Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 4 april 2020

Spuirecords moest weg, vanaf november 2017 staat de winkel in het Haagse centrum nog steeds leeg.......

Spuirecords was wat mij betreft één van de leukste 'platenzaken' van Den Haag, wat zeg ik van Nederland! Aanvankelijk zat de winkel in de oude Markthof, later moest het bedrijf vanwege nieuwbouw verhuizen naar het Spui (43E), iets verderop in het Haagse centrum. 

In deze winkel heb ik in de loop van de jaren een flink aantal prachtige cd's, lp's en muziekcassettes gekocht en dat tegen 'concurrerende prijzen', muziek die je voor een groot deel niet terug kan vinden op YouTube of Spotify.

Meest klantonvriendelijke winkel' Spui Records houdt ermee op ...

Zo ziet de winkel er al een paar jaar uit:


                    Ongelofelijk!!

Dan te bedenken dat Joris Wijsmuller van de Haagse Stadspartij destijds wethouder was voor stadsontwikkeling en wonen, met een speciale portefeuille voor o.a. het Spuikwartier...... (De Haagse Stadspartij is zogenaamd een partij van en voor anarchisten, een contradictio in terminis en niet zo'n kleintje ook!)

Spuirecords moest maar liefst € 6.000,-- per maand betalen, een bedrag dat niet was vol te houden voor de eigenaresse........

'Goed gedaan Joris!!!'*

De tweede foto heb ik afgelopen dinsdag genomen, let op het verschil in het aantal passanten op dit kleine stuk van het Spui, dat heeft dan ook alles te maken met de Coronacrisis.

* Wijsmuller is dezelfde hufter die voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 plechtig beloofde dat het nieuwe muziekcentrum aan het Spui niet door zou gaan mocht hij wethouder worden, een belofte die hij amper in het pluche gezeten verraadde door akkoord te gaan met dat muziekcentrum voor het achterlijk hoge bedrag van bijna 200 miljoen euro...... 

Voor meer berichten met volksverlakker Wijsmuller en/of het muziekcentrum, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten