Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 januari 2021

Illegaal afsteken van vuurwerk: boete plus een aantekening in het strafregister, bedacht door..... minister Grapperhaus!! ha! ha! ha! ha!

Allereerst een gelukkig 2021 zonder Coronahysterie! Hoorde in het nieuws van 3.00u. vannacht dat je niet alleen werd en wordt beboet voor het afsteken van niet toegestaan vuurwerk, maar je ook een strafblad oploopt, in dit geval niet afhankelijk vanwege de hoge boete....... Zo was de boete van € 400,-- voor het niet genoeg afstand houden, genoeg voor een strafblad, althans totdat bleek dat de bedenker daarvan CDA groothufter Grapperhaus zelf geen afstand hield op zijn trouwerij.....


Over Grapperhaus gesproken (en VVD oplichter Broekers-Knol, die als Grapperhaus geen afstand hield op hetzelfde trouwfeest): benieuwd of hij al is gefotografeerd bij het afsteken van vuurpijlen, het zou me weer niet verbazen. 

Grapperhaus had voorafgaand aan oud & nieuw nog laten weten dat een jaartje geen vuurwerk echt niet zo'n opoffering is..... Nee hè Grapperhaus: volgend jaar weer volop knallen, met alle gevolgen van dien, zoals een enorm aantal gewonden en wellicht weer een paar doden, zoals de man in België die deze jaarwisseling een vuurpijl in zijn gezicht kreeg........ 

 
De dwaas denkt echt dat hij nog gezag heeft.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Grapperhaus is al verantwoordelijk voor het enorme aantal gewonden die de afgelopen jaren zijn gevallen als gevolg van vuurwerk afsteken, waarbij de meeste slachtoffers omstanders zijn, waaronder altijd weer kinderen.... Voorts is Grapperhaus verantwoordelijk voor de 2 doden die tijdens de vorige jaarwisseling vielen, wat zeg ik Grapperhaus? Het hele kabinet Rutte 3, immers als je akkoord gaat met toetreding tot een kabinet dat weigert vuurwerk te verbieden, ben je mede hoofdverantwoordelijk voor de enorme ellende en het verder aanjagen van de klimaatverandering, immers in 'een normale nieuwjaarsnacht' gaat er meer troep en zwaarder gif de lucht in dan de kolengestookte hoogovens in IJmuiden in bijna 2 jaar tijd produceren....... 

Voorts is het Grapperhaus in het bijzonder aan te rekenen dat dienstverleners waaronder 'zijn politie' de afgelopen jaren met vuurwerk werden belaagd en wat zegt deze minkukel? "Een jaartje geen vuurwerk is echt niet zo'n opoffering...." 

Nog even over dat aanjagen van de klimaatverandering: daarin is het kleine Nederland toch al onevenredig groot, gezien de enorme veestapel van 600 miljoen dieren die hier jaarlijks worden groot en doodgemarteld, een veestapel die een enorme uitstoot aan methaangas produceert, een broeikasgas dat meer dan 80 keer zo sterk is dan CO2........

Zie ook: 'Vuurwerkverbod nu wel door Coronacrisis echter onmogelijk te handhaven door politie' (en zie de links in dat bericht!)

'Vuurwerkslachtoffers: Rutte 3 hoofdverantwoordelijke.....' (en dat is ook dit jaar weer het geval, ondanks het vuurwerkverbo >> lees daarvoor ook het bericht achter de hierboven weergeven link)

Voor meer fratsen van Grapperhaus en/of Broekers-Knol, klik op het label met de betreffende naam, direct onder dit bericht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten