Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 22 april 2020

Testen, testen, testen, ondanks de dappere woorden van Rutte wordt zelfs het personeel in verzorgingstehuizen waar Corona is vastgesteld niet getest

VVD beroepsleugenaar Rutte liet gisteravond in de persconferentie weten dat de volksgezondheid voor de economie gaat. Wel, dat zou wat nieuws zijn, immers de volksgezondheid is vrijwel altijd ondergeschikt aan de economie bij onze 'volksvertegenwoordiging' (lees: bedrijvenvertegenwoordiging). Hoe is het mogelijk dat men onder Balkenende (en later gefaciliteerd door Rutte 1 en 2) al koos voor de bouw van 4 nieuwe kolencentrales, terwijl de bestaande gascentrales vergeleken met die kolencentrales zelfs duurzaam genoemd kunnen worden..... Kolencentrales die niet alleen aanjagers zijn van de klimaatverandering maar die bovendien fikse schade veroorzaken aan de volksgezondheid.......

Nee, het feit dat de VS en Australië massaal steenkool tegen afbraakprijzen dumpten en dumpen op de wereldmarkt, was genoeg om alle gascentrales in Nederland uit te schakelen...... De grootste domper op dit dossier is wel de zogenaamde duurzame bijstook van houtpellets ('biomassa') in die centrales, waar deskundigen al waarschuwden dat er weinig duurzaam is aan deze vorm van bijstook, blijkt nu dat de uitstoot van die bijstook zelfs nog een fractie slechter is dan die van steenkool in die centrales.... Voor de biomassa bijstook worden hele bossen in Noord-Amerika en Scandinavië gekapt...... Ofwel die biomassa bijstook is dubbel klimaatverandering aanjagend, immers de gekapte bossen kunnen geen CO2 meer opnemen en het verstoken van die bossen is nog vuiler dan steenkoolverbranding dat al een fikse aanjager is van de klimaatverandering...... Ongelofelijk!!!

Als Rutte zo begaan is met de volksgezondheid waarom heeft hij dan in de 3 kabinetten onder zijn leiding niet veel meer ingezet op het openbaar vervoer (OV), nee de kabinetten Rutte hebben onevenredig veel meer uitgegeven aan autorijden dan aan het OV, terwijl er jaarlijks 18.000 mensen jaren eerder overlijden ten gevolge van langdurige auto-uitstoot inademing, overlijden na een akelig ziekbed wel te verstaan...... Voorts loopt jaarlijks een groot aantal kinderen long- en luchtwegklachten op door diezelfde uitstoot, terwijl de kabinetten Rutte zoals gezegd het autoverkeer alleen maar hebben gestimuleerd...... Het OV zou een alternatief zijn voor de auto, echter is dat bij lange na niet!! Kortom Rutte bewijst met zijn uitlating dat de volksgezondheid voorgaat op de economie nogmaals een aartsleugenaar en enorme hypocriet te zijn!!

Veel mooie praatjes tijdens deze Coronacrisis, zoals die over een capaciteit van 17.000 testen die men per dag in ons land kan uitvoeren, alleen bijzonder jammer dat er amper testen voorradig zijn..... Zo is ook de gezondheid van verpleegkundigen in o.a. verzorgingstehuizen kind van het 'economisch rekening.....' Zelfs verpleegkundigen die werken in een verzorgingstehuis waar het Coronavirus is geconstateerd, worden niet getest op het virus, puur en alleen omdat Rutte c.s. te besodemieterd waren om op tijd een groot aantal testen in te kopen...... Tja men wachtte op een test die een stuk goedkoper was, immers bij een groot aanbod gaan de prijzen omlaag, echter alleen als er voldoende testen zijn en al eind januari dit jaar was bekend dat er veel te weinig testen waren (en toch maar blijven wachten.....) De opgestapte zwaar disfunctionerende VVD minister Bruins durfde in januari nog te zeggen dat het zeer onwaarschijnlijk was, dat het Coronavirus Europa zou bereiken....... (terwijl het gros van de griepvirussen, die ook hier 'huishouden', uit Azië komen......)

Het is zelfs zo zot dat de overheid (onder verantwoording van de 'taskforce Coronavirus' en onder de waardeloze leiding van Rutte) Coronabesmettingen en zelfs Coronadoden in de vleesverwerkende sector geheim heeft gehouden, zodat mensen niet stopten met het kopen van kadaver onderdelen..... (dit terwijl vleeseten allesbehalve gezond is.....)

Hoe bedoelt je Rutte, de volksgezondheid gaat voor op de economie???? (leugenaar!)

Zie ook:
'Job Cohen (PvdA) prijst Rutte en zijn aanpak van de Coronacrisis........ Een goed beleid? Lees dit!' (met links in dat bericht die meer over de situatie in Nederland gaan)

'Coronavirus: Democratische Partij omarmt oorlogsmisdadiger George W. Bush

'Zuid-Afrika naast 'lockdown' verbod op verkoop tabak en alcohol, terwijl het huiselijk geweld nog nooit zo groot was als tijdens de pandemie.....'

'Coronavirus blunders: Nederland heeft bewust 600.000 'niet werkende' mondkapjes aangeschaft

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet' (en zie de links in dat bericht naar meer zaken over aantasting van burgerrechten 'in de strijd tegen het Coronavirus') 

'Broekers-Knol weigert jonge vluchtelingen uit Griekenland op te nemen, een zak geld zou voldoen.........

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....' (zie de links in dat bericht met nieuwere artikelen dan de hieronder getoonde)

'Emile Roemer (SP burgemeester Heerlen) vindt de hoogte van de Coronaboete terecht

'Coronavirus hysterie: de nieuwe anti-Chinese campagne in de VS bestaat (alweer) uit leugens

'A second cold war?' (een petitie van CODEPINK)

'In VS ronselt men verpleegkundigen met leugens voor de strijd tegen COVID-19.....


'Coronavirus: vluchtelingen zonder verblijfsvergunning blijven opgesloten ondanks grote kans op besmetting' 

'Trump wil tijdens de Coronacrisis het minimumloon voor arbeiders in de landbouw afschaffen'

'Coronavirus: hysterische en belachelijke beschuldigingen aan adres China' 

'VS loopt achter de 'Coronafeiten' aan en geeft nu zelfs Rusland de schuld van het manipuleren van de verkiezingen door haar humanitaire hulp'

'Trumps handelen op het Coronavirus als was hij kapitein van de Titanic (een prent)

'Coronavirus: de maatregelen tegen dit virus in rijke landen zijn een ramp voor arme landen, over saamhorigheid en solidariteit gesproken......'

'Coronavirus: Trump's blunders ten aanzien van het virus zijn opgelopen tot een totaal van 356'  

'Coronavirus blunders: Nederland heeft bewust 600.000 'niet werkende' mondkapjes aangeschaft' (zie ook de 'Coronalinks' in dat bericht, links anders dan de hier getoonde) 

'Coronavirus patiënten hebben zuurstof nodig i.p.v. beademing

'Farmaceuten misbruiken het Coronavirus om de winsten nog verder op te jagen' 

'Coronavirus: een snel groeiend aantal mensen in VS is afhankelijk van voedselbanken

'Rutte steekt vakkenvullers een riem onder het hart, da's lief..... Deel 2' (humor)

'Rutte die de vakkenvullers een hart onder de riem steekt en het tegelijk prima vindt dat ze zwaar worden onderbetaald, da's lief.....' (dit is tevens het hele bericht)

'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten'

'Rutte die de vakkenvullers een hart onder de riem steekt en het tegelijk prima vindt dat ze zwaar worden onderbetaald, da's lief.....'

En terzijde: 'Richard Branson, directeur Virgin Airlines vraagt 500 miljoen pond steun van Britse overheid'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten