Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 2 januari 2021

Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting

In een bericht van afgelopen woensdag op RT wordt gesproken over de eerste doden die kort na een vaccinatie met het Coronavaccin van Pfizer overleden. Had al gehoord (dacht op BBC World Service radio) over een oudere man in Israël, die kort na inenting overleed, waar men ook sprak over zeker 1 dode in Zwitserland (waarvan de leeftijd niet genoemd werd).

Nu, of beter gezegd afgelopen woensdag, was al bekend dat er een paar mensen waren overleden aan het vaccin, 'vreemd' dan dat hierover niet in Nederland (en andere landen) wordt gesproken...... Welnu, niet zo vreemd daar dit soort verhalen de motivatie om een injectie te nemen zwaar frustreert, ofwel het handelt hier om ordinaire zelfcensuur van de reguliere media..... Tel dat eens op bij het feit dat alle farmaceuten die het vaccin produceren bij hun regering en die van andere landen waar hun vaccin verspreid zal worden, hebben bedongen dat ze niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor ernstige bijwerkingen...... 

Wat mij betreft is e.e.a. een teken aan de wand en dat voor een op een redelijk nieuwe experimentele manier (middels mRNA technologie) gefabriceerd vaccin*, sterker nog: niet eerder werd op deze manier een vaccin ontwikkeld, waar men op de oude manier voor ontwikkeling van een vaccin en het testen op mensen, deze gevaccineerden minstens 2 jaar heeft gevolgd, voordat men ook maar toestemming gaf tot massaal inenten met zo'n vaccin......

Reuters heeft een bevestiging gegeven voor het overlijden van een man in Zwitserland en de The Jerusalem Post spreekt over de twee overleden mannen in Israël. Wat de laatsten betreft: nadat afgelopen maandag een 75 jarige man was overleden, een paar uur na vaccinatie, was het een dag later de beurt aan een 88 jarige man, die eveneens een paar uur na inenting overleed....... Artsen zien echter geen overeenkomst met de Coronavaccinatie....... Deze zaak is allesbehalve om te lachen, anders zou je je daadwerkelijk stuk lachen.... De familie van de 88 jarige man bevestigde dat deze aan meerdere kwalen leed...... Tja welke 88 jarige niet, zou ik vragen, echter de familie heeft hier vrede mee, dus wie ben ik..... De man in Zwitserland zou gezond zijn geweest, waar men bij vermeldde dat hij wel dement was..... Dom genoeg vertelde men daar niet bij dat dementie een dodelijke ziekte is........

Natuurlijk moet je na deze kort na vaccinatie overleden personen nog eens goed nadenken of je ouderen wel als eerste moet vaccineren, immers zoals gezegd die hebben bijna zonder uitzondering meerdere kwalen onder de leden en voor een groot deel een slechte conditie.... Voorts zou je niet moeten vergeten dat men de vaccinatietesten heeft uitgevoerd op gezonde personen tot maximaal 55 jaar....... Na vaccinatie kan je het virus verspreiden en moet je dan ook met mondmasker blijven lopen, wie zegt mij dan dat je niet een heftige Coronabesmetting oploopt juist door die vaccinatie (een belangrijke vraag vooral voor ouderen en op andere manier verzwakte mensen.....)......

Opvallend dat Pfizer op vragen van RT over de overlijdens in Israël verwees naar het ministerie van volksgezondheid in dat land..... Ofwel Pfizer heeft ook met Israël de afspraak gemaakt dat het bedrijf niet voor ernstige bijwerkingen kan worden aangeklaagd...... Zoals je begrijpt heeft ook de Israëlische overheid geen belang bij slechte reclame voor vaccineren, men wil daar voor de zomer iedereen hebben gevaccineerd, terwijl diezelfde overheid de pogingen van de Palestijnen om het Coronavirus te bestrijden op heel smerige manieren frustreert, alweer een zaak die de 'o zo 'Corona-solidaire westerse wereld' niet wenst te zien, terwijl dit handelen zelfs de stank begint te krijgen van genocide...... (hoe je dan ook denkt over het Coronavirus en vaccineren: alleen het zo smerig handelen t.a.v. het al zo verdrukte Palestijnse volk zou iedereen hels moeten maken!!) 

Je laten vaccineren? Beslis dat zelf en overweeg alles wat er aan feiten bekend is over het virus en het vaccineren, uiteraard op feiten berustend, niet op aannames na een veel te korte testperiode......

Weitere Todesfälle kurz nach Corona-Impfung in der Schweiz und in Israel

30 Dez. 2020 15:01 Uhr

Nachdem in Israel am Montag ein 75-jähriger Mann wenige Stunden nach einer Corona-Impfung verstorben war, kam es in seinem Heimatland sowie in der Schweiz zu zwei weiteren ähnlichen Fällen. Woran die Betroffenen starben, ist allerdings noch unklar.


 
Symbolbild: Eine Frau in Israel wird gegen das Coronavirus geimpft

Ein Schweizer Bürger starb wenige Tage nach einer Impfung gegen das Coronavirus. Der Fall sei dem Gesundheitsdepartement des Kantons Luzern bekannt, bestätigte die Nachrichtenagentur Reuters. Eine Sprecherin der Behörde nannte vorerst keine weiteren Details und machte keine Angaben, ob der Todesfall in Zusammenhang mit der Impfung stehe. Die Behörden hätten den Vorfall an das Schweizerische Heilmittelinstitut Swissmedic gemeldet, das für die Zulassung von Impfstoffen zuständig ist.

Nach Angaben des Portals Zeitpunkt handelt es sich um einen Bewohner eines Pflegeheims. Er soll auf frühere Grippeimpfungen negativ reagiert haben. Die Person soll an Heiligabend gegen Corona geimpft und zwei Tage später über Schmerzen in der Harnröhre und im Bauch geklagt haben. Am Dienstag starb er. Mit Ausnahme seiner Demenz soll der Patient gesund gewesen sein.

Die erste Impfung wurde im Kanton Luzern am 23. Dezember durchgeführt. Derzeit ist in der Schweiz nur das BioNTech/Pfizer-Vakzin zugelassen.

Auch in Israel starb am Dienstag ein 88-jähriger Mann wenige Stunden nach der Corona-Impfung, wie The Jerusalem Post berichtet. Einen Tag zuvor war ein 75-jähriger Israeli kurz nach der Impfung an einem Herzinfarkt gestorben. Die Ärzte sehen in beiden Fällen keinen Zusammenhang zwischen den Todesfällen und dem Vakzin.

Die Familie des 88-Jährigen bestätigte gegenüber RT, dass ihr Angehöriger an verschiedenen Vorerkrankungen litt und sieht ebenfalls keinen Zusammenhang zwischen seinem Tod und der Verabreichung des Impfstoffes. 

RT hat auch Pfizer als den Hersteller des Impfstoffs um eine Stellungnahme gebeten. Ein Mitarbeiter der Firma verwies aber lediglich an das israelische Gesundheitsministerium.

Mehr zum Thema - Israel: 75-Jähriger stirbt wenige Stunden nach Corona-Impfung

==============================================

* Zie: 'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!)

Zie ook: 'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge'

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de Wereldgezondheidsorganisatie haar definitie van collectieve immuniteit heeft veranderd'

'Vaccin AstraZeneca in twee delen voor 90% beschermend tegen COVID-19 en de bijwerkingen...... (?)

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden'

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' 

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....

'COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!' (een bericht van 1 september dit jaar)

-------------------------------------------------------------

Voorts zie wat betreft de PCR test en test op antilichamen: 'Epidemioloog Rosendaal (LUMC) 40% van de sneltesten onbetrouwbaar en dat op basis van de al niet werkende PCR test!!'

 'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin'

'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test'

'Coronavirus: PCR-test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (in dat bericht zie je een groot aantal links naar oudere artikelen over het Coronavirus)

'CDC : COVID-19 testen kloppen in de helft van de gevallen niet: het virus is minder dodelijk dan gedacht ondanks de angszaaierij in de media' (!!!!)

Ook de test op antilichamen klopt niet, dit is een test voor mensen die het virus onder de leden hebben gehad(!!): 'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos'

'Coronavirus: opmerking bij vaccins' (deze post werd door Google gecensureerd, alle afbeeldingen, waarvan minstens één met tekst werd verwijderd, zodat je niets meer hebt aan dit bericht..... Het originele Facebook bericht van Marjolein Jansen werd in haar geheel verwijderd: censuur in Nederland, niet tijdens WOII maar anno 2020!!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten