Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 april 2020

India: boeren begraven hun kippen en kuikens levend vanwege het Coronavirus

Vanwege de angst voor verlies aan inkomen zijn er 'boeren' (dierenbeulen) in India die hun kippen en kuikens levend begraven.......

Te gek voor woorden dat men uit 'angst' voor geldverlies dieren een zo vreselijke dood bezorgt, al zijn de dieren er in 'normale tijden' niet veel beter aan toe en is hun lot alsnog vreselijk.....

Peta is een inzamelingsactie begonnen voor Animal Rahat, een Indiase dierenbeschermer die zich het lot van deze arme dieren aantrekt en hen elders huisvest. Kan je wat missen? Doneer dan ajb (en geeft het door).

DRINGEND: 150 kuikens gered van levend begraven





 

Hun redding was slechts het begin…

Dit lieve kuiken is nog maar een paar dagen oud, maar nu al is ze op het nippertje ontsnapt aan een angstaanjagende dood waarbij ze levend begraven zou worden – en nu heeft ze uw hulp nodig.

Een piepklein gered kuikentje staat in haar nieuwe opvangtehuis en kijkt in de camera.

Ze is een van de 150 kuikens die nu onder de hoede van Animal Rahat zijn, een door PETA gesteunde organisatie in India, nadat ze werden gered van een pluimveehouder die van plan was ze levend te begraven.

Het zou een afschuwelijk lot zijn geweest, een waar veel vogels in India mee worden geconfronteerd als gevolg van de angst van pluimveehouders voor verminderde inkomsten gedurende de coronaviruspandemie. Eén veehouder heeft zelfs meer dan 200.000 kippen levend begraven! Dit gebeurde ondanks regels van de overheid en wetten die deze wrede en illegale manier van doden uitdrukkelijk verbieden.
U weet dat het team van Animal Rahat zich elke dag, COVID-19 of niet, haast om wanhopige en kwetsbare dieren te redden. De zorg voor 150 kuikens (en enkele oudere kippen), onder andere door het inrichten van een nieuw veilig, warm gebouw voor hen, lag echter niet in de planning of begroting van de groep.
Geredde kuikens verzamelen zich rond een drinkapparaat.

Namens de 150 geredde kuikens die in alle rust en veiligheid een nieuw leven beginnen en de vele andere dieren die elke dag door Animal Rahat worden geholpen, dank ik u voor uw medeleven en vrijgevigheid.
Met vriendelijke groet,

Ingrid E. Newkirk
Oprichter
=============================
Voor meer berichten over dierenmishandeling, intensieve martelveehouderij, vleeseten en/of Coronavirus, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten