Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 30 januari 2021

Anti-Coronamaatregelen 'activisten' worden vergeleken met neonazi's

Op WDR 5 in het programma 'Neugier genügt' afgelopen donderdag aandacht voor een sociologisch onderzoek naar 'de band tussen 'querdenker'* en neonazi's' (een band die er niet is, 'maar goed....')...... Oliver Nachtwey is de socioloog die het onderzoek leidde en dat gebaseerd op de leugen in de Duitse media dat deze 'Querdenker' hand in hand zouden hebben gedemonstreerd met neonazi's in de grote demonstratie tegen Coronamaatregelen op zaterdag 29 augustus 2020.

Ongelofelijk hoe deze Nachtwey zich met z'n leugens door het programma heen hijgde (blijkbaar was hij bang door de mand te vallen en dat deed hij m.i. volledig......)..... Tijdens de demonstratie in Berlijn zie je als je de video's bekijkt een handvol neonazi's met 'Reichskriegsflaggen' naast mensen met vlaggen van hun land en regenboogvlaggen van LGBT mensen, echter de media in Duitsland doen net alsof de hele optocht was vergeven van de Reichskriegsflaggen gedragen door neonazi's..... (ik moet zeggen dat het me nog meevalt dat men niet zegt dat linkse demonstranten in solidariteit ook de vlaggen van neonazi's droegen >> men stelt dat het gaat om door links gefrustreerde mensen die zich tegen de Coronamaatregelen keerden....)

Ter verduidelijking: volgens Nachtwey gaat het wat betreft de 'Querdenker' om mensen die achterdochtig zijn tegen de politiek, het gaat om eerder linkse politiek georiënteerde mensen die zelfs de Grünen niet meer vertrouwen, maar in weerstand tegen die Coronamaatregelen de fascistische partij AFD hebben ontdekt..... ha! ha! ha! ha! Aannames zoals je zo kan lezen. Nachtwey spreekt zelfs al van een cultuur als het om de Querdenker gaat..... Om je kapot te lachen, wat een kul!!

Kortom hier is duidelijk sprake van demonisering van mensen die zich keerden tegen Coronamaatregelen....

Al hijgend stelt socioloog Nachtwey dat de Querdenker zelfs antisemitisch zijn, niet dat hij ze daarop heeft kunnen betrappen, maar dat denkt hij uit z'n studie te kunnen destilleren, letterlijk zei hij dat deze mensen dat niet toegeven, nee en waarom zou je dat toegeven als het onzin is.... Waarschijnlijk heeft men in het onderzoek een paar vragen over Israël toegevoegd en als men kritiek levert op het Israëlische beleid tegen de Palestijnen ben je blijkbaar antisemiet!!

Het 'mooist' was wel de uitlating van Nachtwey dat je niet kan spreken met deze mensen, ze zijn overtuigd van hun gelijk..... Ja zoals hij en de media overtuigd zijn van het 'non-feit' dat Querdenker hand in hand hebben gedemonstreerd met neonazi's........

Er waren een paar miljoen mensen op de been tijdens de demonstratie in Berlijn en men zal en moet deze mensen demoniseren, zodat niemand ze nog serieus neemt, een aloude truc van Goebbels: propaganda gebruiken tegen minderheden, zodat er niemand overblijft die zich druk maakt over wat er met deze mensen gebeurt of wat ze te zeggen hebben...... Walgelijk!!!! De tegenstanders van de Coronamaatregelen zijn juist tegen het afbreken van burgerrechten met het excuus dat dit goed zou zijn om het virus onder de duim te krijgen...... Nazi's zijn juist voor blinde gehoorzaamheid aan de overheid (mits deze fascistisch is) en waar deze overheid alle rechten heeft om burgerrechten geheel af te breken.....

De demoinisering van de 'Querdenkers' is wat mij betreft het failliet van de voorstanders, die blijkbaar het pleit niet meer met woorden kunnen winnen en daarom eisen dat men deze tegenstanders de mond snoert (met censuur!!)....... Men noemde het oplopen van de trappen van de Reichstag tijdens de demonstratie in Berlijn volkomen onterecht een bestorming en in Duitsland hebben de reguliere media de bestorming van het Capitol in Washington 6 januari jl. volkomen onterecht vergeleken, met die zogenaamde bestorming (van de Reichstag)........

Wer die "Querdenker" sind – Oliver Nachtwey

(ongelofelijk dat men deze foto heeft gebruikt op de site van WDR 5, al is er in de verte een 'Kriegsflagge' te zien, immers op het bord dat prominent is te zien staat te lezen: "Al vergeten waartoe blinde gehoorzaamheid heeft geleid? Denken in plaats van volgen" >> een duidelijke waarschuwing waarmee men naar nazi-Duitsland verwijst en allesbehalve een reclame voor neonazi's, integendeel!!)

Eine empirische Studie zu den Demonstrierenden gegen die Corona-Maßnahmen zeigt, dass Viele der "Querdenken"-Bewegung eine linksalternative Biografie haben oder offen nach rechts sind.

Das Tragen von Masken und die Einhaltung von Sicherheitsabständen zum Schutz gegen Corona lehnen sie ab und nennen sich selbst "Querdenker". Die Gefährlichkeit des SARS-CoV-2 Virus halten sie für drastisch überbewertet und wollen sich nicht impfen lassen – auch ihre Kinder nicht. Eine Maskenpflicht deuten sie als Kindesmissbrauch. Sie glauben stattdessen an die natürlichen Selbstheilungskräfte des Körpers und misstrauen der Schulmedizin.

Großes Misstrauen hegen sie auch gegen die Medien und gegen die Regierung. Sie verstehen sich selbst nicht als rechts, sondern als Demokratinnen und Demokraten, die hinterfragen, wie die Gesellschaft organisiert ist und nach welchen Maßstäben Regeln durchgesetzt werden. Vielfach haben sie keine Probleme mit antisemitischen Äußerungen oder damit, gemeinsam mit Rechtsextremen gegen die Corona-Politik zu protestieren. Dieses Bild der Teilnehmenden an den Corona-Protesten ergab eine empirische Studie zu den "Querdenkern" des Soziologen Oliver Nachtwey. Der Forscher erklärt, wer zu den Querdenkern gehört, wie sie politisch und mental 'ticken'. Ist die "Querdenken"-Bewegung das Symptom für ein tiefes Unbehagen an der Moderne?

Redaktion: Jessica Eisermann

 ===================================

* Querdenker zijn mensen die zich o.a tegen de Coronamaatregelen hebben gekeerd (op later moment in het bericht een meer uitgebreide uitleg).

Zie ook: 'Robert F. Kennedy sprak op anti-Coronamaatregelen demo in Berlijn, gecensureerd door veel van de reguliere westerse mediaorganen' (en zie de links in dat bericht)

'Demonstratie tegen Coronamaatregelen Berlijn: 'bestorming Reichstag' en andere leugens'

'Berlijn: demonstratie tegen Coronamaatregelen (twee keer toegestaan door de rechter!)

En terzijde: 'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19' (waarin dr. Romero Quijano waarschuwt voor de experimentele vaccins, daar die zijns inziens het virus agressiever kunnen maken....)

Heb aan de labels direct onder dit bericht ook R.F. Kennedy toegevoegd, daar hij een toespraak hield op de grote demonstratie in Berlijn en terecht een groot tegenstander is van het inperken van burgerrechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten