Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 27 mei 2020

Asscher (PvdA Tweede Kamer) wil ontslagboete schrappen per 1 september

Ongelofelijk, de PvdA in oppositie heeft bij monde van volksverlakker Asscher voorgesteld akkoord te gaan met het tweede steunpakket voor bedrijven (vanwege de Coronacrisis), als de ontslagboete nog 3 maanden wordt gehandhaafd........ Je zou bijna denken dat de PvdA 'lid is' van de club partijen die Rutte 3 gedogen...... (ach ja, de sufferd heeft ook al meermaals het waardeloze beleid van Rutte 3 op de Coronacrisis geroemd, precies als zijn partijcollega Cohen......)

Asscher ziet wel mogelijkheden om de arbeiders in de drie maanden (tot 1 september) te herplaatsen, arbeiders die getroffen zullen worden door de enorme golf ontslagen die gegarandeerd volgt als het kabinet vasthoudt aan financiële hulp voor bedrijven, zonder boete voor ontslag, dit terwijl die hulp vooral gericht is op de loonkosten van bedrijven....... 


(Asscher bezig met zijn oplichterspraktijken in de Tweede Kamer)

Waar denkt Asscher de bedrijven te zullen vinden die in deze tijd nog mensen aannemen?? Niet voor niets wil het inhumane kabinet Rutte 3 de ontslagboete laten vallen, wat een dwaas die Asscher!!

Arbeiders die ook nog eens door het kabinet en dan m.n. door hare D66 kwaadaardigheid Ollongren een huurverhoging staat te wachten van meerdere procenten...... Belachelijk genoeg heeft Asscher aan zijn steun voor het schunnige plan van Rutte 3 (hoofdverantwoordelijke is D66 plork Koolmees) niet eens de voorwaarde gehangen dat de huurverhoging dit jaar moet worden bevroren.... Van groot belang, zeker daar de huurders nu al bijna 10% meer betalen voor een in veel gevallen klote huurhuis dat niet eens is geïsoleerd en dat maar al te vaak is te vinden in achterstandswijken......

Asscher heeft met deze actie ten overvloede nog eens getoond dat hij en zijn partij volkomen onbetrouwbaar zijn en de PvdA het meer dan verdient om bij de komende verkiezingen, maart volgend jaar, volkomen te worden weggevaagd!! (onthoudt dat beste bezoeker en geeft het door!)

Voor meer berichten met Asscher, Cohen, Koolmees, Ollongren, PvdA, D66, huurstijging en/of het Coronavirus, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten