Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 mei 2020

Coronavirus: nog steeds gepruts door RIVM en de ten onrechte de hemel in geprezen Rutte

Gertjan van Beijnum plaatste een RIVM rapportage op Facebook en wat daar vooral in opvalt is het feit dat men nog steeds achter de feiten aanloopt als het gaat om het werkelijke aantal slachtoffers, voorts dat het aantal testen nog steeds zwaar onder de maat is. Ondanks dat men in Nederland zo ongeveer alles opnieuw moet uitvinden is het allang bekend dat mensen die geen ziekteverschijnselen hebben, het virus wel degelijk kunnen doorgeven, dat geldt ook voor mensen die deze verschijnselen uiteindelijk wel vertonen, anders gezegd: voordat je ziek wordt van het Coronavirus, kan je al meer dan een week voor de eerste verschijnselen zich openbaren, de ziekte doorgeven aan derden.........

Alleen het voorgaande geeft al aan dat er echt veel te weinig wordt getest, immers mensen die het virus onder de leden hebben en die zoals gezegd (nog) geen ziekteverschijnselen hebben, verspreiden wel degelijk het virus..... Ook onderzoekt het RIVM volkomen overbodig of kinderen het virus kunnen overbrengen, ofwel dat kunnen kinderen wel degelijk, zo blijkt uit onderzoek in het buitenland!! ('leuk' voor onderwijskrachten die vanaf deze week weer les geven........)

Hier wil ik nog een deel van een eerder bericht van deze dag toevoegen:
Men eert aartsleugenaar Rutte als was hij de redder van het vaderland, terwijl hij en zijn 'taskforce' (inclusief het wanpresterende RIVM) volkomen achter de feiten aanlopen en dat vanaf het begin van de uitbraak, waarbij de ene blunder op de andere wordt gestapeld, dit gesteund met wat niet ander dan als propaganda kan worden gezien, gebracht door de reguliere media (waaronder de zogenaamd onafhankelijke NOS)......

Ongelofelijk dat men pas onlangs is begonnen met het testen van verplegend en verzorgend personeel, zeker als je bedenkt dat men zonder enige verschijnselen van dit virus, toch een besmetting kan doorgeven..... Niet voor niets dat de sterftecijfers in verzorgings- en verpleegtehuizen hoog zijn....... (en dat alles door het 'meer dan geweldige beleid van Rutte en zijn 'taskforce.....')

Benieuwd of men ooit zal berekenen hoeveel doden er zouden zijn gevallen als Rutte c.s. van meet af aan wel goed hadden gereageerd op het virus..... Neem alleen al het toestaan van het carnaval door afbraakkabinet Rutte 3 en het RIVM, waardoor in Brabant en Limburg veruit de meeste dodelijke Coronaslachtoffers zijn te betreuren...... Ben bang dat men een dergelijk onderzoek niet zal doen, immers dan komen alle blunders nogmaals boven water en dat willen Rutte en z'n disfunctionerende maten voorkomen....

Eén ding is zeker: volgens het RIVM waren er op 12 mei jl. 5.510 dodelijke Coronaslachtoffers te betreuren, terwijl een gemiddelde griep in Nederland aan zo'n 7.500 mensen het leven kost, ofwel het aantal dodelijke griepgevallen ligt nog steeds een stuk hoger dan het aantal dodelijke Coronaslachtoffers..... Verder is het de vraag of men niet een fiks aantal doden die door de 'normale griep' zijn overleden, meerekent als Coronaslachtoffers, iets dat zeker in het begin van de uitbraak in Nederland moet zijn gebeurd, daar men toen al helemaal niet over testmateriaal beschikte....... (vergeet niet dat veel griepslachtoffers ook overlijden aan een longontsteking.....) 

Als de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de Coronavirusuitbraak als pandemie beoordeelt, zou dit orgaan dat elk jaar opnieuw ook voor de griep moeten doen, immers die eist minstens zoveel dodelijke slachtoffers........ (al kan het aantal Coronadoden natuurlijk nog een heel stuk verder oplopen als het virus blijft 'hangen', of als er zelfs een tweede golf achteraankomt.....)

Epidemiologische situatie COVID-19 in Nederland

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu - RIVM 09 mei 2020,10:00

Samenvatting

Tot en met 09 mei 10:00 uur zijn er in Nederland in totaal 42382 COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM. Van alle gemelde patiënten is de helft 60 jaar of ouder. Tot nu toe zijn 11285 van de gemelde patiënten opgenomen in het ziekenhuis en 5422 overleden. De helft van de opgenomen patiënten is 69 jaar of ouder, bij de overleden patiënten was de helft 82 jaar of ouder.

Uitleg over Surveillance van COVID-19 patiënten in Nederland

Door middel van surveillance houdt het RIVM zicht op de verspreiding van COVID-19 in Nederland. Via een samenwerking tussen artsen, laboratoria en de GGD’en wordt informatie verzameld over personen (patiënten) met een positieve COVID-19 testuitslag. In het begin van de COVID-19 epidemie in Nederland werden naast mensen met klachten ook mensen die contact hadden gehad met COVID-19 patiënten getest. Sindsdien is het testbeleid geleidelijk veranderd. Momenteel worden voornamelijk patiënten uit medische risicogroepen, zorgmedewerkers, en personeel in het primaire onderwijs en kinderopvang getest. Dit testbeleid wordt verder uitgebreid naarmate de landelijke maatregelen versoepeld worden. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zullen de werkelijke aantallen in Nederland hoger zijn dan de aantallen in deze rapportage. Aan het RIVM wordt niet gemeld wie hersteld is van COVID-19.

Weergave van grafieken

In de grafieken wordt in geel weergegeven wat de veranderingen ten opzichte van de voorgaande dag zijn in aantallen aan het RIVM gemelde patiënten. Soms worden meldingen van GGD aan RIVM een dag of enkele dagen later gedaan dan de dag dat de patiënt bij de GGD wordt gemeld.

Wijziging rapportage ziekenhuisopname

Nu de reguliere zorg steeds meer wordt opgestart, worden ook mensen die om andere redenen dan COVID-19 in het ziekenhuis worden opgenomen getest op het nieuwe coronavirus. Dit wordt gedaan om verspreiding van dit virus binnen het ziekenhuis tegen te gaan. Sinds 1 mei wordt daarom bij meldingen van ziekenhuisopnames door de GGD aan het RIVM nagevraagd of de ziekenhuisopname vanwege COVID-19 was of om een andere reden. Vanaf 8 mei geven we in de rapportages van de ziekenhuisopnames sinds 1 mei alleen opnames weer waarbij niet is aangegeven dat de opname om een andere reden was. (en dan maar geloven dat de rapportages van ziekenhuizen kloppen... Ap.) Dit doen we zodat het aantal in het ziekenhuis opgenomen COVID-19 patiënten een zo goed mogelijke indicator blijft van de epidemie. Dit geeft namelijk weer hoeveel mensen ernstig ziek zijn door COVID-19. Patiënten die om een andere reden ziekenhuiszorg nodig hebben en ook COVID-19 blijken te hebben, worden uiteraard wel meegenomen in het totaal aantal meldingen. (dat mag je hopen ja!)

Voor het vervolg van deze rapportage met 'mooie staatjes' enz., klik op deze link (klik daarna op de link: PDF  970.34 KB voor het downloaden van het PDF)
=============================
Zie ook:
'Slachthuizen bron van Coronabesmettingen

'Coronavirus? De intensieve veehouderij is een bron van gevaarlijke besmettelijke ziekten en antibioticaresistentie

'Coronavirus: Rutte's beleid  krijgt steun van 8 op de 10 Nederlanders.......

'Coronavirus hapsnapbeleid Rutte 3 en RIVM'

''Samen tegen Corona, da's lief' of......'  

'Coronavirus: RIVM adviezen en daarmee het regeringsbeleid van Rutte 3: onvoldoende en misleidend' 

'Coronavirus: in tijden van crisis moet het kabinet totale openheid geven'

'CBS: consumentenvertrouwen ondanks Coronavirus niet gezakt sinds januari.... ha! ha! ha! ha!'

'Coronavirus onzin: groepsimmuniteit en het ad hoc beleid van Rutte

'Coronavirus: Cora van Nieuwenhuizen (VVD minister) sluit vliegvelden voor reizigers uit o.a. China, na 2 maanden virusellende in dat land'  

'Coronavirus: Bruno Bruins slachtoffer van overwerken? 'Slachtoffer' van disfunctioneren zal je bedoelen!' 
 
'Fauci waarschuwt geheel hypocriet voor onnodig lijden en dood, mochten de Corona-quarantaine maatregelen worden versoepeld

'Coronavirus doden versus griep- en hongerdoden'

'Testen, testen, testen, ondanks de dappere woorden van Rutte wordt zelfs het personeel in verzorgingstehuizen waar Corona is vastgesteld niet getest 

'Coronavirus blunders: Nederland heeft bewust 600.000 'niet werkende' mondkapjes aangeschaft

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet' (en zie de links in dat bericht naar meer zaken over aantasting van burgerrechten 'in de strijd tegen het Coronavirus')

'Rutte steekt vakkenvullers een riem onder het hart, da's lief..... Deel 2' (humor)

'Rutte die de vakkenvullers een hart onder de riem steekt en het tegelijk prima vindt dat ze zwaar worden onderbetaald, da's lief.....' (dit is tevens het hele bericht)

'Fauci, AIDS, and other Mysteries The Precursor to the CoVid-19 Scam' (Audio van Brasscheck TV) 

'SPECIAL REPORT: Report from the "front lines"' Een aantal video's van Brasscheck TV over de Coronacrisis, met o.a. een klokkenluidende verpleegster, zien mensen (en weer: oordeel zelf, zoals ook bij de link hieronder)!!

'States ordered nursing homes to take CoVid-19 patients' Audio van Brasscheck TV: terwijl ziekenhuizen en verpleegtehuizen in de VS de grootste verspreiders van het Coronavirus zijn, werden verpleegtehuizen in de VS gedwongen Coronapatiënten op te nemen.....

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort'' (zie ook de video's in dat bericht)

'Coronavirus: medisch racisme in VS oorzaak van onevenredig groot aantal overleden gekleurde VS burgers......'

'Venezuela: terreurcomplot met de vingerafdrukken van Pompeo, Trump en de CIA' (terwijl het Coronavirus huishoudt in Venezuela.....)

'Coronavirus en de Corona app (humor)'

'Jared Kushner (schoonzoon Trump) verzamelt beschermende kleding en maskers voor 'Republikeinse staten'' (beschermende kleding enz. voor verplegend en verzorgend personeel tijdens de Coronacrisis)

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' (en zie de links in dat bericht, anders dan de hieronder getoonde)

'De toekomst na het Coronavirus: beslis mee en laat de EU weten dat je niet slaapt

'Kleinschalige opvang demente ouderen eist geld van de overheid vanwege de Coronacrisis'

'Job Cohen (PvdA) prijst Rutte en zijn aanpak van de Coronacrisis........ Een goed beleid? Lees dit!' (met links in dat bericht die meer over de situatie in Nederland gaan)

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....'  

'Coronavirus: Democratische Partij omarmt oorlogsmisdadiger George W. Bush'

'BBC World Service met anti-Houthi propaganda, of hoe de genocide in Jemen wordt gelegitimeerd' (het Coronavirus is ook in Jemen opgedoken en vanwege de slechte gezondheidstoestand van het overgrote deel van de bevolking, zal het Coronavirus daar ongelofelijk veel slachtoffers eisen, terwijl men amper of niet in staat om mensen te controleren op dat virus......)

'Zuid-Afrika naast 'lockdown' verbod op verkoop tabak en alcohol, terwijl het huiselijk geweld nog nooit zo groot was als tijdens de pandemie.....'

'Britse regering blundert door op het Coronadossier, precies als Rutte 3 en de Trump administratie'

'Broekers-Knol weigert jonge vluchtelingen uit Griekenland op te nemen, een zak geld zou voldoen.........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten