Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 6 januari 2021

Bruno Bruins (de eerder wanpresterend VVD minister Volksgezondheid) krijgt geheel ten onrechte benoeming tot commissaris bij Intravacc

Onbegrijpelijk het bericht op DeBeurs.nl dat oud-minister van Medische Zorg en Sport, VVD wanprestatie Bruno Bruins, is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van vaccininstituut Intravacc, een Nederlandse organisatie die vaccins onderzoekt.

Vorig jaar trad Bruno Bruins na een aantal blunders af als minister, zogenaamd wegens oververmoeidheid, terwijl iedereen die een beetje onderzoek deed kon weten dat hij onhoudbaar was geworden als minister, waarbij één van de grootste blunders wel was te stellen dat het Coronavirus Nederland niet zou bereiken...... Destijds en nog steeds gaat men ervan uit dat het virus uit China komt, terwijl er achteraf werd geconstateerd dat er in november 2019 in Frankrijk al 2 mensen waren die COVID-19 onder de leden hadden, men kwam hier in het voorjaar van 2020 achter door stalen bloed van patiënten nog eens te controleren......

Nogmaals: men ging uit van China en wat we van de griepvirussen weten is dat die hun oorsprong in Azië hebben en meestal in het daarom in geval van het Coronavirus gedemoniseerde land......Iedereen kan weten dat deze virussen zich altijd wereldwijd verspreiden, dus ook in ons land......Bruins had dit al minister zeker moeten weten...... Gevolg van deze blunder was dat men te laat maatregelen ging treffen tegen het Coronavirus, zoals vooral ouderen, ernstig zieke mensen en chronisch zieken extra beschermen tegen besmetting, waar dit bijvoorbeeld gebeurt bij een ernstige griepepidemie......

Nu mag Bruins dus nogmaals zijn onvermogen tonen bij Intravacc, een instituut dat had moeten waarschuwen met de Coronavaccinatie te wachten bij ouderen en chronisch zieken, daar de testen op proefpersonen niet zijn uitgevoerd op deze groepen, maar op gezonde personen jonger dan 55 jaar....... (bij het Moderna vaccin, nu ook toegelaten in de EU, heeft men wel ook ouderen getest, echter alleen gezonde 60 plussers....) Zoals ik gisteren al berichtte, heeft Gommers gewaarschuwd dat er in de bijsluiter van het vaccin niet wordt vermeld, geen mensen te vaccineren die een chemokuur volgen, dan wel mensen die reumamedicatie gebruiken (dit daar deze zaken het immuunsysteem sterk verzwakken......*)..... En zoals ik me ook gisteren al afvroeg: zijn er nog meer 'kandidaten' die beter dit vaccin niet kunnen nemen? Zo hebben ouderen boven de 75 heel vaak een slechte conditie en onderhavige medische klachten, me dunkt voldoende om deze groep nu juist niet te vaccineren met een op experimentele manier ontwikkeld vaccin.....**

Intravacc werd zogenaamd op afstand gezet van het ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), waaronder dit instituut resulteerde, daardoor zou het publieke belang meer zijn gewaarborgd, maarrrrr let op: Bruins is als de rest van de VVD politici grootlobbyist van de farmaceuten, voorts is Karin Dorrepaal benoemd tot commissaris bij dit overheidsorgaan, zij komt uit de farmaceutische maffia. Daarnaast is Nico Oudendijk aangesteld als commissaris, hij bekleedde meerdere functies binnen het ministerie van VWS en zal ongetwijfeld goede banden hebben opgebouwd met de lobbyisten van de grote farmaceuten...... Met deze benoemingen is duidelijk gemaakt dat de farmaceutische maffia een dikke vinger in de overheidspap krijgt......... Ongelofelijk!!!

Bruins en Intravacc: een gevaarlijke combinatie!!

Hier het artikel van DeBeurs.nl:

Bruno Bruins benoemd tot commissaris vaccininstituut Intravacc

Gepubliceerd op 4 januari 2021 09:51

 

BILTHOVEN (ANP) - Oud-minister Bruno Bruins (Medische Zorg en Sport) is benoemd tot lid van de raad van commissarissen bij Intravacc, het Nederlandse overheidsinstituut voor vaccinonderzoek. Bruins is momenteel interim-bestuursvoorzitter van de Haagse vervoerder HTM. In maart vorig jaar trad Bruins af als minister, nadat hij in een coronadebat in de Tweede Kamer onwel was geworden.

Ook Karin Dorrepaal is benoemd tot commissaris bij het vaccininstituut. Zij is bestuurder in de life science- en farmaceutische industrie en voormalig lid van de raad van bestuur van farmaceut Schering AG. Nico Oudendijk wordt de voorzitter van de raad van commissarissen. Hij bekleedde sinds 1991 meerdere functies binnen het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Per 1 januari 2021 is Intravacc een zogenoemde beleidsdeelneming, met de Staat als enige aandeelhouder. Daarvoor opereerde Intravacc als afzonderlijke entiteit onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van VWS. Door het op deze manier op afstand te plaatsen, blijven de publieke belangen geborgd. Daar werd door het ministerie extra naar gekeken vanwege de coronapandemie.

De komende vijf jaar blijft het bedrijf vaccinontwikkelingsprojecten voor de Nederlandse overheid uitvoeren. Ook gaat de onderneming de markt op om contracten met andere biotechnologie- en farmaciebedrijven binnen te halen.

=========================================

*  Zie: 'Coronabeslommeringen: geen bijsluiter bij vaccin en de Jonge (CDA minister) begaat zééér zorgvuldig zijn zoveelste blunder'

** Zie: 'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!) en zie:

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting' en zie:

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' en zie:

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht) en zie:

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19'

---------------------------------------------------------------------------

Zie voorts: 'Coronavirus: Bruno Bruins slachtoffer van overwerken? 'Slachtoffer' van disfunctioneren zal je bedoelen!'

'Coronavirus: RIVM adviezen en daarmee het regeringsbeleid van Rutte 3: onvoldoende en misleidend

'Coronavirus: Rutte heeft de regie, 'god zij dank......'' (!!!!) (men doet nu, 6 januari 2021 of Rutte het opneemt voor de Jonge en de verantwoording voor gevoerd wanbeleid ook zichzelf verwijt ['journalisten' worden daar alweer helemaal lyrisch van], terwijl hij zoals de kop van dat bericht laat zien de regie al op 4 maart 2020 had en nog steeds heeft.....)

'Coronavirus: Bruno Bruins (minister Medische Zorg): geen reden om grote evenementen te verbieden' 

'Coronavirus en carnaval: 'een gouden combinatie' en BBC W.S. verslaggever voor Iran hekelt de aanpak van het virus in dat land' (ook het carnaval mocht doorgaan, geen probleem aldus Bruins, gevolg destijds: een grote toename van Coronazieken in Brabant)

'Coronavirus sensatie op Radio1: een thema-uitzending......

'Coronavirus tragedie misbruikt voor racisme en het zaaien van haat

'Coronavirus: Bruno Bruins (VVD 'minister' Volksgezondheid) slaat rood uit' (ja ik weet het, Bruins is minister 'Medische Zorg', of beter gezegd: was) 

2 opmerkingen:

  1. Misschien aardig op dit te lezen. Betreft de vele onzekerheden en hun zoektocht van mensen die zich in principe wel willen laten vaccineren, maar allergisch zijn voor bepaalde stoffen. https://www.facebook.com/AllergieAnafylaxie/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie en (nogmaals) dank voor uw toevoeging!

    Met vriendelijke groet,
    Willem Wachtmeester.

    BeantwoordenVerwijderen