Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 12 mei 2020

Coronavirus? De intensieve veehouderij is een bron van gevaarlijke besmettelijke ziekten en antibioticaresistentie

Het is me intussen wel duidelijk dat aan het Coronavirus is 'gedokterd' in een laboratorium, hoogstwaarschijnlijk het medisch militair laboratorium in Fort Detrick* (VS). Wat niet wegneemt dat besmettelijke ziekten welig tieren in de intensieve veehouderij waar alleen in ons land jaarlijks 500 miljoen dieren (!!!) worden groot en doodgemarteld.......10 mei manifestatie tegen intensieve veehouderij en megastallen ... 
Eén van de grote gevaren is het voeren van deze enorme hoeveelheid dieren met antibiotica, waardoor we nu antibioticaresistentie hebben, die over de hele EU gezien al een groot aantal slachtoffers heeft geëist...... Het is in Nederland al zo dat wanneer iemand uit een 'boerengezin', dat meewerkt aan deze vreselijke en barbaarse doodsindustrie, deze bij opname in een ziekenhuis, onmiddellijk wordt geïsoleerd, om besmetting van andere patiënten met antibioticaresistente bacteriën te voorkomen.....

Jammer dat Compassion in World Farming dat een petitie is gestart tegen deze barbaarse industrie, niet spreekt over de enorme productie van methaangas in deze doodsindustrie, methaangas is een veel sterker broeikasgas dan CO2...... Daarmee is Nederland een onevenredig grote aanjager van de klimaatverandering, die steeds grotere delen van de wereld onbewoonbaar maakt en zal maken..... Om nog maar te zwijgen over het gigantisch aantal doden en de honderden miljarden aan schade als gevolg van de klimaatverandering......

Compassion in World Farming is zoals gezegd een petitie gestart waarmee men organisaties wakker wil maken en hen te wijzen op het belang te stoppen met deze letterlijk doodlopende weg die wordt gevolgd door de intensieve veehouderij.... Het gaat dan om organisaties als de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Verenigde Naties en de Wereldbank, aan wie wordt gevraagd om te kiezen voor een gezonde toekomst en helemaal te stoppen met veeteelt....... 

Het voorgaande daar de (intensieve) veeteelt een tikkende tijdbom is, die wanneer deze zal 'exploderen', enorme problemen zal veroorzaken, gevolgen die wel eens tien keer zo erg kunnen zijn als de huidige Coronacrisis........Vergeet daarnaast niet dat vleeseten een gevaar is voor je lichaam, zo kan het maag en darmkanker veroorzaken en tast het organen aan als hart, lever, nieren en huid, met alle vreselijke gevolgen van dien........

Lees en teken de petitie ajb en geeft het door!!

Komt de volgende pandemie uit de vee-industrie? Kom nú in actie!

KIES VOOR EEN GEZONDE TOEKOMST

Als de coronacrisis één ding duidelijk maakt, is dat het van levensbelang is om anders met dieren om te gaan. De handel in wilde dieren en de markten waar ze verkocht worden, moeten aan banden worden gelegd.

Maar dat is niet het enige. De intensieve vee-industrie, waar duizenden dieren op elkaar gepropt zitten onder onhygiënische omstandigheden, is een tikkende tijdbom.

Nu meer dan ooit is het tijd voor actie en échte verandering. Help mee en roep de belangrijkste internationale organisaties, waaronder de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en de Wereldbank op te kiezen voor een gezonde toekomst en een einde aan de vee-industrie.

Teken de petitie

Help de kooikip

Dicht op elkaar gepakt in krappe kooien en hokken staan dieren in de vee-industrie vaak hun hele leven in hun eigen uitwerpselen. Ze hebben geen frisse buitenlucht, nauwelijks ruimte om zich te bewegen en zijn vaak gestrest. Doordat ze zijn doorgefokt zijn ze zwak en hebben weinig weerstand.

Dierziektes, zoals de varkenspest en de vogelgriep, maken in de overvolle stallen razendsnel heel veel slachtoffers. Maar ook de gezondheid van mensen is in gevaar. De potdichte, stampvolle stallen werken als een snelkookpan waarin een virus snel kan muteren en ook gevaarlijk kan worden voor mensen.

Wetenschappers waarschuwen dat de volgende pandemie uit de vee-industrie kan komen. Kom daarom nu in actie en spreek je uit voor een betere toekomst.

Ik kom in actie 

Kippen in koloniehuisvesting

Onverantwoord hoog gebruik van antibiotica, massale kap van regenwouden om soja voor veevoer te verbouwen, lucht- en bodemvervuiling… Het zijn nog slechts enkele voorbeelden van de vernietigende impact van het verziekte systeem van de vee-industrie.
Deze crisis dwingt ons na te denken over wat voor toekomst we willen. We kunnen niet op de oude voet doorgaan. Maar we moeten nú kiezen voor een gezonde toekomst, voor mensen, dieren en de aarde.

Help mee en teken nu



Hartelijk dank voor jouw steun.
Met vriendelijke groet,

Geert Laugs
Directeur CIWF Nederland


PS Een einde aan de vreselijke uitbuiting van dieren, en gezond en veilig voedsel voor ons allemaal. Wij kiezen voor een toekomst zonder vee-industrie. Jij ook? Spreek je uit en teken de petitie. Dankjewel.
=============================
* In Fort Detrick 'was' van 1943 tot 1969 het centrum gevestigd van VS biologische oorlogsvoering, ofwel een centrum voor het ontwikkelen van biologische wapens..... In 1969 zou dit programma zijn gestopt, maar het is al lang bekend dat men daar tot juli vorig jaar biologische wapens bleef ontwikkelen, ondanks het tekenen van een verdrag tegen het ontwikkelen en verspreiden van biologische wapens..... Juli vorig jaar brak er een zeer besmettelijk en gevaarlijke ziekte uit op die militaire basis, waarna deze zou zijn gesloten.... Een paar maanden later werden de Military World Games (MWG)  gehouden in het Chinese Wuhan, met o.a. de deelname van de VS en weer een paar maanden daarna vond de uitbraak van het Coronavirus plaats in diezelfde stad...... 'Iets te veel toevalligheden........'

Zie ook:
'Fauci waarschuwt geheel hypocriet voor onnodig lijden en dood, mochten de Corona-quarantaine maatregelen worden versoepeld'

'Coronavirus: medisch racisme in VS oorzaak van onevenredig groot aantal overleden gekleurde VS burgers......' (en zie de links in dat bericht)

Voor meer berichten over biologische wapens, antibioticaresistentie, de intensieve martelveehouderij, de klimaatverandering en/of het Coronavirus, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten