Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 15 mei 2020

Klokkenluidende agent uit Seattle ontslagen: zinloos en ongebreideld politiegeweld door inzet op Coronamaatregelen

Anderson is een agent uit Seatlle (VS) die werd ontslagen daar hij de politie beschuldigde van het misbruik maken van COVID-19 voor het gebruiken van geweld....... Dit geweld beperkt zich niet tot Seattle maar is in heel de VS terug te vinden (gezien andere rapportages)..... Het gaat in dit geval om de handhaving van Coronamaatregelen waarover deze agent stelt dat deze niet in overeenstemming zijn met de rechten van VS burgers, waarbij hij een aantal voorbeelden noemt en middels de grondwet aantoont dat de politie haar boek ver te buiten gaat en het zelfs vergelijkt met het optreden van de Gestapo tijdens WOII...... Tiranniek is het woord dat Anderson meermaals gebruikt voor dit misbruik van geweld (misbruik, immers als in ons land is ook de politie in de VS de enige instantie die gelegitimeerd geweld mag gebruiken, maar niet naar eigen inzicht zonder dat de burger een gevaar vormt voor hem/haar of zijn/haar collega's of voor wie dan ook......)

Anderson heeft zijn collega's opgeropen niet langer mee te werken aan het op gewelddadige of onrechtvaardige manier behandelen van mensen vanwege de Cornonacrisis. Maar ja, een politieagent 'mag zich zo niet uitlaten', bij ons is het niet anders, al moet ik toegeven dat ik de politie meermaals rustig met mensen heb zien spreken die te dicht bij elkaar stonden, zonder hun een bon te geven, anders gezegd deze agenten handelen in feite op een manier die Anderson in de VS voorstaat...... (eer voor 'dit soort agenten!')

Het zware misbruik van geweld is overigens niets nieuws voor de gemilitariseerde politie in de VS, voorbeelden te over van agenten die bijvoorbeeld gekleurde burgers doodschoten om niets en daar in de rechtbank ook nog mee wegkomen....... In de VS is de verdeling dan ook als volgt: zwarte burgers zijn hoegenaamd niets waard, zij behoren tot de onofficiële derde klasse van de bevolking, daarna komen alle andere gekleurde burgers, die behoren tot de onofficiële tweede klasse (al lopen gekleurde mensen met wortels in Latijns-Amerika het grote risico ook tot de derde klasse te gaan behoren, door het angst- en haatzaaien tegen deze minderheid door Trump en zijn zwaar misdadige, corrupte, fascistische club....)...... 

Een voorbeeld van deze ongelijke behandeling is het feit dat al jaren bekend is: een zwarte die met cocaïne voor eigen gebruik wordt gepakt, loopt de grote kans op een zware gevangenisstraf, terwijl een witte welgestelde er meestal met een boete van afkomt...... (en naar zo'n land zet Nederland mensen uit, desnoods eigen burgers.....)

Zoals je al begrepen had blijft de eerste klasse over voor witte VS burgers, al moet daarbij aangetekend worden dat de grote arme witte onderlaag bij lange na niet zo netjes wordt behandeld door de uiterst gewelddadige politie, waar de meer welgestelden met zijden handschoenen worden aangepakt door diezelfde politie als zij over de schreef zijn gegaan......

In de video wordt ingegaan op het gevaar dat Anderson en zijn collega's lopen door het vuurwapengeweld dat zij met hun gewelddadige inzet tegen zichzelf uitlokken, waar de VS meer dan voldoende 'goed opgeleide' veteranen scherpschutters heeft, die een groot gevaar vormen voor de politie, zeker als deze op de ingeslagen weg van ongebreideld geweld doorgaan.... Vergeet daarbij niet dat de bedoelde veteranen voor een groot deel zwaar gefrustreerd zijn, mensen niet zelden met een posttraumatische stressstoornis (PTSS) voor wie de druppel die de emmer doet overlopen, op elk moment kan vallen...... Neem de veteraan scherpschutter die Washington DC lange tijd in haar greep hield door het willekeurig neerschieten van burgers....

Het volgende schrijven plus video nam ik over van Brasscheck TV:

Seattle cop loses his job

He spoke up against police abuses justified by CoVid

Covid police abuses are a nationwide phenomenon

Seattle cop loses his job.
He spoke up against police abuses justified by CoVid.

Covid police abuses are a nationwide phenomenon.

A Special Forces combat veteran educates his Officer Friendly/Rambo colleagues about what life is like when people start shooting back and mean it.

It’s a little different than surrounding an unarmed person with your buddies and beating him down.

Hint #1: That’s not combat.

Hint #2: The US has more small arms and more skilled riflemen, many of them combat experienced, than anyplace on earth.

Hint #3: There are a whole lot more of them than you and no small number of them can shoot your eyes out at 100 yards. Many of you can barely hit a paper target during your infrequent trips to the range.

The warning this man issued should not be taken lightly.

There are over 300 million Americans. It would take less than .0001% of them under arms and pissed off to to disrupt the “risk free” life of abusers of power.

Recall that it took only one Army sniper to keep the Washington DC area on edge for weeks. And he was targeting civilians.

The US has created a lot of trained, armed men with nothing to lose.

And there are growing numbers of people who would cheer them on if they selected their targets with discretion.

A word to the wise.


Click here to support Brasscheck
=================================
Zie ook:
'Coronavirus: nog steeds gepruts door RIVM en de ten onrechte de hemel in geprezen Rutte' (en zie de links in dat bericht)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten