Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 11 mei 2020

ING verhoogt koersdoel chemicaliëndistributeur en werkt daardoor mee aan de vernietiging van de aarde en aantasting van de volksgezondheid

ING heeft het koersdoel verhoogd van chemicaliëndistributeur Internatio-Müller Chemical Distribution (IMCD), dat dankzij een goede start dit jaar de brutowinst waarschijnlijk op een vergelijkbaar niveau kan houden als vorig jaar. Daarnaast is een aantal producten van IMCD door de regering aangemerkt als 'essentieel', voorts kan het bedrijf profiteren van recente aankopen.....

Ondanks dat ING stelt dat het IMCD aandeel te duur is, verhoogde deze bank zoals gezegd het koersdoel......

Kortom ING is nog steeds een bank die de vernietiging van de wereld zoals wij die kennen dichterbij brengt, dit door investeringen in de winning van fossiele brandstoffen en de fabricage van smerige en gevaarlijke chemische stoffen, plus het ongebreidelde gebruik daarvan...... (waar we van veel van die stoffen niet eens weten wat ze op de lange duur doen in het lichaam en de natuur.....)

Dan nog dit (en al vaak aangehaald in dit blog): het is ronduit een schande dat de (EU) politiek zich voor het karretje van de banken heeft laten spannen en men akkoord is gegaan met het IBAN rekeningnummer, een bankrekening die je als het burgerservice nummer (BSN) voor het leven zou behouden en daar komt het: behalve als je van bank verandert.... Zo kan je een totaal onverantwoorde bank als ING niet straffen voor haar smerige beleid........ Een strafrechtelijk onderzoek naar deze beslissing door de politiek, onder druk van de bankenmaffia, is van het grootste belang: wij moeten simpelweg de mogelijkheid hebben van bank te veranderen en ons rekeningnummer mee te nemen!!! (zo zie je hoe machtig lobbyorganisaties zijn en hoe corrupt de politiek in werkelijkheid is!)

Er dient een onmiddellijk verbod te worden ingesteld op lobbyorganisaties van het (grote) bedrijfsleven in de politiek*!! We hebben nog steeds een volksvertegenwoordiging als het om politiek gaat, zowel nationaal als internationaal, en niet een bedrijvenvertegenwoordiging, die alleen kan leiden naar:
  • corruptie op het hoogste niveau
  • aantasting van de voedselveiligheid
  • het aantasten van de volksgezondheid
  • het martelen van dieren in de intensieve veehouderij
  • vernietiging van ons thuis zoals we deze kennen: de aarde 
Het volgende bericht komt van DeBeurs.nl:

ING verhoogt koersdoel IMCD

Gepubliceerd op 11 mei 2020 09:51

 Afbeeldingsresultaat voor ING
('Mooi hè?', de Nederlandse leeuw die in feite voor de vernietiging van de aarde staat en dat met de kleur oranje, die tevens staat voor de naam Oranje waarmee het koningshuis haar overerving probeert te legitimeren....)

AMSTERDAM (AFN) - IMCD kan relatief ongeschonden uit de coronacrisis komen. Analisten van ING verwachten dat de chemicaliëndistributeur in het huidige kwartaal het dieptepunt van de neergang meemaakt en verhogen daarom het koersdoel naar 77,30 euro, waar dat eerder op 67,80 euro stond. Het beleggingsadvies houden de marktvorsers op hold.

Dankzij een goede start van het jaar kan IMCD de brutowinst waarschijnlijk op een vergelijkbaar niveau houden als vorig jaar, denkt ING. Bovendien is een deel van de producten die IMCD voert als essentieel bestempeld en kan de onderneming profiteren van enkele recente aankopen. Desondanks meent ING nog altijd dat het aandeel IMCD te duur is.
Het aandeel IMCD stond maandag rond 09.30 uur 0,5 procent in de min op 82,62 euro.
===============================
* Daarnaast moet niet vergeten worden dat een aantal politici zonder meer zijn aan te wijzen als lobbyisten van bepaalde bedrijven........

Voor meer berichten over ING en/of haar topgraaier Ralph Hamers, klik op het desbetreffende label direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten