Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 19 januari 2021

Lachertje: het World Economic Forum is er om de wereld te redden......

Ongelofelijk: gisteravond na 18.00 u. op WDR 5 de mededeling dat het World Economic Forum (WEF) er is om de wereld te redden...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja de aarde redden door deze grondig te vernietigen zullen ze bedoelen!!

Xi Jinping  Photographer: Jason Alden/Bloomberg

(foto uit bericht van Bloomberg: 'Merkel, Macron, Xi and Modi to Speak at Virtual Davos Forum'

Deze week vindt de jaarlijkse conferentie van het WEF plaats, niet in Davos maar virtueel. Men zal vooral spreken over de Coronacrisis ('de wereld redden') en wat je ook denkt over het vaccin, dus wel of juist niet nemen, is het een feit dat de rijke westerse landen beslag hebben gelegd op grote voorraden vaccins zodat de arme landen het voorlopig wel kunnen vergeten en daar beste bezoeker, zal het WEF niets aan veranderen!! (een aantal van die landen kunnen overigens wel op steun met vaccins uit China en Rusland rekenen, je weet wel de landen die men in het westen in navolging van Trump de as van het kwaad is gaan noemen....)

Zie ook: 'Shell kijkt vooruit >> naar de subsidiepot voor duurzame energie, terwijl nog vele jaren lang veruit de belangrijkste bezigheid olie- en gaswinning zal blijven' (en zie de links in dat bericht!)

'Banken hebben in Davos versoepeling van regels geëist' (en zie de links in dat bericht naar artikelen met meer 'moois' van de bankenmaffia)

'Stop ISDS, de geheime rechtbanken die in het voordeel van bedrijven werken en zonder meer tegen de belangen van de bevolking zijn' (men spreekt in Davos o.a. over verdere samenwerking van de westerse landen met de VS en reken maar dat het vrijhandelsverdrag TTIP, inclusief ISDS, met een bloedgang zal worden getekend, ook al is dat tegen de belangen van de consument....)

'Pensioenen >> de grootst bestaande Ponzifraude' (!!!!)

'Rex Tillerson waarschuwt Venezuela voor een coup en beschuldigt China van imperialisme........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Joe Biden: Rusland is het grootste gevaar voor de democratie....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (!!!!) (een bericht uit januari 2017)

'World Economic Forum: de plek waar men elkaar feliciteert met de censuur op de sociale media' (en zie de links in dat bericht)

'World Economic Forum blij met nieuwe vorm van dierenbeulerij........'

'Wereld Economisch Forum wil meer ondernemersambitie in Nederland........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten