Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 25 mei 2020

VS geeft 1 miljard dollar voor vaccin tegen COVID-19 aan Britse farmaceut

Ongelofelijk dat stinkend rijke farmaceuten overheidsgeld krijgen om vaccins te ontwikkelen tegen COVID-19. DeBeurs.nl bracht afgelopen donderdag het bericht dat AstraZeneca voor meer dan één miljard aan VS overheidssubsidie krijgt om een vaccin te ontwikkelen voor de VS markt. In september zou AstraZeneca zelfs al 400 miljoen doses klaar moeten hebben...... De Franse farmaceut Sanofi heeft ook geld ontvangen van de VS overheidsinstantie Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), die zoals je begrijpt ook AstraZeneca van het enorme kapitaal voorzag.....

Overigens geeft e.e.a. nog eens aan dat de Trump administratie alles behalve controle heeft over het Coronavirus, zoals de psychopathische leugenaar en oorlogsmisdadiger Trumpopo 'iets te vaak' heeft gemeld, immers waarom zou de VS anders vaccins in het buitenland bestellen...?? Het voorgaande geeft aan dat er veel eerder een vaccin beschikbaar zal zijn, dan men tot nu toe verwachtte..... (althans als je China niet meerekent: daar is men al een paar weken bezig met het testen van een vaccin op mensen!)

Fauci, een uiterst gevaarlijke ploert, die het VS beleid t.a.v. Corona voor een deel bepaalt, zou volgens eerdere uitlatingen van hemzelf al een vaccin hebben ontwikkeld tegen het Coronavirus. Dit al voor de eerste gevallen werden gemeld in China*, wellicht is deze bestelling alleen bedoeld om te laten zien dat de VS naarstig op zoek is naar een middel, waarna Fauci eerder met een vaccin op de markt komt (waarvan de samenstelling gegarandeerd geheim zal worden gehouden). Mocht dat zo uitpakken, kan je er donder op zeggen dat dit een vaccin zal zijn dat ieder jaar herhaald zal moeten worden, zoals het regelmatig niet werkend griepvaccin..... Ping ping kassa!! (voor zo'n jaarlijkse vaccinatie zal een vaccinatiepaspoort worden ingevoerd, waar je bij het ontbreken daarvan, of het na een jaar niet herhalen van deze vaccinatie, geweigerd kan worden in allerlei gebouwen, zoals scholen, universiteiten, gebouwen van overheidsinstanties of zelfs winkels, kortom iedereen zal zo in feite worden verplicht zich te laten vaccineren......)

Farmaceut AstraZeneca krijgt miljard dollar voor coronavaccin

Gepubliceerd op 21 mei 2020 09:01


EUR/USD (10:44)

1,0971 -0,0008 (-0,07%)


LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - De Britse farmaceut AstraZeneca heeft meer dan een miljard dollar aan Amerikaanse overheidsfinanciering ontvangen voor de ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus dat in september gereed zou moeten zijn. Er zijn leveringscontracten getekend voor minstens 400 miljoen doses.

Het vaccin wordt ontwikkeld samen met onderzoekers van de Universiteit van Oxford. De productiecapaciteit voor dat vaccin ligt op 1 miljard doses en moet nog verder gaan toenemen.

De financiering komt van de Amerikaanse Biomedical Advanced Research and Development Authority. Deze overheidsorganisatie heeft ook geld gegeven aan het Franse farmacieconcern Sanofi voor een coronavaccin.
======================================
* Ook iets wat je niet hoort of ziet in de reguliere media is het feit dat het Coronavirus al in november 2019 werd aangetroffen in Frankrijk....... Geen beschuldigingen over laksheid van, of moedwillige verspreiding van het virus door de Franse overheid.....

Zie ook:
'Een vaccin tegen COVID-19 voor iedere VS burger zou onhaalbaar zijn en het vaccineren van de hele wereldbevolking zou minstens 3 jaar tijd in beslag nemen

'Coronavirus: Niet 'normaal' maken wat niet normaal is: het grote aantal Coronadoden in verzorgings- en verpleegtehuizen is abnormaal

'Rinke van den Brink (NOS redacteur gezondheidszorg) over EU reactie op Coronavirus en loflied op Rutte en RIVM....' (en zie de links in dat bericht voor alle blunders van Rutte en z'n 'taskforce' op het Coronadossier)  

'Slachthuizen bron van Coronabesmettingen'

'Nederland chanteert alweer Antilliaanse eilanden: nu voor hulp bij Coronacrisis

'Coronasterfte verreweg het grootst onder ouderen met chronische kwalen: tijd voor een echte intelligente lockdown' 

'Mondkapjes per 1 juni verplicht in openbaar vervoer, 'daar het Coronavirus zich op die datum zal richten op dat vervoer'' 

'Coronavirus: nog steeds gepruts door RIVM en de ten onrechte de hemel in geprezen Rutte

'Kajsa Ollongren (D66 minister) vindt het bevriezen van de huurprijs onwenselijk, terwijl huurders al extra worden gepakt.........' (dit i.v.m. het Coronavirus)

'Job Cohen (PvdA) prijst Rutte en zijn aanpak van de Coronacrisis........ Een goed beleid? Lees dit!

'Coronavirus? De intensieve veehouderij is een bron van gevaarlijke besmettelijke ziekten en antibioticaresistentie

'Fauci waarschuwt geheel hypocriet voor onnodig lijden en dood, mochten de Corona-quarantaine maatregelen worden versoepeld'

'Fauci, AIDS, and other Mysteries The Precursor to the CoVid-19 Scam' (Audio van Brasscheck TV) 

'SPECIAL REPORT: Report from the "front lines"' Een aantal video's van Brasscheck TV over de Coronacrisis, met o.a. een klokkenluidende verpleegster, zien mensen (en weer: oordeel zelf, zoals ook bij de link hieronder)!!

'States ordered nursing homes to take CoVid-19 patients' Audio van Brasscheck TV: terwijl ziekenhuizen en verpleegtehuizen in de VS de grootste verspreiders van het Coronavirus zijn, werden verpleegtehuizen in de VS gedwongen Coronapatiënten op te nemen.....

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort'' (zie ook de video's in dat bericht, waarvan de hieronder getoonde er één is)

Forced vaccinations for all. And that means you. A triumph for authoritarians (een video uit 2018, zeker zien mensen!): 

 
'Coronavirus: medisch racisme in VS oorzaak van onevenredig groot aantal overleden gekleurde VS burgers......'

'Venezuela: terreurcomplot met de vingerafdrukken van Pompeo, Trump en de CIA' (terwijl het Coronavirus huishoudt in Venezuela.....)

'Coronavirus en de Corona app (humor)'

'Jared Kushner (schoonzoon Trump) verzamelt beschermende kleding en maskers voor 'Republikeinse staten'' (beschermende kleding enz. voor verplegend en verzorgend personeel tijdens de Coronacrisis)

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' (en zie de links in dat bericht, anders dan de hieronder getoonde)

'De toekomst na het Coronavirus: beslis mee en laat de EU weten dat je niet slaapt

'Kleinschalige opvang demente ouderen eist geld van de overheid vanwege de Coronacrisis'

'Job Cohen (PvdA) prijst Rutte en zijn aanpak van de Coronacrisis........ Een goed beleid? Lees dit!' (met links in dat bericht die meer over de situatie in Nederland gaan)

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....

'Testen, testen, testen, ondanks de dappere woorden van Rutte wordt zelfs het personeel in verzorgingstehuizen waar Corona is vastgesteld niet getest' (vergeet niet dat al lang bekend is dat mensen die het virus dragen, maar nog geen ziekteverschijnselen vertonen, het virus over kunnen brengen, iets dat Nederland ten overvloede nog eens laat onderzoeken.....) 

'Coronavirus: Democratische Partij omarmt oorlogsmisdadiger George W. Bush'

'BBC World Service met anti-Houthi propaganda, of hoe de genocide in Jemen wordt gelegitimeerd' (het Coronavirus is ook in Jemen opgedoken en vanwege de slechte gezondheidstoestand van het overgrote deel van de bevolking, zal het Coronavirus daar ongelofelijk veel slachtoffers eisen, terwijl men amper of niet in staat om mensen te controleren op dat virus......)

'Zuid-Afrika naast 'lockdown' verbod op verkoop tabak en alcohol, terwijl het huiselijk geweld nog nooit zo groot was als tijdens de pandemie.....'

'Britse regering blundert door op het Coronadossier, precies als Rutte 3 en de Trump administratie'

'Testen, testen, testen, ondanks de dappere woorden van Rutte wordt zelfs het personeel in verzorgingstehuizen waar Corona is vastgesteld niet getest'

'Coronavirus blunders: Nederland heeft bewust 600.000 'niet werkende' mondkapjes aangeschaft

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet' (en zie de links in dat bericht naar meer zaken over aantasting van burgerrechten 'in de strijd tegen het Coronavirus')

'Rutte steekt vakkenvullers een riem onder het hart, da's lief..... Deel 2' (humor)

'Rutte die de vakkenvullers een hart onder de riem steekt en het tegelijk prima vindt dat ze zwaar worden onderbetaald, da's lief.....' (dit is tevens het hele bericht)

'Broekers-Knol weigert jonge vluchtelingen uit Griekenland op te nemen, een zak geld zou voldoen.........' (jonge mensen die door trauma's en uitputting makkelijk ten slachtoffer kunnen vallen aan het Coronavirus in de Griekse vluchtelingenkampen die overvol zitten, zo vol dat er vaak meer dan 3 keer zoveel vluchtelingen zitten dan er capaciteit is.....)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten