Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 mei 2020

Shell gaf advies klimaatresolutie te verwerpen

Op een aandeelhoudersvergadering, 'die vanwege de Coronavirus uitbraak achter gesloten deuren werd gehouden', stemde 86% van de aandeelhouders tegen de klimaatresolutie die de activistische aandeelhouders groep Follow This had ingediend, een tegenstemmen op advies van de Shell top.......

Shell zegt zich aan het klimaatakkoord van Parijs te houden..... ha! ha! ha! ha! ha! Ja kunst: Shell mocht bij meer dan 90% van de gesprekken aanzitten bij de klimaattop die tot het akkoord van Parijs hebben geleid en daarmee heeft het bedrijf, als andere grote smeerpijpen, de uitkomsten van het overleg kunnen sturen, dat hele klimaatakkoord is dan ook een lachertje, waarmee de klimaatverandering niet eens kan worden vertraagd....... Niet voor niets hebben een aantal deelnemende milieugroeperingen dit door hen eerder ondertekende verdrag verworpen, milieugroepen die amper 5% van de tijd mochten aanzitten bij de klimaattop in Parijs........

Het koningshuis (W.A., Maxima en Beatrix) is grootaandeelhouder Shell, iets dat we niet meer mogen weten, er worden geen uitlatingen meer gedaan over het aantal Shell aandelen dat het meer dan belachelijke en misdadige koningshuis in het bezit heeft.....* Echter als het koningshuis zo is begaan met de klimaatverandering en de luchtvervuiling (vooral Beatrix wees daarop in haar kersttoespraken), wat is er dan op tegen deze aandelen van de hand te doen en dit bekend te maken.....

Het voorgaande gaat zeker op als je bedenkt dat de luchtvervuiling door auto's geproduceerd, aan rond de 18.000 Nederlanders, 'onderdanen', het leven kost en dat op jaarbasis.... Voorts loopt een groot aantal kinderen jaarlijks long- en/of luchtwegklachten op door auto-uitstoot..... Als het koningshuis werkelijk begaan is met het milieu en schrik heeft van de klimaatverandering, had het op de aandeelhoudersvergadering als grootaandeelhouder voor de resolutie van Follow This moeten stemmen.....

Het volgende bericht over deze zaak komt van DeBeurs.nl:

Klimaatresolutie bij Shell opnieuw verworpen

Gepubliceerd op 19 mei 2020 12:21


Royal Dutch Shell A (10:10)

14,644 -0,250 (-1,68%)



DEN HAAG (AFN) - Een ruime meerderheid van de aandeelhouders van olie- en gasconcern Shell heeft de klimaatresolutie van de activistische belegger Follow This verworpen, net als in het verleden. Follow This vroeg in het voorstel om concrete maatstaven waarop Shell zijn klimaat- en milieudoelstellingen baseert.

Van alle uitgebrachte stemmen was bijna 86 procent tegen. Het bestuur van Shell adviseerde aandeelhouders tegen de resolutie te stemmen. Alle andere agendapunten werden goedgekeurd.

Volgens de actiegroep kan Shell niet garanderen dat het bedrijf in 2030 minder CO2 uitstoot dan in 2019 en dat het bedrijf in 2030 minder investeert in fossiele brandstoffen dan in hernieuwbare brandstoffen. Shell zegt zich te houden aan de klimaatdoelen van Parijs en die te zullen gaan halen.

De aandeelhoudersvergadering in Den Haag vond plaats achter gesloten deuren vanwege de coronacrisis. Klimaatactivisten protesteerden buiten het hoofdkantoor van Shell en bij verschillende tankstations van het bedrijf. Zij vinden dat Shell ontmanteld moet worden.
============================
* Het misdadige koningshuis: onlangs werd bekendgemaakt dat Willem Alexander alweer is betrapt op misdadig handelen, dit met een 4,5 miljoen subsidie voor het natuurbehoud rond paleis Het Loo.... Daarvoor werden geen regels opgesteld, die normaal zijn bij zo'n subsidie: het 12 maanden per jaar openhouden van landgoederen of bossen voor het publiek, alsof W.A. dat niet weet.... W.A. wil kunnen jagen en daarom zijn de bossen rond Het Loo 3 maanden per jaar gesloten voor publiek zodat hij zijn psychopathische hobby kan botvieren op de dieren die zich op het bewuste 'kroondomein' bevinden...... (W.A. kan ook nog eens inkomsten trekken uit dit domein) Overigens is dit nog maar één van de misdaden die de familie 'van de Oranjes' heeft begaan, misdaden als belastingontduiking, gesjoemel met vastgoed en de verkoop van Nederlandse historische kunststukken die men in het buitenland verpatst....... (van de Oranjes tussen aanhalingstekens, daar het huidige koningshuis geen DNA overeenkomsten heeft met de Oranjes die in de 16de en 17de eeuw vooral het land onveilig maakten)

Voor meer berichten over Shell, de familie Oranje, Willem Alexander, Maxima en/of Beatrix, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten