijnlijk veel snellere drones die het ding zo uit de lucht halen. (ach de JSF is al geen partij voor de Russische Sukhoi-35 straaljager)

** De Hoop Scheffer was vanmorgen te gast in het suffe Radio1 programma Spraakmakers, waar men niet de stelling had dat Nederland de VS kernwapens naar de VS moet sturen, nee veronderstel dat er slimme mensen bellen die de Hoop Scheffer onderuit lullen, men had een stelling die erop neerkomt dat de 'sportzomer moet doorgaan', vanwege het wellicht weer niet kunnen doorgaan van de Olympische Spelen door het Coronavirus...... Hetzelfde geldt voor het START-verdrag voor de vermindering van kernwapens, waarvoor de westerse media ook Rusland durven te beschuldigen dat deze het verdrag wilde opzeggen, echter het was de VS onder Trump die van dit verdrag af wilde...... Ook dat had men als onderwerp kunnen kiezen voor Standpunt NL....... (het zou me niet eens verbazen als de Hoop Scheffer heeft geëist deze onderwerpen niet te kiezen voor Standpunt NL daar hij anders niet zou komen.......) CDA oorlogsmisdadiger de Hoop Scheffer mag zelfs les geven aan de hoge school in Den Haag, onderdeel van de Leidse universiteit, waar oorlogshitser de Wijk les geeft....... Wat een niveau en dat voor zo'n universiteit, meer dan belachelijk!! (de Hoop Scheffer zou gevangen moeten zitten in Scheveningen na een veroordeling door het Internationaal Strafhof [ICC] tot levenslange gevangenisstraf wegens begane oorlogsmisdaden, dat heeft hij meer dan verdiend!!)

Zie o.a.: 'Hennis-Plasschaert (VVD) 'bestelde' atoombommen nieuwe stijl voor Volkel, 'fijn dat het Nederlandse volk hierin werd gekend.....''

Voor meer berichten over: VN verdrag tegen Kernwapens, Volkel (waar de VS kernwapens liggen), START-verdrag, INF-verdrag, JSF, de Hoop Scheffer, Rob de Wijk, kernraketten en/of kernwapentaak, klik op het desbetreffende label direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten